Chevrolet Equinoxin luotettavuus

Chevrolet on yksi parhaista vaihtoehdoista edullisten autojen joukossa, koska sen luotettavuusarvot ovat hyvät ja hinnat alhaiset. Equinox on kompakti crossover-maasturi, joka muistuttaa hyvin paljon Chevrolet Blazeria. Equinoxissa on monia houkuttelevia ominaisuuksia, ja tässä on myös AWD-järjestelmä.

Yleiskatsaus

Equinox on tehty lisätilaa varten matkatavaroille ja matkustajille, ja sitä voi käyttää myös matalan tason maastokokemuksiin autossa olevan AWD-järjestelmän ansiosta. Autossa on neljä varustetasoa, joissa on 1,5 litran turbomoottori. Autossa on myös monia ominaisuuksia, kuten erinomainen liitettävyys-infotainment-järjestelmä ja monia muita turvallisuusominaisuuksia.

Luotettavuus

Chevyt kestävät tunnetusti monta vuotta, ja niiden ajo-ominaisuudet ovat myös melko miellyttäviä. Equinox on myös luotettava katumaasturi, jossa on monia hienoja ominaisuuksia. Luotettavuuspisteiden osalta Equinox sai J.D Powerin ennustetussa luotettavuuspisteytyksessä 85 pistettä 100:sta, mikä on loistava tulos. Autossa ei myöskään ole mitään suurempia ongelmia, joista pitäisi olla huolissaan.

Turvallisuus

Turvallisuus on suuri huolenaihe ostajille, ja Chevrolet on tunnettu hyvistä turvallisuusmittauksistaan. Maasturit ovat tunnetusti turvallisempia kuin sedanit, mutta niissä on ongelma kaatumisissa. NHTSA on antanut Equinoxille 5 tähden luokituksen sen törmäysturvallisuudesta ja muista turvallisuusominaisuuksista. Siinä on kaikki tarvittavat kuljettajaa avustavat ominaisuudet ja muut törmäysturvallisuusominaisuudet.

Poistot

Chevyt eivät menetä paljon arvoaan verrattuna muihin luksusmerkkeihin, koska niiden kysyntä on suurta. Equinoxin suorituskyky on tyydyttävä verrattuna muihin tämän luokan maastureihin. Se menettää noin 30 % arvostaan jo yhden vuoden kuluttua ja 50 % arvostaan viiden vuoden kuluttua.

  Cadillac XT4 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Vähäinen huolto on yksi Chevyn suurimmista plussista. Nämä autot eivät ole kaikkein monimutkaisimpia korjata itse, ja mikä tahansa paikallinen korjaamo voi auttaa sinua edullisesti. Takuun ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia monista asioista. Takuun umpeuduttua auto maksaisi sinulle vain reilut 600 dollaria.

FAQ

Onko Chevrolet Equinox etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Equinox on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Equinoxissa on?

Chevrolet Equinox on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Equinoxissa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Equinoxin teho on 170 hevosvoimaa ja vääntömomentti 203 lb-ft. Moottori on turboahdettu kaasu I4, jonka iskutilavuus on 1,5L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Chevrolet Equinoxissa on?

7,9 tuumaa ( 20,07 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Equinoxissa on 17 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Chevy Equinoxissa paljon ongelmia?

Equinox oli erittäin suosittu, mutta sillä oli myös joitakin luotettavuusongelmia. NHTSA:n mukaan valituksia oli keskimäärin yli 550 mallivuotta kohden.

Kestääkö Chevy Equinox pitkään?

Lyhyt vastaus kysymykseen, kuinka kauan Chevrolet Equinox kestää, on: Chevrolet Equinox -mallien kerrotaan kestävän 150 000-200 000 kilometriä säännöllisellä huollolla. Chevrolet Equinox voi kestää 10-13 vuotta keskimääräisen vuosittaisen ajokilometrimäärän (15 000 mailia) perusteella.

  Chevrolet Camaro ZL1 Luotettavuus

Mikä Chevy Equinoxissa on huonoa?

Erityisesti Equinox-mallit vuosilta 2010-2017 ovat huippuluokkaa niille, jotka haluavat välttää korkeaa bensankulutusta, nykyaikaisten ominaisuuksien puutetta ja huonoja turvallisuusominaisuuksia. Erityisesti 2,4L-moottorilla varustetut mallit ovat vähemmän polttoainetehokkaita kuin kilpailijansa ja niiden vaihtokustannukset ovat korkeammat.

Onko Chevy Equinox huono auto?

Ensimmäisen sukupolven Chevrolet Equinox on huono katumaasturi. Sisätilat on valmistettu huonoista materiaaleista ja niissä on tilava takaistuin. 3,5-litrainen, vanhan tekniikan 185-hevosvoimainen V6-moottori on huono valinta polttoainetalouden kannalta, ja siitä puuttuu hienostuneisuus.

Kumpi on parempi Honda CR V vai Chevy Equinox?

CR-V:n etuihin kuuluvat suurempi pään- ja jalkatila edessä sekä korkeampi jälleenmyyntiarvo. Korkeampien varustetasojen hinnat ovat alhaisemmat. Equinoxin edut – Hieman korkeampi polttoainetaloudellisuus, korkeampi vetokyky lisävarusteena saatavalla turbolla, lisävarusteena saatava välipohja lisätilaa varten; kuljettajan apuominaisuudet kaikissa varusteluokissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z