Dodge Durango SRT 392 Luotettavuus

Dodge on valmistanut Durango-autoja jo vuosikymmeniä. Ne ovat keskikokoisia katumaastureita, joissa on kolmas istuinrivi. SRT-mallit ovat Dodgen suorituskykyisiä malleja. Durango SRT:ssä on monia loistavia ominaisuuksia, kuten AWD-järjestelmä ja vielä laadukkaammat osat sekä ylelliset sisätilat.

Yleiskatsaus

Durango SRT on huipputehokas versio, jossa on massiivinen 6,4 litran Hemi 392 V8 -moottori, joka tuottaa 475 hevosvoimaa ja kiihtyy 0-100 sekunnissa. Auton AWD-järjestelmä on myös loistava ja tarjoaa ylimääräistä tasaisuutta ajoon ja maastokelpoisuuteen.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä huolenaihe, mutta se ei aina ole tärkein Durango SRT:n kaltaisissa suorituskykyisissä autoissa. Dodge on varmasti parantanut luotettavuuttaan. Durangon luotettavuusluokitus on loistava, 81 pistettä 100:sta, ja SRT on vielä sitäkin luotettavampi autossa käytettyjen korkealaatuisten osien ansiosta.

Turvallisuus

Turvallisuus ei ole suuri huolenaihe Dodgen autoissa, koska se on melko hyvä. Durango on neljän tähden luokituksen saanut auto, jonka törmäystestissä on saatu loistavia tuloksia. SRT-mallissa on yksi parhaista Dodgen turvallisuusvarusteista, kuten useita turvatyynyjä, jopa enemmän, vankka matkustamon häkki, törmäysvaroitus ja paljon muuta, ja kaikki ne ovat vakiona.

Poistot

Myös poistonopeus on auton luotettavuutta koskeva asia. Dodge-autot menestyvät yleensä hyvin jälleenmyyntiarvoissa. Durango menettää noin 40 % alkuperäisestä arvostaan, ja SRT on vielä harvinaisempi.

Huolto ja korjaus

Suorituskykyisten autojen huolto on kalliimpaa kuin tavallisten mallien. Tavallisen Durangon ennaltaehkäisevä huolto maksaa noin 675 dollaria. SRT-mallissa on se hyvä puoli, että siinä on laadukkaimmat osat, ja niissä on hyvin vähän ongelmia ensimmäisen viiden vuoden aikana.

  Chrysler Aspen Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Dodge Durango SRT 392:ssa on?

Dodge Durango SRT 392 on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Durango SRT 392:ssa on ja onko siinä turbo?

Dodge Durango SRT 392:ssa on 475 hevosvoimaa ja 470 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 6,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Durango SRT 392:ssa on 20 X 10 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z