Nissan Sentra Nismo Luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Sentra Nismo on kompakti sedan, joka on yksi vanhimmista Nissanista. Nismo-malli on urheilullisempi verrattuna tavalliseen Sentraan. Se tunnetaan joissakin osissa maailmaa myös nimellä Nissan Sunny, ja se on melko kestävä.

Yleiskatsaus

Sentra esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1982, ja Nismo-malli oli viimeisenä mukana 7. sukupolven mallissa. Nismo-mallissa on 1,6 litran turboahdettu moottori, joka on 188 hevosvoimainen. Tämä oli ensimmäinen turboahdettu Sentra Yhdysvalloissa. Se on edelleen hyvä vaihtoehto vanhan auton ostamiseen.

Luotettavuus

Ajoneuvon luotettavuus ja luotettavuus ovat tärkeimpiä tekijöitä ennen ajoneuvon ostamista. Kuten lukuisat muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on luotettavin merkki. Se on 9. sijalla 32:sta ajoneuvomerkistä ympäri maailmaa, mikä on erittäin suuri. J.D Power on antanut Sentra Nismolle erinomaisen luotettavuusarvosanan 85 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi ratkaisevimmista asioista, kun arvioidaan minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta. Nissan on valmistanut erittäin turvallisia ajoneuvoja, joissa on tyydyttävä määrä turvavarusteita. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Sentra Nismon törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaiset pisteet. Lisäksi siinä on monia muita ominaisuuksia, kuten kaistavahti, etutörmäysvaroitin, automaattiset hätäjarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Sentra Nismon poistoaste on kuitenkin noin 56 % 5 vuoden kuluttua.

  Nissan Maxima Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Sentra Nismon keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Sentra NISMO etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Sentra NISMO on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Sentra NISMO:ssa on?

Nissan Sentra NISMO on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Sentra NISMO:ssa on ja onko siinä turbo?

Nissan Sentra NISMO:ssa on 188 hevosvoimaa ja 177 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Nissan Sentra NISMO:n tavaratila?

15,1 kuutiometriä ( 0,428 m3 ).

Kuinka suuri maavara Nissan Sentra NISMO:ssa on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Sentra NISMO:ssa on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Sentra Nismo hyvä auto?

Sentraa on helppo käyttää sen yksinkertaisten hallintalaitteiden ja tasaisen ajokokemuksen ansiosta. Sentra ei ole luokkansa erikoisin. Perusmoottori on hitaimpien joukossa, ja turbovaihtoehto on hitaampi kuin jotkut kilpailijoista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z