BMW 520d ongelmat

BMW 520d ongelmat

BMW 520d:ssä yhdistyvät ylellisyys, klassinen tyyli ja poikkeuksellinen suorituskyky. Siihen liittyy kuitenkin myös joitakin yleisiä ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää ennen siihen sijoittamista. Mitkä ovat siis BMW 520d:n yleiset ongelmat?

Joitakin BMW 520d:n yleisimpiä ongelmia ovat moottorin ylikuumeneminen, ajoketjuongelmat, vesivuoto-ongelmat, viallinen polttoainepumppu, jäähdytysjärjestelmän vika, takalasinpyyhkimen vika, jäähdytysjärjestelmän vika ja ilmastointiongelmat.

Ennen kuin investoit BMW 520d:hen, sinun pitäisi siis olla valmis kohtaamaan useimmat näistä ongelmista. Kaiken lisäksi et välttämättä kohtaa kaikkia näitä ongelmia, sillä useimmat niistä esiintyvät tietyissä BMW 520d -mallivuosissa.

Mitkä ovat BMW 520d:n yleiset ongelmat?

Ajastusketjuongelma

Yksi yleisimmistä ongelmista, joita BMW 520d:n omistajien tulisi olla valmiita kohtaamaan, on ajoitusketjuongelma. Ohjaimet voivat kulua ja ketju voi venyä. Jos näin tapahtuu, saatat kuulla kolisevaa ääntä ja moottori voi syttyä väärin. Sinun on vaihdettava ajoitusketju, mikä on melko kallista.

Moottorin ylikuumeneminen

BMW 520d:hen asennettuun nelisylinteriseen moottoriin liittyy paljon ongelmia. Moottorin yleinen ongelma on ylikuumeneminen. Tämä johtuu yleensä huonosta termostaatista. Aloita aina termostaatin tarkistaminen, kun moottori ylikuumenee. Sinun on vaihdettava se.

Ohjauspyörän äänet

Toinen yleinen ongelma, jonka BMW 520d:n käyttäjät todennäköisesti kohtaavat, on ohjauspyörän äänet. Tämä tapahtuu tavallisesti, kun käännät ohjauspyörää täydestä lukituksesta yksi sanoi toiseen alhaisilla nopeuksilla. Tämä johtuu yleensä voitelun puutteesta. Varmista siis, että voitelet ohjaustelineen, jotta vältät tällaiset äänet.

  BMW X6 VS Maserati Levante - kumpi on parempi?

Takalasinpyyhkimen vika

BMW 520d on saatavana sedan- ja touring-korimallina. Vaikka molemmat autot ovat erinomaisia, touring-vaihtoehdossa on ongelma takalasinpyyhkimen kanssa. Takaikkunan kara vioittuu, jolloin takalasinpyyhkimet eivät toimi. Jos näin on, sinun on vaihdettava kara.

Vesivuotoongelmat

Jos huomaat, että takakontissa vuotaa vettä, se on merkki siitä, että varapyöräkotelossa on ongelma. Jos sitä ei huomioida, vesi voi päästä elektroniseen ohjausmoduuliin ja vahingoittaa sitä. Lisäksi tavaratilan tiivisteet voivat olla rikki ja ne on myös vaihdettava. Tunnista ongelma ja pelasta autosi lisävahingoilta.

Jäähdytysjärjestelmän vika

Kuten aiemmin todettiin, huono termostaatti voi vaikuttaa auton moottorin toimintaan. Sen lisäksi myös huono vesipumppu voi vaikuttaa moottorin suorituskykyyn. Jos moottori alkaa ylikuumentua, tarkista termostaatti ja vesipumppu. Jos jokin näistä osista on vaurioitunut tai viallinen, vaihda se uuteen.

Ilmastointiongelmat

Toinen ärsyttävä ongelma, jota BMW 520d:n käyttäjät kohtaavat, on ilmastointiongelmat. Tämä johtuu yleensä tuulettimen nopeuden vaihtelusta ilman kuljettajan aktiivista ohjausta. Tämän seurauksena tuulettimella on taipumus vaihtua itsestään ja puhaltaa kylmää ilmaa vain pienemmillä asetuksilla. Vie autosi BMW-huoltoon tarkastettavaksi.

