Samankaltaiset autot kuin Fiat Argo

Fiat Argo

Fiat Argo on pienikokoinen auto, jossa on tyylikäs muotoilu ja paljon jännittävää teknologiaa. Tämä italialainen auto sopii täydellisesti kaupunkiajoon tehokkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Huomaa, että Fiat Argo on Fiatin Etelä-Amerikan markkinoille kehittämä. Mutta mitkä autot ovat samanlaisia kuin Fiat Argo?

Fiat Argon kaltaisia autoja ovat muun muassa Volkswagen Polo, Audi A1, Seat Ibiza, Vauxhall Corsa, Ford Fiesta, Mazda 2, Peugeot 208 ja Mini Cooper. Useimmat tässä luettelossa olevista autoista ovat suorituskykyisempiä ja hienostuneempia kuin Fiat Argo.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin Fiat Argo?

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo kuuluu markkinoiden myydyimpiin pienikokoisiin autoihin. Tämä auto on tyylikäs, hienostunut ja hauska ajaa. Lisäksi siinä on erinomainen käsiteltävyys ja tasapainoinen ajo. Toisin kuin useimmat saksalaiset kollegansa, VW Polo on myös polttoainetehokas ja halpa ylläpitää.

Jos siis haluat pienikokoisen auton, joka on suorituskykyisempi ja jossa on hienostuneemmat ominaisuudet kuin Fiat Argossa, VW Polo on paras löytö. Se on kuitenkin myös hieman kalliimpi kuin Fiat Argo.

Vauxhall Corsa

Vauxhall Corsa on toinen poikkeuksellinen pienikokoinen auto, joka muistuttaa Fiat Argoa. Tässä mallissa on rohkea ulkomuoto, tilavat ja hienostuneet sisätilat sekä hauska ajettavuus. Lisäksi Vauxhall Corsa on varsin luotettava ja turvallinen ajaa.

Sitä vastoin Fiat Argo on hieman suurempi ja siinä on enemmän tilaa kuin Vauxhall Corsassa. Mutta kun kyse on hinta-laatusuhteesta, Vauxhall Corsa vie voiton.

  Mikä on epäluotettavin automerkki?

Audi A1

Vauxhall Corsa voi olla hienostuneempi kuin Fiat Argo, mutta se ei ole lähelläkään Audi A1:tä. Audi A1 on yksi luokkansa edistyksellisimmistä autoista, sillä siinä on 8,8-tuumainen MMI-infotainment-kosketusnäyttö älypuhelimen peilauksella. Siinä on myös LED-ajovalot ja takavalot, 15-tuumaiset kevytmetallivanteet ja monia muita huippuluokan ominaisuuksia.

Niinpä ostajien, jotka etsivät Fiat Argon kaltaista autoa, mutta jossa on enemmän edistystä ja parempi ajo-ominaisuus, kannattaa harkita Audi A1:n hankkimista.

Seat Ibiza

Seat Ibiza kuuluu markkinoiden turvallisimpiin pienikokoisiin hatchback-autoihin. Tässä autossa on paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten mäkilähtövalvonta, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, etuistuin, hälytys ja elektroninen ajonestolaite sekä ISOFIX. Turvallisuuden lisäksi auto on myös tyylikäs ja tarjoaa hauskan ajomatkan.

Fiat Argossa on kuitenkin enemmän matkustamo- ja tavaratilaa. Luotettavuuden osalta molemmat autot on arvioitu hieman keskimääräistä paremmiksi.

Ford Fiesta

Ford Fiesta on toinen samanlainen auto kuin Fiat Argo. Se on pienikokoinen hatchback, jossa on paljon poikkeuksellisia ominaisuuksia. Lisäksi se on halvempi ja luotettavampi kuin Fiat Argo. Lisäksi Ford Fiesta on erittäin käytännöllinen ja polttoainetehokas.

Ford Fiestassa on perusversiona 1,6-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa jopa 120 hv ja 112 lb-ft vääntöä. Sen EPA-luokitus on 27 mpg kaupungissa, 35 mpg maantiellä ja yhdistetty 30 mpg, mikä on yksi luokkansa parhaista.

