BMW 6-sarjan Gran Turismo Luotettavuus

Vuonna 2017 lanseerattu Gran Turismo -malli on 6-sarjan neljäs sukupolvi. Sen valmistus lopetettiin Yhdysvalloissa. Auto on kuitenkin liian hieno, jotta sitä ei voisi olla huomaamatta. Gran Turismo -korimallissa tässä edustusautossa on suorituskykyinen moottori ja ensiluokkaiset sisätilat.

Yleiskatsaus

Perusversiossa, joka tunnetaan nimellä 630i, on 4-sylinterinen 2,0 L B48-moottori, joka tuottaa 255 hevosvoimaa ja pystyy kiihdyttämään nollasta nopeuteen 62 km/h vain 6,3 sekunnissa. Tämä on perusmallille suunnattoman paljon, ja autosta on myös M-malli. M-mallissa, 640i:ssä, joka on tämän auton suorituskykyinen malli, on 3,0 L 6-sylinterinen moottori ja AWD-järjestelmä.

Luotettavuus

Saksalaiset autot ovat vuosikymmeniä olleet kuuluisia erittäin tutkituista luotettavista autoista, mutta niiden luotettavuus on vuosien varrella heikentynyt. BMW:n autot ovat kuitenkin olleet poikkeuksellisen luotettavia. 6-sarja on esimerkki tästä.
Auto sai poikkeuksellisen hyvän arvosanan luotettavuudesta. Se on saanut 4 tähteä 5:stä luotettavuudessa ja turvallisuudessa, mikä takaa sen laadun ja kestävyyden. Tämä johtuu pääasiassa auton moottorista ja rakennetun auton laadusta. Samaa moottoria on käytetty myös muissa BMW:ssä, ja se on osoittautunut vuosien varrella erittäin luotettavaksi.

Turvallisuus

Autojen turvallisuuden pitäisi olla erittäin tärkeää, ja saksalaiset autonvalmistajat ottavat tämän todella vakavasti. BMW:n autojen turvallisuusominaisuudet ovat osoittautuneet erittäin hyviksi. Euro NCAP antoi 6-sarjan GT:lle täydet viisi tähteä viidestä, ja se sisältää sellaisia turvallisuusominaisuuksia kuin jalankulkijoiden turvallisuus, autonominen hätäjarrutus, älykäs nopeusavustin, kaistatukijärjestelmät, turvatyynyt jne.

  Miksi ei kannata ostaa BMW:tä

Huolto ja korjaus

BMW:n huolto on erittäin tärkeä asia, jos haluat kokea samanlaista ajamisen iloa koko autosi käyttöiän ajan. 6-sarjan GT:n keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 2 000 dollaria. Tämä on kieltämättä erittäin korkea, mutta kalliit autot tarvitsevat tämäntasoista huoltoa.

FAQ

Onko BMW 6-sarjan Gran Turismo etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 6-sarjan Gran Turismo on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 6-sarjan Gran Turismossa on?

BMW 6-sarjan Gran Turismo on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 6-sarjan Gran Turismossa on ja onko siinä turbo?

BMW 6-sarjan Gran Turismossa on 335 hevosvoimaa ja 332 hevosvoiman vääntömomentti. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa BMW 6-sarjan Gran Turismossa on?

5,4 tuumaa ( 13,72 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 6-sarjan Gran Turismossa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko BMW 6-sarjan GT:n valmistus lopetettu?

BMW 6-sarja poistui hiljaisesti käytöstä. BMW 6-sarja lopetettiin hiljaa vuonna 2019 8-sarjan hyväksi kuluttajien kysynnän vuoksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z