Viallinen tai räjähtänyt turbo

Kun BMW 520d -autosi ajokilometrejä kertyy yli 40 000, sinun on syytä varoa turboa, sillä se saattaa vioittua tai jopa räjähtää. Joitakin viallisen turbon merkkejä ovat liiallinen pakokaasusavu, heikko kiihtyvyys ja moottorin tarkastusvalon syttyminen. Viallisen turbon tärkein syy on öljyn likaantuminen.

  Kumpi auto heikkenee nopeammin - Mercedes vai BMW?

Viallinen polttoainepumppu

Kuten useimmissa BMW-malleissa, myös BMW 520d:ssä on polttoainepumppuongelmia. Jos polttoainepumppu ei toimi oikein, moottorin suorituskyky voi heikentyä ja moottori voi jopa sammua. BMW 520d:n viallisen polttoainepumpun pääasiallinen syy on rikkinäiset johtoliitännät, jotka aiheuttavat liittimien sulamista.

FAQ

Onko BMW 520d luotettava?

Ei, BMW 520d ei ole luotettava auto. Tämä johtuu siitä, että useimmat luotettavuuslaitokset, kuten J.D. Power, luokittelevat sen keskimääräistä huonommaksi, mikä on varsin huolestuttavaa. Tämä auto on epäluotettava, koska se hajoaa keskimääräistä useammin. Lisäksi huoltokustannukset ovat jonkin verran korkeammat kuin kilpailijoillaan.

Mikä on BMW 520d:n korkea ajokilometrimäärä?

BMW 520d ei ole luotettava auto. Mutta jos huollat sitä oikein, tämä auto voi kestää useita vuosia ja laittaa useita kilometrejä. Keskimäärin useimmat BMW 520d:t kestävät jopa 150 000 kilometriä. Mutta jos autoa huolletaan hyvin, se voi ajaa yli 250 000 kilometriä, mikä on poikkeuksellista.

Onko BMW 520d kallis huoltaa?

BMW 520d voi olla hyvin toimiva auto, mutta sen ylläpito on melko kallista. Tämä johtuu siitä, että kulutat enemmän kuin tavallisen auton ylläpitokustannukset keskimäärin. Lisäksi BMW:n varaosat ja huollot ovat kalliita, mikä lisää korjaus- ja huoltokustannusten kokonaismäärää.

Onko BMW 520d:ssä paljon ongelmia?

Kyllä, BMW 520d:ssä on paljon ongelmia. Suurin osa BMW 520d:n ongelmista liittyy moottoriongelmiin ja sähköongelmiin. Sitä paitsi. BMW 520d sijoittuu luotettavuuden osalta keskimääräistä huonommin. Siksi sinun kannattaa odottaa viettäväsi enemmän aikaa korjaamolla kuin keskivertoauto.

  Porsche vs. BMW: Luotettavuus

Kuinka usein BMW 520d:tä pitäisi huoltaa?

Jos haluat, että BMW 520d:n käyttöikä on pitkä, sinun on noudatettava määräaikaishuoltoja. Joitakin tärkeitä huoltoja, jotka sinun on suoritettava, ovat öljy, öljynsuodatin, moottorin tarkastus, jarrujärjestelmän tarkastus, pakojärjestelmän tarkastus, ilmansuodattimien vaihto ja sytytystulppien vaihto.

Öljy ja öljynsuodattimet on vaihdettava 10 000 kilometrin välein. Toisaalta moottori, jarrujärjestelmä ja pakojärjestelmä on tarkastettava 60 000 mailin välein. Lopuksi ilmansuodattimet ja sytytystulpat on vaihdettava 60 000 mailin välein.

Johtopäätös

Kun olet tuonut esiin joitakin BMW 520d:n yleisimpiä ongelmia, voit nyt rentoutua tietäen, mitä odottaa tältä autolta. Useimmat näistä ongelmista voi korjata sertifioitu BMW-teknikko tai BMW-huoltokeskus.

Vaikka BMW 520d:ssä on useita ongelmia, se on silti erinomainen luksusauto, jossa on huippuluokan ominaisuuksia. Se on myös mukava perheauto ja toimii poikkeuksellisen hyvin. Oikealla hoidolla ja huollolla BMW 520d:n pitäisi ajaa yli 250 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z