BMW 4-sarjan Gran Coupe Luotettavuus

Tämä kaunotar on varustettu kaikella, mitä autoharrastaja voi pyytää. Auton muotoilu on niin tyylikäs ja särmikäs, että kuka tahansa voi rakastua tähän autoon ja sen muotoon. Gran coupe -malli ei myöskään eroa suorituskyvyltään muista 4-sarjan malleista. Siinä on kaikkea ylivoimaisesta käsittelystä nopeaan tehoon.

Yleiskatsaus

Suorituskyvyltään tämä auto voi tarjota paljon. On olemassa yksinkertainen 430i-malli ja sitten on peto M440i xDrive -malli AWD-järjestelmällä. 430i:ssä on 2,0 litran 4-sylinterinen twin-turbomoottori, joka tuottaa 255 hevosvoimaa. Ja sitten on M-malli, jossa on parempaa ylellisyyttä ja tehokkaampi 3,0 L 6-sylinterinen moottori, joka tuottaa massiiviset 382 hevosvoimaa.

Luotettavuus

4-sarja on kuuluisa luotettavuudestaan, eivätkä gran coupe -mallit ole poikkeus. Nämä mallit ovat muiden BMW-autojen tapaan erittäin kestäviä moottoreineen ja laadukkaine osineen. Autossa ei myöskään ole suuria yleisiä vikoja, ja se on riittävän luotettava ajettavaksi jokapäiväiseksi ajokiksi
Luotettavuusluokitusten osalta J.D. Power on antanut autolle 81 pistettä 100:sta. Tämä tekee siitä yhden luotettavimmista luksusautoista, koska luksusautoilla ei yleensä ole kovin hyviä luotettavuusarvioita missään. Tämä ei kuitenkaan tietenkään tarkoita, että auto olisi vailla vikoja tai ongelmia.

Turvallisuus

BMW tunnetaan erittäin hyvänä turvallisuusominaisuuksiltaan. Gran coupessa on kaikenlaiset aktiiviset ja passiiviset turvavarusteet. Törmäysturvallisuuden osalta siinä on turvatyynyt. Jos puhutaan ennaltaehkäisevistä turvallisuusominaisuuksista, siinä on elektroninen vakaus, kaistanpitoavustin, jalankulkijoiden turvallisuus, kuolleen kulman valvonta jne.

  Paras käytetty BMW SUV

Huolto ja korjaus

Nämä luksusajoneuvot vaativat varmasti enemmän huoltoa kuin mikään muu ajoneuvo. Osien laatu on todella hyvä, mutta ne myös maksavat paljon, jos ne on vaihdettava. Jos haluat omistaa tämän ajoneuvon, sinun pitäisi pitää lähes 1 000 dollaria sivussa ensimmäisten viiden vuoden ajan, ja se voi jopa nousta 2 000 dollariin vuodessa viiden vuoden jälkeen.

FAQ

Onko BMW 4-sarjan Gran Coupe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 4-sarjan Gran Coupe on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta BMW 4-sarjan Gran Coupessa on?

BMW 4-sarjan Gran Coupe on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 4-Series Gran Coupessa on ja onko siinä turbo?

BMW 4-sarjan Gran Coupessa on 320 hevosvoimaa ja 330 hevosvoiman vääntömomentti. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 4-sarjan Gran Coupessa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z