Aston Martin DB11 Luotettavuus

DB9:n seuraaja DB11 on eksoottinen superauto, joka tarjoaa äärimmäisiä premium- ja luksusominaisuuksia. Se on 2-ovinen Grand Tourer, jossa on tyylikäs ja särmikäs korimuotoilu. Se tarjoaa keskimoottorin ja takavetoisen voimansiirron parhaan ajokokemuksen takaamiseksi. Tämän auton jokainen sentti on puhdasta ylellisyyttä ja selkeä katseenvangitsija tiellä.

Yleiskatsaus

DB11:stä on kaksi versiota, joissa on kaksi erilaista erittäin nopeaa moottoria. On 528 hevosvoiman 4,0 litran V8-kaksoisturbomoottori ja sitten on kolossaalinen 630 hevosvoiman 5,2 litran V12-kaksoisturbomoottori. Tämä yhdistettynä takavetojärjestelmään tarjoaa yhden autojen nopeimmista ajomahdollisuuksista.

Luotettavuus

Tämäntyyppisten autojen luotettavuus ei ole aina ollut kovin hyvä, mutta siitä ei kukaan oikeastaan välitä. Nämä autot ovat erittäin kalliita ja ne on tehty vain kulkemaan äärimmäisen nopeasti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö DB11 olisi riittävän luotettava.

Aston Martinilla on kuitenkin ollut huono maine luotettavuuden suhteen, mikä johtuu niiden käyttämistä käsityötekniikoista. Niin luksukselta kuin se kuulostaakin, autot ovat myös niin herkkiä. DB11 vaatii äärimmäistä huolenpitoa, mutta huolenpidolla DB11 kestäisi riittävän pitkään. Polttoaineen keskiarvo ei myöskään ole kovin hyvä ja se maksaa 5,0 gals/100 miles.

Huolto ja korjaus

DB11:ssä käytetyt osat kestäisivät vuosia, mutta hyvällä hoidolla. Niin kallis kuin auto onkin, tämä tarvitsee vielä enemmän huoltoa toimiakseen. Myös korjaushinnat ovat korkeimpia, joten takuu voisi auttaa siinä. Auton yleiseen huoltoon ja korjauksiin kannattaa kuitenkin varata noin 2 500 dollaria vuodessa.

  Audi A8 luotettavuus

DB11 – Vain nopeudesta tunnettu superauto

Auto on todellakin nopea ja ihana ajaa. Pelkkä ääni on parempi kuin monissa muissa autoissa. Nämä premium grand tourerit maksavat kuitenkin paljon huollossa. Jos haluat luotettavan auton, valitse varmasti Toyotat tai Hondat, mutta jos haluat premium-superauton, tämä on vastauksesi.

Usein kysytyt kysymykset Aston Martin DB11:stä

Onko Aston Martin DB11 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Aston Martin DB11 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Aston Martin DB11:ssä on?

Aston Martin DB11 on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia Aston Martin DB11:ssä on ja onko siinä turbo?

Aston Martin DB11:ssä on 503 hevosvoimaa ja 513 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Aston Martin DB11:n tavaratila?

9,5 kuutiometriä ( 0,269 m3 ).

Kuinka monta istuinta Aston Martin DB11:ssä on?

Aston Martin DB11:ssä on 4 istuinta.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Aston Martin DB11:ssä on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11 tuuman alumiiniset takavanteet.

Ovatko Aston Martinit kalliita ylläpitää?

Kyllä, ne ovat kalliita ylläpitää, koska auton hinta on korkea. Huoltokustannukset ovat kuitenkin paljon alhaisemmat kuin muissa luksusautoissa, kuten Mercedes Benzissä tai BMW:ssä. Aston Martin DB9:n listahinta on 230 000 dollaria, mutta uuden auton keskihinta on noin 150 000 dollaria.

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Luotettavuus

Onko Aston Martin DB11 hyvä auto?

Aston Martin DB11 on hyvä auto, koska siinä on tehokas moottori, ylelliset sisätilat ja kaunis ulkomuotoilu. Hinta on kuitenkin korkea tällaiselle luksusautolle.

Onko Aston Martin DB11 superauto?

Aston Martin DB11 on superauto, joka julkaistiin vuonna 2016. Siinä on V8-moottori, joka tuottaa 503 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 4 sekunnissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z