Chevrolet Suburban Luotettavuus

Luotettavuudesta Chevrolet pidetään melko hyvänä, ja ne ovat myös edullisia. Suburban on täysikokoinen katumaasturi, johon mahtuu helposti 7 henkilöä ja paljon lastia. Tämä katumaasturi on myös yksi vanhimmista Chevyn lahjoista, ja se on yksi tavallisten ihmisten luotettavimmista valinnoista.

Yleiskatsaus

Tätä pidetään yhtenä Yhdysvaltojen tunnetuimmista autoista, koska se on esiintynyt monissa elokuvissa koko olemassaolonsa ajan. Suburban on 11. sukupolvessa, ja sitä on saatavana kuudessa eri varustetasossa, joista alimmalla varustetasolla on 5,3 litran V8-moottori ja suurimmalla 6,2 litran moottori.

Luotettavuus

Chevrolet on kuuluisa kestävistä autoista, jotka kestävät pidempään kuin muut. Suburban on jälleen yksi esimerkki Chevroletin luotettavista maastureista. Edellisten sukupolvien tapaan 11. sukupolvi sai luotettavuusarvosanaksi 83 pistettä sadasta.

Turvallisuus

Turvallisuusmittauksista Chevrolet tekee todella paljon töitä tarjotakseen parhaat autot. Suburban on saanut loistavia tuloksia etu- ja sivutörmäystesteissä. Törmäystestien lisäksi myös turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa kuljettajaa avustavien ominaisuuksien, kuten lukkiutumattomien jarrujen, elektronisen ajonvakautuksen, törmäysvaroituksen, jalankulkijan jarrutuksen ja useiden turvatyynyjen ansiosta.

Arvonalentumisaste

Chevrolet’n poistoasteet ovat yleensä alhaisemmat kuin muiden luksusmerkkien, kuten Cadillacin tai BMW:n, poistoasteet. Suburban menestyy hyvin myös siksi, että ihmiset kysyvät sitä jatkuvasti, eikä se koskaan devalvoidu paljon. Jopa 5 vuoden kuluttua sen arvonalennus on noin 46 %, mikä on hienoa.

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaus ovat Chevyssa yleensä edullisia. Suburban on ollut markkinoilla, eikä se ole kovin monimutkainen työstää. Osat valmistetaan helposti Yhdysvalloissa, mikä auttaa sen alhaisempiin huoltokustannuksiin. Vuosittain se vie jopa yli 700 dollarin keskimääräiset huoltokustannukset.

  Chevrolet Equinoxin luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Chevrolet Suburbanissa on?

Chevrolet Suburban on 8-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Suburbanissa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Suburbanissa on 355 hevosvoimaa ja 383 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 5.3L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Suburbanissa on 20 x 9,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 9,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Suburbaneissa on?

National Highway Traffic Safety Administrationin mukaan tämä on Chevrolet Suburbanin valituksia. Ajoneuvoissa voi esiintyä moottoriongelmia, kuten karkea tyhjäkäynti ja tärinä, moottorin kolkuttelu tai liiallinen öljynkulutus, moottorihäiriö, moottorin sammuminen, moottorin sammuminen ja moottorin kuolema ajon aikana.

Kuinka monta kilometriä Suburbanin moottori kestää?

Hyvin huolletun Chevy Suburbanin pitäisi kestää noin 200 000 mailia ja joskus jopa 300 000 mailia. Chevy Suburbanin pitäisi kestää noin 15 vuotta, jos ajat keskimäärin 13 500 kilometriä kalenterivuodessa.

Pitäisikö minun ostaa paljon ajettu Suburban?

Chevy Suburban on pitkäikäinen maasturi. Lukuisat Chevrolet-foorumin jäsenet ovat ostaneet Suburbaneja, joilla on ajettu yli 100 000 kilometriä, eikä niissä ole ilmennyt moottoriongelmia. Voit silti saada eniten irti autosta, jonka ajokilometrit ovat korkeat, 100 000-150 000 mailia.

Minkä vuoden Suburban on paras?

Chevy Suburban 2019 on paras vuosimalli. Siinä on vähiten valituksia ja sen jälleenmyyntiarvo on korkeampi.

