Nissan Cube Luotettavuus

Nissan on yksi luotettavimmista japanilaisista autonvalmistajista, ja se tunnetaan myös luotettavuudestaan. Cube on pienikokoinen 5-ovinen viistoperä, jonka valmistus lopetettiin vuonna 2019, mutta se oli luotettava auto. Autossa on monia ominaisuuksia, joissa on hyvät turvatoimet.

Yleiskatsaus

Nissan Cube oli tuotannossa vuodesta 1998 vuoteen 2019, mutta se lopetettiin Pohjois-Amerikan markkinoilta vuodesta 2014 lähtien sen heikon myynnin vuoksi. Auto sai koko tuotantonsa ajan kolme sukupolvea, ja kolmannen sukupolven Cubessa on eri bensiinimoottorivalikoima 1,5 litran moottorista suurimpaan 1,8 litran moottoriin.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävä. Cube on edelleen luotettava auto, ja se sai J.D Powerin vuonna 2013 antaman 4 tähteä 5:stä.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Cuben törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaisia tuloksia monien hyödyllisten turvallisuusominaisuuksien ansiosta.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissan-auton keskimääräinen arvonalennusprosentti on 42 % viiden vuoden kuluttua. Nissan Cuben arvonalennuksella ei kuitenkaan ole suurta merkitystä, koska se on vanha auto.

  Nissan Maxima Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat se alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaansa. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Cuben keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria.

FAQ

Onko Nissan Cube etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Cube on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Cubessa on?

Nissan Cube on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni farmariauto

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Cubessa on ja onko siinä turbo?

Nissan Cubessa on 122 hevosvoimaa ja 127 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Cubessa on 16 X 6 tuuman alumiiniset etupyörät ja 16 X 6 tuuman alumiiniset takapyörät.

Onko Nissan Cubessa vaihteisto-ongelmia?

Nissan Cuben omistajat valittavat usein voimansiirto-ongelmista. Monet omistajat ovat raportoineet, että heidän vaihteistonsa luisti yli vuoden ajan ennen kuin se lopulta petti. Jotkut kuljettajat valittivat huonosta kiihtyvyydestä ja tehonmenetyksestä Cubea ajaessaan.

Mikä on Nissan Cuben odotettu käyttöikä?

Sillä, miten kohtelet Nissan Cubeasi, voi olla suuri merkitys sen suorituskykyyn. Cube voi saavuttaa 200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. Etkö ole asiantuntija sen suhteen, mitä huoltoja autosi tarvitsee ja milloin ne tulisi suorittaa? Ei se haittaa.

  Nissan Juke luotettavuus

Mikä Nissan Cubessa on vikana?

Cubessa on ongelma, jossa rengaspaine laskee hyvin nopeasti. Tämä johtui rengaspaineen valvontajärjestelmän (TPMS) anturivioista, jotka johtivat anturin syöpymiseen. Alhaiset rengaspaineet voivat aiheuttaa vaarallista ajamista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z