Paras 5w40 synteettinen öljy Audille

Etsitkö parasta 5w40 synteettistä öljyä Audi-ajoneuvoihin? Meillä on tällä sivulla pari erilaista vaihtoehtoa sinulle. Suosittelemme, että valitset tämän listan ensimmäisen vaihtoehdon, mutta rehellisesti sanottuna mikä tahansa niistä on loistava.

Castrol EDGE 5W-40

Kun kyse on moottoriöljyistä, Castrol on yksi niistä yrityksistä, joita ei todellakaan voi voittaa. Itse asiassa monet ajoneuvovalmistajat suosittelevat Castrolin moottoriöljyn ostamista. Tämä johtuu Castrolin läheisestä yhteydestä niiden kanssa.
Tätä moottoriöljyä suositellaan usein tehokkaampiin ajoneuvoihin. Jos sinulla on Audin urheiluajoneuvo tai jos moottori on yleisesti ottaen vain voimakas, tämä on todennäköisesti se reitti, jota haluat käyttää.
Rehellisesti sanottuna tämä on yksi parhaista voiteluaineista, joita voit ostaa ajoneuvoosi. Se on myös yllättävän edullinen siihen nähden, mitä saat.

Mobil 1 Delvac Diesel 5W-40 -moottoriöljy

Jos Castrol on moottoriöljyjen ykkönen, niin Mobil on hyvin lähellä kakkosta.
Yksi tärkeimmistä eduista, joita Mobilin synteettiset moottoriöljyt tarjoavat Audi-ajoneuvoihin, on se, että ne tarjoavat erinomaisen lämpösuojan. Jopa kylmimmissä lämpötiloissa tämä on moottoriöljy, joka menestyy hyvin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on usein vaikeuksia käynnistää ajoneuvosi kylmänä, tämä voi toimia.
Tämä tietty moottoriöljy soveltuu käytettäväksi vain diesel-Audi -ajoneuvoissa.

Liqui MolyMolygen 5W-40

Tämä on yksi niistä öljyistä, jotka kestävät uskomattoman pitkään, kun ne on ladattu ajoneuvoosi. Itse asiassa valmistaja sanoo, että se kestää jopa 50 000 km eli 2 vuotta ennen öljynvaihtoa. Jos siis ajat paljon, tämä voi olla loistava vaihtoehto.
Monet ihmiset kertovat, että kun he lisäävät tätä moottoriöljyä ajoneuvoonsa, heidän ajamisestaan tulee paljon tasaisempaa ja paljon hiljaisempaa. Tämä osoittaa, miten loistavasti se tunkeutuu ja varmistaa, että öljy virtaa hienosti järjestelmän läpi.
Tätä moottoriöljyä suositellaan erityisesti uusimpiin Audi-ajoneuvoihin. Tämä johtuu siitä, että se on suunniteltu erityisesti korkeamman teknologian moottoreita varten. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö se toimisi myös joidenkin vanhempien ajoneuvomallien kanssa.

  Sopivatko Mercedeksen vanteet Audiin?

AmazonBasics 5W-40 -moottoriöljy

Et olisi uskonut, että Amazon valmistaa loistavaa moottoriöljyä, mutta he tekevätkin. Kyseessä on todennäköisesti jonkin suuren moottoriöljymerkin uudelleenpakkaus, mutta se on vain saatavilla edullisempaan hintaan.
Tämä öljy on suunniteltu erityisesti eurooppalaisille moottoreille, joten sen pitäisi sopia hyvin yhteen Audisi moottorin kanssa.
Tämä on superperusöljy. Siinä ei ole kaikkia niitä jännitteitä, joita joissakin muissa tähän mennessä käsittelemissämme moottoriöljyissä on. Useimmille ihmisille tämä tulee kuitenkin riittämään. Sinun pitäisi vaihtaa öljysi säännöllisesti, mikä tarkoittaa, että et tarvitse mitään liian intensiivistä ominaisuuksien suhteen (vaikka nämä ominaisuudet ovatkin mukavia olla).
Hintaansa nähden et saa mitään parempaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että saatat joutua vaihtamaan tämän hieman useammin kuin jotkut suuremmat merkit. Se on kuitenkin edelleen hämmästyttävä synteettinen öljy.

Valvoline Advanced Full Synthetic 5W-40 -moottoriöljy

Valvolinen synteettiset öljyt ovat loistavia kylmäkäynnistykseen ja kovaan lämpöpaineeseen pidempien ja nopeampien ajojen aikana.
Tämä erityinen synteettinen öljy on lisensoitu ja täysin hyväksytty käytettäväksi Audi-ajoneuvojen sisällä. Tämä tarkoittaa, että tiedät, että sitä on turvallista käyttää ja että se antaa ajoneuvollesi sen tarvitseman suojan.

Johtopäätös

Muista, että sinun kannattaa aina investoida laadukkaaseen moottoriöljyyn. Sen lisäksi, että se kestää paljon kauemmin ennen öljynvaihtoa, se varmistaa, että Audisi moottori on hyvin suojattu. Tämä tarkoittaa tasaisempaa ajoa ja paljon vähemmän moottoriremontteja.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z