BMW 3-sarjan luotettavuus

Loistava lisä ihmisille, jotka haluavat autoltaan tilaa ja hyvää ajokykyä. 3-sarjan vaunuversio on nimeltään G21. Tämä on ollut myös todella hyvä perheauto. Auto voi olla erittäin nopea ja siihen mahtuu paljon matkatavaroita ja matkustajia. Tällä autolla voi ajaa nopeasti ja käyttää samalla kaikkea hyödyllistä tilaa.

Yleiskatsaus

Vaunuversiosta ei puutu mitään keskeisiä ajo-ominaisuuksia, sen sijaan se lisää monia hyviä ominaisuuksia. Autossa on 3,0 litran 6-sylinterinen twin-turbomoottori, joka tuottaa jopa 248 hevosvoimaa. Auto on pitkän korin ansiosta erittäin nopea, ja se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 5,4 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuustekijä ei ole kovin huono, vaikka auto onkin luksusauto. Koska luksusajoneuvoissa käytetään monimutkaisia järjestelmiä, ne eivät usein ole kovin luotettavia, mutta G21 ei ole sellainen. Se on yhtä luotettava kuin mikä tahansa muu markkinoilla oleva vaunu.
J.D Powerin luotettavuusarvosana 3-sarjan kokonaisuudessa on 76 pistettä 100:sta. Autossa käytetty moottori ei ole saanut suurempia valituksia, ja osien laatu on yhtä hyvä kuin missä tahansa muussa BMW:n autossa. Kaiken kaikkiaan tämä purkki on erittäin hyvä luotettava perheauto.

Turvallisuus

Niin paljon kuin siitä puhutaankin, turvallisuusominaisuudet ovat sitäkin tärkeämpiä. 3-sarjan vaunussa on kaikki aktiiviset ja passiiviset ominaisuudet, kuten turvatyynyt, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, kaistanpitoavustin jne. auto suoriutuu myös erittäin hyvin kaikista kolareista.

  Mikä BMW on paras driftaamiseen?

Huolto ja korjaus

On tosiasia, että saksalaiset autot tarvitsevat enemmän huoltoa kuin muut ajoneuvot. Tämä johtuu niiden ylellisistä ominaisuuksista ja monimutkaisista järjestelmistä. 3-sarjan vaunu tarvitsee myös ennaltaehkäisevää huoltoa, jotta se pysyy kunnossa. Keskimääräinen 10 vuoden huoltokustannus on noin 10 000 dollaria, mikä tarkoittaa, että sinun on pidettävä vuosittain sivussa noin 1 000 dollaria.

FAQ

Onko BMW 3-sarjan Wagon etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 3-sarjan Wagon on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 3-sarjan Wagonissa on?

BMW 3-sarjan Wagon on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 3-sarjan Wagonissa on ja onko siinä turbo?

BMW 3-sarjan Wagonissa on 248 hevosvoimaa ja 258 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 3-sarjan Wagonissa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä BMW 3-sarja on luotettavin?

Pitkäaikaiset auton omistajat ovat yhtä mieltä siitä, että on luotettavin sarja sitten E46:n. Sitä on valmistettu vuosina 2012-2018. Vaikka F30 on luotettavin Series sitten E46:n, se ei ehkä tunnu yhtä tukevalta kuin vanhemmat mallit.

Ovatko 3-sarjalaiset luotettavia 100 kilometrin jälkeen?

Hyvin huolletun ja säännöllisesti huolletun BMW:n pitäisi kestää reilusti yli 100 000 kilometriä. Jotkut BMW:n omistajat ovat omistaneet BMW:nsä yli 250 000 mailia. Ne kestävät pitkään, jos niistä pidetään hyvää huolta.

  Mikä on luotettavin BMW-malli?

Mikä BMW on luotettavin?

BMW E90 3-sarjan 3-sarja on luotettavin BMW. Epäurboaattoroimaton BMW E90 3-sarja on luotettavin BMW. 325i oli perusmalli, kun E90 debytoi vuonna 2006.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z