Onko Fiat Argo hyvä auto?

Fiat Argo

Fiat Argo korvasi Fiat Punton ja Fiat Palion. Se on myös käytännöllisempi kuin muut markkinoilla olevat kompaktit Fiat-viistoperämallit, sillä sen sisätilat ovat tilavammat. Mutta onko Fiat Argo hyvä auto?

Fiat Argo on hyvä auto ihmisille, jotka etsivät edullista, mukavaa, tehokasta, edistyksellistä ja urheilullista viistoperää. Siinä on myös enemmän tekniikkaa kuin muissa markkinoilla olevissa Fiat-viistoperämalleissa. Lisäksi perheet pitävät sitä kiinnostavana, koska se on käytännöllisempi.

Sitä vastoin edistyneempää, tehokkaampaa, ylellisempää ja suorituskykyisempää viistoperää etsivien on harkittava muita vaihtoehtoja. Kaiken kaikkiaan se on silti mukava auto, ja sen luotettavuus on arvioitu keskimääräistä paremmaksi.

Fiat Argon historia

Fiat Argo on B-segmentin pienikokoinen auto. Vaikka se on italialaisen Fiatin valmistama, se on kehitetty Etelä-Amerikan markkinoille. Ensimmäiset kappaleet esiteltiin ja myytiin Brasiliassa vuonna 2017. Argentiinassa myynti alkoi vuonna 2018.

Fiat Argo on viisiovinen viistoperä, jossa on etumoottori ja etuveto. Lisäksi valmistaja tarjoaa kolme moottorivaihtoehtoa, mukaan lukien 1,0-litrainen FireFly I3 flex fuel, 1,3-litrainen FireFly I4 flex fuel ja 1,8-litrainen E.torQ I4 flex fuel. Huomaa, että kaikki moottorit ovat flex-fuel-moottoreita Brasilian markkinoilla ja muualla vain bensiiniä.

Fiat Argon ominaisuudet

Ulkonäkö

Fiat Argo on kauniisti muotoiltu ja siinä on täysi italialainen sielu. Auto on elegantti, urheilullinen ja tyylikäs. Joitakin ulkonäöllisiä ominaisuuksia, jotka erottuvat edukseen, ovat muhkea konepelti ja kaksiparaabeliset ajovalot LED-valoilla sekä hunajakennomainen säleikkö. Myös sisätilat ovat modernit ja edistykselliset, ja niissä on huippuluokan ominaisuuksia, kuten 7-tuumainen multimedianäyttö.

  Fiat Mobi yleiset ongelmat

Suorituskyky

Vaikka Fiat-autot eivät ole suosittuja suorituskyvyn suhteen, Fiat Argo on hieman erilainen. Auto tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä, sillä siinä on valittavana kahdeksan moottorivaihtoehtoa. Kaikki nämä versiot perustuvat 1,0-, 1,3- ja 1,8-litraisiin moottoreihin, joiden suorituskyky on erilainen.

Koska moottorit perustuvat Fireflyn vahvuuteen, ne ovat erittäin tehokkaita ja luotettavia. Lisäksi 1,0-litrainen 3-sylinterinen moottori tuottaa jopa 77 hv, kun taas 1,3-litrainen 4-sylinterinen moottori tuottaa jopa 109 hv, ja E.torQ Evo VIS, joka on tehokkain moottori, tuottaa jopa 139 hv.

On myös tärkeää huomata, että Fiat Argossa on kolme vaihteistovaihtoehtoa, mukaan lukien viisivaihteinen manuaalivaihteisto, automatisoitu GSR comfort ja kuusivaihteinen automaattivaihteisto.

Mukavuus ja tavaratila

Fiat Argossa on yksi B-segmentin suurimmista ohjaamoista. Siinä on yhteensä 99 kuutiometriä tilaa. Näin ollen siinä on paljon tilaa takana, edessä, polvissa ja päässä, joten matkustajat istuvat mukavasti yrittämättä muuttaa sisätiloja. Siinä on myös runsaasti tavaratilaa, 10,6 kuutiometriä, joten matkustajat voivat kuljettaa matkatavaroita takana.

Polttoainetehokas

Fiat Argo on erittäin polttoainetehokas. Siksi käyttäjien kannattaa odottaa käyttävänsä vähemmän rahaa tähän autoon. Fiat Argon 1.0 flex -moottorin hyötysuhde on 23,3 mpg kaupungissa alkoholilla ja 33,4 mpg bensiinillä. Sitä vastoin sen hyötysuhde maantiellä on 25,2 mpg alkoholilla ja 35,5 mpg bensiinillä.

