BMW M6 Luotettavuus

6-sarja on keskikokoinen 2-ovinen coupe- tai 2-ovinen avoautomalli tai 4-ovinen gran coupe -malli. M6 on suorituskykyinen versio näistä 6-sarjan autoista. BMW käyttää M-malleissa erittäin korkealuokkaisia osia ja parasta suunnittelua. Tämä on syy niiden menestykseen.

Yleiskatsaus

6-sarjassa on laaja valikoima korimuotoja, joissa on erittäin tehokas 4,4 litran S63-kaksoisturboahdettu 8-sylinterinen moottori. Tämä moottori saa auton juoksemaan 0-100 km/h vain 4,2 sekunnissa ja tuottaa valtavan määrän 517 hevosvoimaa. Tämän auton edellisessä sukupolvessa oli mahtava 10-sylinterinen 5,0 L moottori. Kuitenkin myös toinen M6 lopetettiin vuonna 2018.

Luotettavuus

Huippusuorituskykyisten autojen luotettavuus on usein heikko johtuen autojen korkeista huoltokustannuksista. Näissä autoissa on kuitenkin luotettavampi moottorin ja osien laatu. Tämä johtuu siitä, että yhtiön insinöörit käyttävät eniten aikaa näihin korkean suorituskyvyn malleihin.
M6:ssa on erittäin luotettava moottori, S63, jossa on joitakin pieniä ongelmia, mutta se on suhteellisen hyvä moottori. Moottori on todellakin luotettava, mutta sen huolto ei ole halpaa. Tämän lisäksi 6-sarja on melko luotettava, mikä tekee M6:sta luotettavan auton.

Turvallisuus

Turvallisuuden osalta saksalainen autonvalmistaja valmistaa joitakin markkinoiden turvallisimmista autoista. M6:ssa on kaikki urheiluauton tarvitsemat ominaisuudet. BMW teki paljon töitä varmistaakseen parhaan mahdollisen turvallisuuden onnettomuustilanteissa.

Huolto ja korjaus

Kuten aiemmin totesimme, auto on vankkarakenteinen ja siinä on hyvin pieniä vikoja, mutta se tarvitsee kalliita huoltotoimenpiteitä pitääkseen yllä tätä auton eleganssia. Yleensä BMW:n M-malliin kuluu vuosittain noin 2 000 dollaria huoltoon ja muiden osien, kuten sytytystulppien, renkaiden, jarrupalojen, polttoainesuodattimien jne. vaihtoon.

  Audi A3 Sportback e-tronin luotettavuus

FAQ

Onko BMW M6 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW M6 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW M6:ssa on?

BMW M6 on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW M6:ssa on ja onko siinä turbo?

BMW M6:ssa on 560 hevosvoimaa ja 500 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW M6:n tavaratila?

10,6 kuutiometriä ( 0,3 m3 ).

Kuinka suuri maavara BMW M6:ssa on?

4,2 tuumaa ( 10,67 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW M6:ssa on 19 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä BMW M6 kestää?

Useat tiedotusvälineet ovat luokitelleet BMW M6:n 10 kestävimmän urheiluauton joukkoon. M6:n kesto on yli 200 000 kilometriä. Tämä tarkoittaa, että saat laatua ja ylellisyyttä samassa autossa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z