Peugeot 208

Peugeot 208 ei ehkä ole yhtä suuri kuin Fiat Argo, mutta siinä on enemmän edistyksellisiä ominaisuuksia kuin jälkimmäisessä. Siinä on ominaisuuksia, kuten 7,0-tuumainen kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, jossa on Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteys, pysäköintianturit takana ja vakionopeudensäädin. Lisäksi se on erittäin edullinen ja luotettava.

  Paras vuosi Porsche Cayennelle

Mini Cooper

Mini Cooper kuuluu markkinoiden suosituimpiin pienikokoisiin hatchback-autoihin. Se on myös yksi luokkansa hienostuneimmista autoista. Siinä on tyylikäs ja moderni muotoilu, johon monet ovat ihastuneet. Se myös toimii paljon paremmin kuin Fiat Argo, mutta se ei ole kovin luotettava. Perushinta on noin 22 750 dollaria, joten tämä auto on hieman kalliimpi kuin Fiat Argo.

Mazda 2

Jos polttoainetaloudellisuus, suorituskyky ja luotettavuus ovat se, mitä etsit pienikokoiselta hatchbackilta, Mazda 2 on paras vaihtoehto. Fiat Argo voi olla mukava, tehokas ja luotettava auto, mutta se ei pääse lähellekään Mazda 2:ta.

FAQ

Onko Fiat Argo luotettava auto?

Fiat Argo ei kuulu segmenttinsä luotettavimpiin autoihin. Siitä huolimatta se rekisteröi silti keskimääräistä korkeamman luotettavuuden, mikä on melko hyvä Fiat-mallille. Mutta jos etsit luotettavaa pikkuautoa, tämä ei ole yksi niistä. Sitä paitsi varaosien löytäminen tähän eteläamerikkalaiseen autoon on melko haastavaa.

Mitkä ovat Fiat Argon yleiset ongelmat?

Fiat Argo voi olla tyylikäs, tilava ja käytännöllinen pienikokoinen auto, mutta sillä on myös ongelmansa. Fiat Argon yleisiä ongelmia ovat sähköongelmat, vikaantuvat iskunvaimentimet, ohjauspyörän toimintahäiriöt, huonot jarrut, kojelaudan ongelmat ja jousitusongelmat.

Kuinka kauan Fiat Argo kestää?

Jos omistaja tai käyttäjä huoltaa tätä pikkuautoa asianmukaisesti, se kestää yli 200 000 kilometriä. Mutta jos näin ei tehdä, auton voi olla vaikea saavuttaa edes 150 000 kilometriä. Varmista aina, että noudatat suositeltuja huoltopalveluja ja noudatat hyviä ajotapoja.

  Paras vuosi Porsche Cayennelle

Onko Fiat Argo parempi kuin Volkswagen Polo?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Edullisuuden ja tehokkuuden kannalta Fiat Argo on parempi kuin Volkswagen Polo. Mutta suorituskyvyn, mukavuuden, nopeuden ja luotettavuuden osalta Volkswagen Polo on parempi auto.

Onko Fiat Argo hyvä päivittäinen kuljettaja?

Kyllä, Fiat Argo on erinomainen päivittäinen kuljettaja. Koska tämä pienikokoinen auto on pieni, käyttäjän on helppo ajaa sillä liikenteessä ja pysäköidä julkisiin pysäköintialueisiin. Lisäksi se on polttoainetehokas, mikä tarkoittaa, että siihen kuluu vähemmän polttoainetta toisin kuin useimpiin sen kilpailijoihin. Viimeisenä muttei vähäisimpänä se on halpa ylläpitää.

Loppupäätelmät

Fiat Argo ei ole ainoastaan edullinen, vaan se on myös polttoainetaloudellinen, halpa ylläpitää ja hauska ajaa kaupungissa. Kiitos sen pienikokoisen rakenteen ja edullisuuden. Jos kuitenkin haluat parempaa suorituskykyä, nopeutta, mukavuutta, käytännöllisyyttä tai jopa ylellisyyttä, sinun on ehkä harkittava muita samankaltaisia autoja, jotka on korostettu yllä olevassa luettelossa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z