Turvallisuus

Fiat Argo kuuluu uusimpiin markkinoille tulleisiin Fiat-malleihin. Tämän vuoksi se on hieman turvallisempi kuin vanhemmat mallit, joissa on vain vähän turvaominaisuuksia. Fiat Argon tärkeimpiä turvallisuusominaisuuksia ovat elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, peruutuskamera, peruutustunnistin, ISOFIX-istuimet ja luistonesto.

  Fiat 500:n yleiset ongelmat

Hinta

Fiat Argon hinta vaihtelee valitsemasi varustuksen mukaan. Halvin varustelu on Fiat Argo 1.0 flex manuaali, jonka lähtöhinta on noin 12 200 dollaria, kun taas keskihintainen varustelu on Argo Drive 1.3 manuaali flex, jonka lähtöhinta on 15 000 dollaria. Korkeimman varustetason, joka sattuu olemaan Argo HGT 1.8 automaattinen flex, lähtöhinta on noin 19 300 dollaria.

FAQ

Kannattaako Fiat Argo ostaa?

Jos haluat edullisen, tyylikkään, taloudellisen, käytännöllisen, tilavan, hieman edistyksellisen ja mukavan kompaktin hatchbackin, Fiat Argo kannattaa hankkia. Mutta jos haluat tilavamman, tehokkaamman, kehittyneemmän ja ylellisemmän hatchbackin, katso pois.

Mitkä ovat Fiat Argon yleiset ongelmat?

Fiat Argo voi olla urheilullinen, mukava, turvallinen, tyylikäs ja käytännöllinen, mutta siinä on myös useita ongelmia, joita omistajien on käsiteltävä. Joitakin Fiat Argon yleisimpiä ongelmia ovat vikaantuvat iskunvaimentimet, jousitusongelmat, sähköongelmat, kojelautaongelmat, ohjauspyörän toimintahäiriöt ja huonot jarrut.

Onko Fiat Argo hyvä päivittäinen kuljettaja?

Se riippuu sijainnistasi. Jos sijaitset lähellä Fiat-liikettä tai -huoltokeskusta, josta varaosia on helppo löytää, se on hyvä päivittäinen kuljettaja. Mutta jos paikkakunnallasi ei ole Fiat-liikettä, se ei ole hyvä päivittäinen kuljettaja.
Varaosien löytämisen vaikeutta lukuun ottamatta Fiat Argo on erinomainen päivittäinen kuljettaja. Tämä auto on erittäin edullinen, kompakti, tilava, polttoainetaloudellinen ja käytännöllinen. Näin ollen se on kaupunkilaisten unelma-auto, koska sillä on helppo ajaa ja pysäköidä kaupungissa.

Kuinka nopea Fiat Argo on?

Fiat Argo on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä Fiat-viistoperäautoista. Tällä autolla on erinomainen nopeus, sillä se kiihtyy 0-100 km/h vain 8,8 sekunnissa. Lisäksi sen huippunopeus on 121 mph ilman nopeudensäädintä.

  Onko Fiat 124 Spider hyvä auto?

Huomaa, että tämä kiihtyvyys ja nopeus koskevat vuoden 2021 Fiat Argo HGT 1.8 Flex AT6 -mallia, joka on korkein varustetaso.

Onko käytetty Fiat Argo hyvä auto?

Kyllä, käytetty Fiat Argo on hyvä auto. Tämä johtuu siitä, että niiden luotettavuus on keskimääräistä parempi, mikä tarkoittaa, että ostajien ei tarvitse huolehtia korjauksista suurimman osan ajasta. Lisäksi käytetyt Fiat Argot ovat edullisempia kuin uudet, joten ostajat voivat säästää hieman käteistä.

Mutta kuten useimmat käytetyt autot, varmista, että ostat asianmukaisesti huolletun Fiat Argon, jotta vältyt monilta ongelmilta tulevaisuudessa.

Yhteenveto

Fiat Argo on yksi markkinoiden hienoimmista lähtötason viistoperäisistä autoista. Toisin kuin useimmat sisaruksensa Etelä-Amerikassa, se on tilavampi, mutta silti edullinen, mukava, tehokas ja hauska ajaa. Siitä huolimatta siihen liittyy myös erilaisia ongelmia, joita kiinnostuneiden ostajien tulisi olla valmiita käsittelemään.

Joitakin ongelmia, joita ostajien pitäisi olla valmiita käsittelemään, ovat sähköongelmat, jousitusongelmat, kojelautaongelmat ja jarruongelmat. Kaiken kaikkiaan Fiat Argo on tyylikäs ja luotettava auto. Se on myös täydellinen auto kaupunkiajoon, koska se on kompakti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z