Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Luotettavuus

Stelvio Quadrifoglio on Stelvio-maasturin suorituskykyinen malli. Quadrifoglio-mallit on tehty kilpailemaan BMW:n M-mallien ja Audin S- ja RS-mallien kanssa. Quadrifoglio-mallit tunnetaan vilkkaasta nopeudestaan ja jämäkästä käsiteltävyydestään.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Quadrifoglio-painos on tehty kilpa-ajokäyttöön tehokkaan 2,9 litran twin-turbomoottorinsa ansiosta, joka tuottaa valtavat 503 hevosvoimaa 600 Nm:n vääntömomentilla. Auto kiihtyy 0-100 km/h vain 3,6 sekunnissa. Sen huippunopeus on 176 kilometriä tunnissa.

Luotettavuus

Alfa-autojen luotettavuus ei ole aiemmin ollut kovin hyvä, mutta ne ovat varmasti parantaneet kestävyyttään. Myös moottori on osoittautunut kestäväksi, ja se on ollut aiemmin Ferrarin käytössä. Quadrifoglio-malli parantaa tiettyjä ongelmia Stelvion vakiomallissa, mutta siinä on edelleen joitakin luotettavuusongelmia.

Autossa on joitakin ongelmia sen sähköjärjestelmän kanssa. Myös Alfojen jarrut ovat olleet huolenaiheena. On myös joitakin muita ongelmia, kuten jäähdytysneste- ja vesivuodot sekä joitakin muita pieniä ongelmia, jotka yleensä kuuluvat takuun piiriin.

Huolto

Näiden luksusajoneuvojen huolto on enemmänkin ennaltaehkäisevää kuin korjaavaa. On myös tärkeää huomata, että autolla oli 2 takaisinkutsua. Näiden autojen huolto on todella kallis asia, mutta takuu voi kattaa suurimman osan asioista puolestasi, jos olet ostamassa uutta autoa tai liisaamassa sitä.

Stelvio Quadrifoglion luotettavuus riippuu pääasiassa siitä, miten hyvin omistaja pitää sitä kunnossa. Säännöllinen huolto ja öljynvaihto pidentäisivät varmasti auton käyttöikää. Muuten autossa ei ole tiedossa merkittäviä vikoja.

  Aston Martin Virage Luotettavuus

Alfan suorituskykyinen katumaasturi

Stelvio on Alfan ensimmäinen katumaasturi, ja Quadrifoglio-painos on yksi luokkansa nopeimmista. Auto on suorituskyvyltään loistava, mutta luotettavuusongelmia on jonkin verran. Auto on myös verrattain uusi, joten on vaikea sanoa, kuinka paljon kilometrejä sillä voisi ajaa ilman suurempia korjauksia.

Usein kysytyt kysymykset Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliosta

Onko Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliossa on?

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni maasturi 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliossa on ja onko siinä turbo?

Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliossa on 505 hevosvoimaa ja 443 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 2,9 L. Polttoainejärjestelmä on bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliossa on?

Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliossa on 5 istuinta.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliossa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Stelvio hyvä crossover?

Stelvio on hyvä crossover, koska siinä on paljon tehoa ja vääntöä, ja sitä on hauska ajaa. Sitä ei kuitenkaan suositella aloittelijoille, koska sitä on vaikea hallita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z