Cadillac CT4-V Blackwing Luotettavuus

Cadillac on GM Motorsin tytäryhtiö, ja se on GM Motorsin ylellisyysmerkki. Cadillacit ovat kuuluisia ainutlaatuisesta muotoilustaan ja ajo-ominaisuuksistaan. CT4 on kompakti edustusauto ja Blackwing-malli on sen suorituskykyinen versio, jossa on monia uusia raskaita moottoreita ja muita uusia ominaisuuksia.

Yleiskatsaus

Cadillacsit eivät ole luotettavimpia autoja, mutta ne ovat varmasti luksusautoja, joissa on hyvät moottorit. CT4-V:ssä on raskas 3,6 turboahdettu 6-sylinterinen moottori. Se tuottaa maksimissaan 472 hevosvoimaa ja sen huippunopeus on 189 km/h. Tämä on paljon nopeampi moottori kuin CT4:n perusmalli.

Luotettavuus

Ylellisyys- ja suorituskykyiset autot ovat kuuluisia ensiluokkaisista ominaisuuksistaan ja ylivoimaisesta ajokokemuksesta. Luotettavuus ei aina ole niiden tärkein huolenaihe, ja monissa niistä on puutteita korkeiden huoltokustannusten suhteen. Cadillac on ollut luotettavuuden suhteen keskimääräistä huonompi merkki, mutta ne ovat silti saksalaisia merkkejä parempia, ainoastaan huoltokustannusten suhteen.
CT4-V Blackwing on huipputehokas versio CT4:stä. Koska CT4 on hiljattain lisätty Cadillacin mallistoon, sen luotettavuutta on vaikea arvata. ATS:n edellistä V-mallia tarkastelemalla voi kuitenkin arvata, että Blackwing olisi myös keskimäärin luotettava auto.

Turvallisuus

Autolle ei ole tehty törmäystestejä, mutta voimme arvioida sen turvallisuusluokitusta tarkastelemalla sen turvallisuusominaisuuksia. Siinä on kaikki aktiiviset ominaisuudet, kuten AEB-järjestelmä, etutörmäysvaroitin, jalankulkijoiden turvallisuus, kaistanpitoavustin jne. Tämän lisäksi autossa on passiivisia turvallisuusominaisuuksia, kuten 8 turvatyynyä, turvavyöt jne.

  Cadillac STS Luotettavuus

Huolto ja luotettavuus

Cadillacin huolto ei yleensä ole kovin kallista. Kyseessä on kuitenkin V-luokan suorituskykyinen malli, joten se tarvitsisi hieman enemmän huoltoa kuin tavallinen CT4-malli. Tämä maksaisi todennäköisesti noin 500 dollaria optimaaliseen huoltoon ja joihinkin ajamattomiin käynteihin.

FAQ

Onko Cadillac CT4-V Blackwing etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?
Cadillac CT4-V Blackwing on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac CT4-V Blackwingissä on?

Cadillac CT4-V Blackwing on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac CT4-V Blackwingissä on ja onko siinä turbo?

Cadillac CT4-V Blackwingissä on 472 hevosvoimaa ja 445 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu V6, jonka iskutilavuus on 3,6 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Cadillac CT4-V Blackwingin tavaratila?

10,7 kuutiometriä ( 0,303 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac CT4-V Blackwingissä on 18 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Missä Cadillac Blackwing on valmistettu?

Cadillac Blackwing -mallisto valmistetaan Lansingissa, Michiganin osavaltiossa GM Lansing Grand River Plant -tehtaalla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z