  Chevrolet Silverado HD Luotettavuus

Onko hyviä käytettyjä Suburbaneja saatavilla?

Kyllä! Käytettyjä Suburbaneja on saatavilla verkossa runsaasti. Voit löytää niitä jälleenmyyjiltä, yksityisiltä myyjiltä, huutokaupoista, Craigslistiltä jne.

Kuinka kauan Chevrolet Suburban kestää verrattuna vastaaviin automalleihin?

Chevrolet Suburban on täysikokoinen katumaasturi, joka on ollut käytössä jo pitkään. Se on myös yksi markkinoiden pitkäikäisimmistä katumaastureista, sillä Edmunds.comin mukaan sen keskimääräinen käyttöikä on 12 vuotta ja 7 kuukautta. Se on enemmän kuin tämän luokan ajoneuvojen keskiarvo. Suburbanilla on maine luotettavana, mutta sen ylläpito voi olla kallista.

Pitäisikö minun hankkia Suburban vai Silverado?

Silverado 1500 -lava-auto on parempi valinta, jos tarvitset vähemmän tilaa, enemmän vetovoimaa ja kykyä kuljettaa raskaita, sotkuisia kuormia. Chevy Suburban on parempi valinta, jos olet enemmän huolissasi matkustajien kuljettamisesta ja kuljetat tavarasi mieluummin turvallisessa matkustamossa.

Minä vuosina Suburbans oli huono?

Vuodet 2007 ja 2009 olivat Chevy Suburbansin huonoimmat vuodet. Jokaisena vuonna oli erilaisia ongelmia. Kumpi niistä on huonompi? Suburbanin omistajat lähettivät 889 valitusta mallivuodesta 2007. Vuonna 2007 oli myös eniten ongelmia, 353 kappaletta.

Onko Tahoe vai Suburban parempi?

Suburbanissa on enemmän takamatkustajan pääntilaa ja hieman enemmän jalkatilaa. Sillä on myös suurempi tavaratila ja pidempi akseliväli. Suburban on myös pidempi ja painavampi kuin Tahoe. Tahoe on Suburbania pienempi, mutta sen vetokyky ja hyötykuorma ovat suuremmat.

  Chevrolet Camaro Luotettavuus

Onko Suburban hyvä perheauto?

U.S. News nimesi vuoden 2020 Chevrolet Suburbanin vuoden 2020 Best Large SUV for Families 2020 -palkinnon finalistiksi. He arvostivat voittoisaa yhdistelmää, joka koostuu lasti- ja matkustajatilasta, luotettavuudesta, turvallisuusluokituksista ja alan ammattilaisten myönteisistä arvosteluista. Suburbanissa on monia hienoja ominaisuuksia, joita perheet voivat hyödyntää.

Mikä on verrattavissa Chevy Suburbaniin?

Escaladessa, Suburbanin esikaupunkikaksosessa, on yksi kaikkien ajoneuvojen kehittyneimmistä ohjaamoista. Nissan Armada on päivitetty vuodelle 2021 omilla teknologia- ja muotoilumuutoksillaan. Suburban on myös sukua GMC Yukon XL:lle, jolla on paljon yhtäläisyyksiä.

Kuinka suurta perävaunua Suburban voi vetää?

8300 kiloa (3750 kg). Ei siis pitäisi olla ongelma useimpien perävaunujen kanssa.

Voinko hinata Suburbanilla venettä?

Kyllä, mutta tarvitset erityisen vetokoukun. Tavallinen kuulakiinnike ei toimi.

Minkä vuosimallin Chevrolet Suburban on turvallista ostaa käytettynä?

 • 2020 Chevrolet Suburban
 • 2019 Chevrolet Suburban
 • 2018 Chevrolet Suburban
 • 2017 Chevrolet Suburban
 • 2013 Chevrolet Suburban
 • 2012 Chevrolet Suburban
 • 2011 Chevrolet Suburban
 • 2010 Chevrolet Suburban
 • 2006 Chevrolet Suburban
 • 2000 Chevrolet Suburban
 • 1985 – 1998 Chevrolet Suburban

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z