Nissan Murano luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Nissan Murano on keskikokoinen katumaasturi, ja se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa. Maasturissa on monia huomattavia ominaisuuksia hintaansa nähden, ja se on myös erittäin luotettava vaihtoehto.

Yleiskatsaus

Muranon katumaasturi esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2002, ja se on nyt kolmannessa sukupolvessa, joka julkistettiin vuonna 2014. Kolmannen sukupolven Muranossa on Yhdysvalloissa 5 varustetasoa. Moottori kaikissa näissä autoissa on aivan sama 3,5 L V6, ja tarjolla on myös vaihtoehto AWD:lle maksimaalisen tienpidon saamiseksi sateisilla tai lumisilla teillä.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävää. Nissan Murano on ollut erinomainen auto, ja sen luotettavuus on 89 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. Sekä IIHS että NHTSA ovat testanneet Muranon törmäystesteissä, ja molemmat ovat antaneet autolle maksimipisteet. Lisäksi autossa on monia kuljettajaa avustavia turvallisuusominaisuuksia.

Poistotaso

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit säilyttävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalentumisaste on 42 % viiden vuoden kuluttua. Nissan Muranon poistoaste on kuitenkin melko suuri, 50 % 5 vuoden kuluttua.

  Nissan Juke Nismo / Nismo RS Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Muranon keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Murano etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Murano on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Muranossa on?

Nissan Murano on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Muranossa on ja onko siinä turbo?

Nissan Muranossa on 260 hevosvoimaa ja 240 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Nissan Muranon tavaratila?

74,4 kuutiometriä ( 2,107 m3 ).

Kuinka suuri maavara Nissan Muranossa on?

6,9 tuumaa ( 17,53 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Muranossa on 20 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Nissan Muranossa on?

Nissan Muranon omistajat ovat valittaneet ongelmista, kuten hitaasta kiihtyvyydestä, jäähdytysnestevuodoista ja moottorin sammumisesta. Sinun on ehkä puhuttava lemon law -lakimiehen kanssa, jos ajoneuvosi on käynyt jälleenmyyjällä useita kertoja jonkin näistä ongelmista vuoksi.

Kestävätkö Nissan Muranot pitkään?

Tässä on nopea vastaus siihen, kuinka kauan Nissan Murano kestää. Keskimääräinen Nissan Murano voi kulkea jopa 200 000 kilometriä elinkaarensa aikana. Se voi kestää noin 10 vuotta, jos ajat sillä keskimäärin 15 000 kilometriä vuodessa.

  Mercedes Sprinter Luotettavuus

Onko Muranossa vaihteisto-ongelmia?

Nissan Muranon vaihteisto-ongelmat voivat ilmetä vaihteiston vaihtamisen viivästymisenä tai narskutteluna kiihdytettäessä, tärinän tunteena, viheltävinä ääninä tai alapuolelta tulevana polttavan hajuna.

Minkä vuoden Nissan Muranossa on vaihteisto-ongelmia?

Ongelmia on raportoitu yleisesti vuosien 2012/2013 & 2018 välillä. Ongelmista raportoitiin ensimmäisen kerran vuonna 2003, jolloin Nissan alkoi käyttää tätä vaihteistoa. Heillä oli ongelmia myös CVT-sukupolven kanssa vuosina 2007-2012. Murano ja Sentra, Altima, Roguet, Versa ja Versa Note ovat esimerkkejä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z