BMW 1-sarjan luotettavuus

1-sarja on BMW:n kompakti Executive-luokan sarja. BMW ei kaipaa esittelyä hauskan ajamisen ja ylellisen sisustuksensa vuoksi. 1-sarja on aina ollut BMW:n perheen budjettiautojen sarja. Omistajat voivat kokea kaiken BMW:n vakauden ja premium-ilmeen edulliseen hintaan laadusta tinkimättä.

Yleiskatsaus

BMW:t ovat kuuluisia ajovakaudestaan ja hauskanpidosta ajon aikana. BMW valmistaa erittäin hyvin tutkittuja autoja, ja näin he tekivät myös 1-sarjassa. Tämä on 1-sarjan 3. sukupolvi, ja saatavilla oleva malli on F40. Siinä on sekä bensiini- että dieselturbomoottoreita. tästä sarjasta on olemassa M-malli nimeltä M135i, joka voi tuottaa 302 hevosvoimaa.

Luotettavuus

1-sarja on aina ollut luotettava perheauto. Viistoperät ovat laadultaan hyviä ja rakennettu on myös kunnollinen. BMW käyttää autoissaan aina parhaita mahdollisia osia, jotka kestävät pidempään kuin mikään muu budjettiauto. Kaiken kaikkiaan kyseessä on vaikuttava ajoneuvo.
Mitä tulee auton luotettavuusluokituksiin, F40:llä on 4 tähteä viidestä. Tämä on erittäin hyvä arvosana, ja se todistaa sen arvon. Autossa käytetyt moottorit ovat olleet todella hyviä, eikä niissä ole tähän mennessä ilmennyt vakavia vikoja.

Turvallisuus

Jos puhutaan auton turvallisuudesta, niin me kaikki tiedämme, että saksalaiset autonvalmistajat rakastavat autojensa turvallisuusominaisuuksia. Myös 1-sarja kuuluu niihin. Euro NCAP on antanut autolle 5 tähteä, ja siinä on kaikki turvallisuusominaisuudet, joita kukaan tarvitsee.

  Paras BMW automatkalle

Huolto ja korjaus

Jos puhutaan auton huollosta, se on hieman korkeampi kuin muiden budjettiautojen, kuten Toyotan tai Hondan, mutta laatu on paljon parempi. Huoltokustannuksista puhuttaessa auto maksaisi sinulle noin 800-1000 dollaria, riippuen ajotyypistäsi ja säännöllisestä huollosta.

FAQ

Onko BMW 1-sarja etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 1-sarja on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 1-sarjassa on?

BMW 1-sarjan autossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Subcompact

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 1-sarjassa on ja onko siinä turbo?

BMW 1-sarjan autossa on 320 hevosvoimaa ja 317 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu kaasu I6, jonka iskutilavuus on 3.0L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 1-sarjassa on 18 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko BMW 1-sarjassa ongelmia?

1-sarjasta on annettu muutamia takaisinkutsuja: taka-akseliongelma, jarrutehostin, sivuturvatyynyjen ja kiristimien ongelmat sekä dieselmoottoreiden mahdollinen palovaara.

Onko käytetty BMW 1-sarja hyvä ostos?

BMW 1-sarja on suosittu valinta käytettyjen autojen ostajien keskuudessa. 1-sarja on halvempi vaihtoehto kuin 3-sarja, mutta se tuntuu yhtä hyvältä ajaa. Ihmiset kuitenkin usein unohtavat pienen tavaratilan, jota voi olla vaikea lastata. Vaikka jalkatila takana ei ole yhtä hyvä kuin missään tämän kokoluokan hatchbackissa tai edes 3-sarjassa, se on silti riittävä.

  BMW 2-sarjan Gran Coupe luotettavuus

Miksi BMW 1-sarjan valmistus lopetettiin?

Riittämättömän kysynnän vuoksi 1-sarjaa ei enää tarjota kolmiovisena mallina tai kuusisylinterisellä moottorilla. Alkutason bensiinikäyttöisessä BMW 118i:ssä on 140 hv. M135ixDrive, jossa on 306 hevosvoimaa, on hintaluokan toisessa päässä. Se maksaa 49 100 euroa.

Milloin BMW 1-sarja sai faceliftin?

Alkuperäinen BMW 1-sarja lanseerattiin vuonna 2004. Se sai faceliftin vuonna 2007. Kuitenkin vasta vuonna 2007 maailma hyväksyi, että kyseessä on aito BMW. BMW 1-sarjan toinen sukupolvi esitellään vuonna 2011.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z