Chevrolet City Expressin luotettavuus

Kuten Chevy Express, myös City Express on tunnettu pakettiauto luotettavuudestaan ja tilavuudestaan. City Express -mallia valmistaa myös Nissan tai Mitsubishi. Chevrolet kuitenkin lopetti sen valmistuksen, koska se valmistaa jo Express-pakettiautoa.

Yleiskatsaus

Pakettiauto pystyy kuljettamaan paljon matkustajia tai mitä tahansa muuta tehtävää. Sitä voi myös hinata tai käyttää tienvarsikarsinana. Sen voimanlähteenä on 2,0 L, joka tuottaa 131 hevosvoimaa. Se on paljon kompaktimpi ja edullisempi vaihtoehto kuin isompi Express van.

Luotettavuus

Luotettavuus on Chevroletissa usein erittäin hyvä, ja siksi nämä pakettiautot kestävät monta vuotta. City Express on yksi parhaista pakettiautoista, mitä tulee luotettavuuteen. Sillä on 4,0 tähteä 5,0:sta ja se on 1. sijalla 21 kaupallisesta pakettiautosta. Pakettiauto on edelleen saatavilla Chevrolet- tai Nissan-merkin alla.

Jälleenmyyntiarvo

Pakettiautot menettävät yleensä paljon enemmän arvoa kuin henkilöautot. City Express, kuten muutkin Express-pakettiautot, menettää nopeasti arvoaan. Jo yhden vuoden kuluttua tämän pakettiauton omistamisesta sen arvo laskee noin 34 prosenttia ja viiden vuoden kuluttua noin 56 prosenttia. Chevrolet on kuitenkin luopunut pakettiautosta, joten se olisi hyvä asia ihmisille, jotka yrittävät ostaa sen nyt.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä tekijä autojen luotettavuuden kannalta, mutta kaupalliset pakettiautot kärsivät tästä yleensä niiden muotojen vuoksi. Pakettiautossa on kuitenkin joitakin hyödyllisiä turvallisuusominaisuuksia, kuten ajonvakautusjärjestelmä tai lukkiutumattomat jarrut. Sitä ei ole törmäystestattu, mutta EuroNCAP testasi Nissanin version, ja se sai kolmen tähden arvosanan.

  BMW X2 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset eivät ole suuri ongelma Chevrolet-omistajille, koska ne maksavat paljon vähemmän kuin monet muut. City Expressin valmistus on nyt lopetettu, joten ostaisit todennäköisesti käytetyn. Kunnosta riippuen pakettiauto maksaisi takuuaikana paljon vähemmän, mutta sen kaikki huollot ja muut korjaukset maksaisivat lähes 1 000 dollaria vuodessa.

FAQ

Kuinka monta paikkaa Chevrolet City Expressissä on?

Chevrolet City Express on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Etuveto

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet City Expressissä on ja onko siinä turbo?

Chevrolet City Expressissä on 131 hevosvoimaa ja 139 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.0L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet City Expressissä on 15 x 5,5 tuuman teräksiset etupyörät ja 15 x 5,5 tuuman teräksiset takapyörät.

Kuinka kauan Chevy City Express kestää?

Chevy Express -pakettiauto kestää keskimäärin 250 000 kilometriä. Chevy Express -pakettiauto kestää yli 16 vuotta, jos sillä ajetaan keskimäärin 15 000 mailia vuodessa. Tämä riippuu siitä, miten ajoneuvoa on hoidettu ja suositteleeko jälleenmyyjä huoltoa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z