Dodge Challenger SRT Demon Luotettavuus

Challenger on urheiluauto, joka on ollut todella kuuluisa korimuotonsa ja monissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa esiintymisensä ansiosta. SRT Demon on sen rajoitettu huipputehokas versio, jossa on massiivinen moottori. Se esiteltiin vuonna 2017.

Yleiskatsaus

Dodge Challenger esiteltiin vuonna 1969, ja se on tällä hetkellä kolmannessa sukupolvessa. SRT Demon -muunnos on auton suorituskykyinen rajoitettu versio, jossa on 6,2 litran V8-moottori ja 2,7 litran ahdin. Tämä massiivinen moottori tuottaa 840 hevosvoimaa, ja se pystyy kiihdyttämään 0-100 km/h vain 2,3 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus jätetään usein huomiotta, kun ostetaan Challengerin kaltaista muskeliautoa, ja SRT Demon -malli on jopa harvinainen. Challengerin luotettavuusarvosana on hyvä muun muassa sen erinomaisen laadun ansiosta. Sen luotettavuuspistemäärä on 88 pistettä 100:sta, mitä kutsutaan loistavaksi.

Turvallisuus

Turvallisuus on myös tärkeä asia autojen luotettavuudessa. Challenger suoriutui erinomaisesti törmäystesteissä ja sai erittäin hyvän arvosanan. Sen turvallisuusluokituksessa on 5 tähteä 5:stä, ja siinä on monia muita turvallisuusominaisuuksia. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat kuljettajaa avustavat ominaisuudet, kuten vakionopeudensäädin, törmäysvaroitus ja useat turvatyynyt.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo vaikuttaa myös auton luotettavuuteen. Dodge-autojen arvonalennusaste ei ole paras mahdollinen, mutta se on silti hyvä. Challengerin poistoaste on kuitenkin poikkeuksellisen alhainen, ja se alenee vain noin 40 % 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Dodgen autojen huoltokustannukset eivät ole kaikkein kalleimmat, ja myös osien laatu on hyvä. Challenger SRT Demonin kaikki huoltokustannukset ovat noin 650 dollaria vuodessa. Tämä on huomattavasti alhaisempi kuin monissa muissa urheiluautoissa, ja sillä on myös alhainen taipumus saada mitään suurempia korjauksia.

  Dodge Durango SRT 392 Luotettavuus

FAQ

Onko Dodge Challenger SRT Demon etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Challenger SRT Demon on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Dodge Challenger SRT Demonissa on?

Dodge Challenger SRT Demon on auto, jossa on 1 istuinpaikka. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Challenger SRT Demonissa on ja onko siinä turbo?

Dodge Challenger SRT Demonissa on 808 hevosvoimaa ja 717 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka tilavuus on 6,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Dodge Challenger SRT Demonin tavaratila?

16,2 Cubic Feet ( 0,459 m3 ) Kuinka suuri maavara Dodge Challenger SRT Demonissa on? 4,5 tuumaa ( 11,43 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Challenger SRT Demonissa on 18 X 11 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 18 X 11 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko Dodge Demon hyvä sijoitus?

Demon voi olla pitkäaikainen sijoitus. On mahdollista tehdä suurempi sijoitus, jos pidät auton hyvässä kunnossa ja sen ajokilometrit ovat alhaiset. Kyseessä on kuitenkin pitkäaikainen investointi.

  Audi S5 Sportback Luotettavuus

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z