Alfa Romeo Stelvio Luotettavuus

Stelvio on italialaisen premium-autovalmistajan valmistama kompakti katumaasturi. Alfa Romeo on kuuluisa nopeiden kilpa-autojen valmistuksesta. Stelvio on yksi Alfa Romeon myydyimmistä autoista. Se on myös kaikkien aikojen ensimmäinen Alfa Romeon valmistama katumaasturi.

Alfa Romeo Stelvio

Kompaktissa katumaasturissa on valikoima tehokkaita moottoreita, kuten 2,0 litran turbomoottori ja 2,2 litran dieselmoottori. Stelvion bensiinimoottori tuottaa noin 247 hevosvoimaa. Saatavilla on myös suorituskykyinen Quadrifoglio-malli, jossa on henkeäsalpaava 2,9 L:n turbomoottori. Se on jo saanut faceliftin vuonna 2020, joka sisälsi paljon parannetun infotainment-järjestelmän ja päivityksiä sisustukseen.

Luotettavuus

Alfa Romeo on aina kärsinyt luotettavuudesta. Ne ovat tosiaan tuottaneet erittäin nopeita autoja, mutta niiden on todistettava kestävyytensä ja luotettavuutensa. Stelviossa on ollut ongelmia polttoainemittarin lukijan, mukautuvan vakionopeudensäätimen, jäähdytysnesteletkun vuodon ja jarrujärjestelmän kanssa.

Huolto ja korjaukset

Tietyn auton luotettavuus riippuu kuitenkin siitä, miten hyvin autoa huolletaan. Säännöllisen huollon ja öljynvaihdon ansiosta Stelviossa ei ole massiivisia korjauksia. Pieniä varaosavikoja saattaa esiintyä, mutta muuten suuria korjauksia ei ole kovin paljon. Auton huoltokustannukset ovat kuitenkin korkeat, jos et osaa korjata sitä itse.

Turvallisuus

Eurooppalaiset autot pärjäävät aina paremmin turvallisuusosastolla, eikä italialainen Alfa Romeo ole poikkeus. Auto on saanut Euro NCAP:lta hyvät arviot, ja siinä on kaikki tärkeimmät turvallisuusominaisuudet, kuten automaattiset hätäjarrut, törmäysvaroitin, turvatyynyt, kaistalla pysymisen avustin jne.

  Aston Martin DB9 GT Luotettavuus

Alfan ainoa katumaasturi

Stelvio, joka on Alfan ainoa katumaasturi, ei ole kaikkein luotettavin auto. Se on kuitenkin parempi kuin jotkut luokkansa autot. Luotettavuus riippuu auton huollosta, ja sillä on varmasti korkeat huoltokustannukset. Kaikilla pienillä luksusmaastureilla on kuitenkin korkeat ylläpitokustannukset, joten se riippuu valinnastasi, minkä auton haluat.

Usein kysytyt kysymykset Alfa Romeo Stelviosta

Onko Alfa Romeo Stelvio etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Alfa Romeo Stelvio on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo Stelviossa on?

Alfa Romeo Stelvio on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Stelvio Stelvio on luokiteltu seuraavasti: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Alfa Romeo Stelviossa on ja onko siinä turbo?

Alfa Romeo Stelviossa on 280 hevosvoimaa ja 306 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 l. Polttoainejärjestelmä on bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo Stelviossa on?

Alfa Romeo Stelviossa on 5 istuinta.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Alfa Romeo Stelviossa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Alfa Romeo Stelvio hyvä auto?

Alfa Romeo Stelvo on loistava auto perheille, jotka haluavat ajaa tyylikkäällä katumaasturilla. Tässä autossa on paljon tilaa sisällä, ja siinä on mukava ajaa. Moottori ei kuitenkaan ole tehokas, eikä sitä suositella pitkille matkoille.

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Luotettavuus

Onko Alfa Romeo Stelvio kallis huoltaa?

Alfa Romeo Stelvo on loistava auto perheille, jotka haluavat säästää bensa- ja huoltokuluissa. Hinta on kuitenkin korkea, ja autossa on paljon ominaisuuksia, jotka vaativat säännöllistä huoltoa.

Missä Alfa Romeo Stelvio on valmistettu?

Alfa Romeo Stelvo valmistetaan Italiassa, yhtiön tehtaalla San Germanossa. Tämä tehdas on valmistanut autoja vuodesta 1926 lähtien.

Millaista kaasua Alfa Romeo Stelvio käyttää?

Alfa Romeo Stelvossa käytetään 1,6-litraista turboahdettua moottoria, joka tuottaa 200 hevosvoimaa ja 250 lb-ft vääntöä. Tämä moottori on yhdistetty 6-vaihteiseen kaksoiskytkinvaihteistoon. Se tarvitsee lyijytöntä premium-polttoainetta parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z