BMW 6-sarjan luotettavuus

6-sarjaan kuuluvat keskikokoiset luksusautot. 6-sarja on yksi ylellisimmistä sarjoista, jossa on parhaat moottorit. Jos haluat luksusauton, jossa on maksimaalinen sisätilojen mukavuus ja ominaisuudet, mutta myös nopea nopeus, tämä on tämän luokan paras auto. Neljäs sukupolvi sisältää jopa Gran Turismo -mallin.

Yleiskatsaus

Sarjassa on hyvät moottorit M-mallilla, jotka ovat urheiluautoja. Kolmannessa sukupolvessa oli avoauto, coupe ja sedan 6-sylinterisillä turbomoottoreilla. Neljännessä sukupolvessa on Gran Turismo -korimalli, mutta se on vain Euroopassa. Auto on kuitenkin edelleen saatavilla, jos ostat sen käytettynä.

Luotettavuus

Periaatteessa luksusautoissa on monia uusia ja huipputeknisiä ominaisuuksia, mutta niihin liittyy suurempi mahdollisuus toimintahäiriöihin ja ongelmiin. 6-sarjan luotettavuus on kuitenkin ollut todella hyvä, koska sen korin osat ja mekaniikka ovat kestäviä.
6-sarjan hyviä luotettavuusluokituksia voi arvioida vuoden 2019 6-sarjan autoista, jotka saivat 3,5 tähteä viidestä. Tämä on erittäin hyvä luokitus tällaiselle täysin luksusautolle ja korkeampi kuin monilla muilla autoilla. 6-sarjan autoissa ei myöskään ole ilmennyt suuria vikoja.

Turvallisuus

BMW tekee kovasti töitä tarjotakseen kaikenlaisia hyviä turvallisuusominaisuuksia. Yleensä saksalaiset autot ovat tunnettuja turvallisuusominaisuuksistaan, ja BMW on yksi parhaista esimerkeistä siitä. Jopa 3. sukupolven 6-sarjan autoissa on turvallisuusominaisuuksia, joita voisi verrata mihin tahansa uuteen ajoneuvoon.

Huolto ja korjaus

Näiden autojen huolto- ja käyttökustannukset ovat usein suuri tekijä. Nämä autot tarvitsevat enemmän hoitoa ja ennaltaehkäisevää huoltoa kuin muut amerikkalaiset ajoneuvot. Tämän lisäksi pelkästään ennaltaehkäisevä huolto maksaisi yli 1000 dollaria vuodessa. Tämä voi jopa kasvaa, jos huollot tehdään ennenaikaisesti. Osien korkea laatu on myös kirous, koska niiden vaihto on erittäin kallista.

  BMW 4-sarjan Gran Coupe Luotettavuus

FAQ

Onko BMW 6-sarja etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 6-sarja on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 6-sarjassa on?

BMW 6-sarjan autossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 6-sarjassa on ja onko siinä turbo?

BMW 6-sarjan autossa on 315 hevosvoimaa ja 330 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW 6-sarjan tavaratila?

10,6 kuutiometriä ( 0,3 m3 ).

Kuinka suuri maavara BMW 6-sarjan autossa on?

4,8 tuumaa ( 12,19 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 6-sarjassa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä BMW 6-sarja kestää?

Hyvin huolletun ja säännöllisesti huolletun BMW:n pitäisi kestää reilusti yli 100 000 kilometriä. Jotkut BMW:n omistajat ovat omistaneet BMW:nsä yli 250 000 mailia. Ne kestävät pitkään, jos niistä pidetään hyvää huolta.

Tekeekö BMW yhä 6-sarjaa?

BMW poisti mallivuoden 2019 jälkeen 6-sarjan 2WD- ja 4WD Gran Coupet Yhdysvalloista tehdäkseen tilaa 8-sarjan malleille. Euroopassa 6er-mallisto on edelleen saatavilla. Sen pitkä, vaunumainen Gran Turismo -versio on päivitetty vuodelle 2021.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z