Cadillac SRX:n luotettavuus

SRX oli vuonna 2003 valmistettu keskikokoinen katumaasturi, joka oli myös Cadillacin myydyin auto Yhdysvalloissa. Ensimmäisen sukupolven SRX oli vielä suurempi kuin toisen sukupolven, ja siinä oli jopa kolme matkustajariviä. Katumaasturi on suoriutunut erittäin hyvin myös luotettavuuden osalta.

Yleiskatsaus

Tämä on ollut erittäin kuuluisa katumaasturi Yhdysvalloissa. Tämä auto antaisi sinulle kaikenlaista iloa luotettavuuden ja ajokokemuksen suhteen. Auto on myös erittäin hyvä suorituskykyosastollaan 2,8 litran V6-turbomoottorinsa ja AWD-järjestelmänsä ansiosta.

Luotettavuus

Luotettavuuden osalta luksusautot eivät ole kärkipäässä, itse asiassa ne ovat jopa vähemmän luotettavia kuin tavalliset premium-autot. Cadillacin keskimääräinen luotettavuuspistemäärä on 3,0/5,0, mikä on silti parempi kuin monilla muilla. Tärkein kohokohta on kuitenkin niiden ylellinen istumakokemus ja ajamisen urheilullisuus.
SRX:n valmistus on lopetettu, mutta sitä on edelleen saatavilla markkinoilla. jos aiot ostaa tämän auton, hyvä kunto on ehdoton edellytys. Muuten SRX:n rakentamisen laatu on erinomainen, ja sen luotettavuusarvosana on 3,5 pistettä 5,0:sta. Tämä on uskomattoman hyvä pistemäärä katumaasturille.

Turvallisuus

Kun puhutaan auton turvallisuusmittauksista, Cadillacillacilla on ollut hyvä maine tällä alalla. SRX:llä on viiden tähden luokitus NHTSA:lta ja kaikki hyvät arvosanat IIHS:ltä. Kaiken tämän lisäksi autossa on kaikki vakiovarusteena olevat turvavarusteet, kuten muissakin tämän ikäisissä autoissa.

Arvonalentumisaste

Cadillacsilla ei ole parasta mainetta poistojen suhteen. Tämä johtuu siitä, että tällaiset luksusautot menettävät yleensä hyvin nopeasti arvonsa. Tietojen mukaan SRX menettää noin 47 % alkuperäisestä arvostaan ensimmäisten vuosiensa aikana.

  Bentley Mulsanne Speed Luotettavuus

Huolto ja korjaus

SRX:n keskimääräiset vuotuiset huolto- ja kunnossapitokustannukset ovat noin 700 dollaria. Tämä ei ole kovin paljon korkeampi verrattuna moniin muihin autoihin. ostaisit kuitenkin todennäköisesti tämän auton käytettynä, joten sinun kannattaa etsiä mahdollisimman hyväkuntoinen auto.

FAQ

Kuinka monta istuinta Cadillac SRX:ssä on?

Cadillac SRX on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac SRX:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac SRX:ssä on 308 hevosvoimaa ja 265 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Cadillac SRX:ssä on?

7,0 tuumaa ( 17,78 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac SRX:ssä on 20 x 8,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 8,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Cadillac SRX kestää?

Cadillac SRS voi kestää jopa 150 000 mailia. Keskimäärin tämä on kymmenen tai viidentoista vuoden käyttöikä. Rutiinihuolto on keino varmistaa, että ajoneuvosi kestää mahdollisimman pitkään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z