Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Luotettavuus

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio on Giulia-sarjan suorituskykyinen huippumalli. Se on enemmän urheiluauto kuin tavallinen Giulia-malli. Auto on kuuluisa huikeista 505 hevosvoimastaan ja kaksoisturboahdetusta 2,9 litran V6-moottoristaan. Se ei kuitenkaan ole hintaluokkansa luotettavin auto.

Quadrifoglio-painos on kuuluisa upeasta muotoilustaan ja jännittävästä suorituskyvystään. Se on suora kilpailija saksalaisille suorituskykyisille autoille, kuten BMW M3:lle tai Mercedes-AMG C63:lle. Sen jännittävä vääntömomentti on 600 N⋅m, ja auto kulkee 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa. Tämä auto on todellinen peto ajettavaksi.

Luotettavuus

Alfoilla on tunnetusti monia ongelmia. Niiden luotettavuus on kuitenkin parantunut viime aikoina. Quadrifogliossa ei ole suuria vikoja eikä autossa ole juurikaan yleisiä vikoja. Toki se ei silti ole lähellekään Toyotan kaltainen luotettava.

Turvallisuus

Quadrifoglio on sarjan premium-malli ja siinä on myös loistavat turvallisuusominaisuudet. Joissakin malleissa oli ongelmia jarrujen kanssa, mutta muuten auto on erittäin turvallinen. IIHS luokitteli sen yhdeksi parhaista, ja siinä on kaikki vakioturvallisuusvarusteet.

Huolto ja korjaukset

Alfat ovat tunnetusti kalliita ylläpitää aivan kuten saksalaiset kollegansa. Takuu on 4 vuotta, mutta silti joudut vaihtamaan monia osia, mikä voi maksaa paljon. Aikaisemmin on ollut joitakin ongelmia moottorin veltostumisesta. Nämä ongelmat on kuitenkin raportoitu ratkaistun vuoden 2021 mallissa.

Samanlainen kuin kilpailijat

Quadrifoglio on jännittävä kyyti, joka on pakattu erittäin tehokkaalla moottorilla. Auton luotettavuus on vain keskinkertainen, mutta jos tarkastellaan sen muita kilpailijoita, kuten M-malleja, nekään eivät ole luodinkestäviä. Se on silti jännittävä ostos, jossa on hieman tingitty luotettavuustekijästä.

  Audi A3 Luotettavuus

Usein kysytyt kysymykset Alfa Romeo Giulia Quadrifogliosta

Onko Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo Giulia Quadrifogliossa on?

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Alfa Romeo Giulia Quadrifogliossa on ja onko siinä turbo?

Alfa Romeo Giulia Quadrifogliossa on 505 hevosvoimaa ja 443 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 2,9 L. Polttoainejärjestelmä on bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo Giulia Quadrifogliossa on?

Alfa Romeo Giulia Quadrifogliossa on 5 istuinta.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Alfa Romeo Giulia Quadrifogliossa on 19 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Miksi Consumer Reportsin mielestä vuoden 2020 Alfa Romeo Giulia on kamala?

Vuoden 2020 Alfa Romeo Giuliettaa on kritisoitu huonosta rakentamisen laadusta, epäluotettavista jarruista ja tehon puutteesta. Autolla on myös korkea hintalappu, mikä tekee siitä kuluttajille vaikeasti varteenotettavan.

Mitä mieltä muut kriitikot ovat Alfa Romeo Giuliettasta?

Alfa Romeo Giuliasta annetaan yleensä myönteisiä arvosteluja. Car and Driver antoi sedanille lähes täydellisen arvosanan sen puutteista huolimatta. Car and Driver kehui sedanin erinomaista ajo-ominaisuuksia, ylellistä sisustusta ja käyttäjäystävällistä infotainment-järjestelmää.
Alfa Romeo Giulia on voittanut aiemmin lukuisia palkintoja. Se palkittiin MotorTrendin vuoden autona vuonna 2018, ja se oli myös Car and Driverin Top 10 -listalla. Myös Wardin Top 10 Interiors of 2017 -listalla se oli mukana. Se ei ehkä ole luotettavin auto, mutta Alfa Romeo Giulia miellyttää silti useimpia kuluttajia ja kriitikoita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z