Dodge Durango SRT Hellcat luotettavuus

Dodge on ollut melko kuuluisa urheiluautoistaan, ja sama pätee myös Durango-maasturiin. Auton Hellcat-versio on auton nopein malli, jossa on yksi nopeimmista Dodgen moottoreista. Hellcat-vaihtoehdossa on hienoimmat laatuosat monien muiden hienojen ominaisuuksien ja premium-tason sisätilojen kera.

Yleiskatsaus

Hellcat on Dodgen malliston suorituskykyisimmät automallit. Durango Hellcatissa on äärimmäisen nopea 6,2 L V8 Hemi -moottori, joka tuottaa massiiviset 710 hevosvoimaa, ja sen ennätysnopeus 0-100 km/h on vain 3,4 sekuntia. Auto on varustettu kaikenlaisilla huippuluokan Dodge-ominaisuuksilla AWD-järjestelmällä.

Luotettavuus

Dodge on viime aikoina ollut Yhdysvalloissa melko luotettava. Luotettavuustekijä ei kuitenkaan ole kaikkein huolestuttavin Durango Hellcatin kaltaisissa harvinaisissa suorituskykyisissä autoissa. Durango on saanut J.D. Powerin mukaan loistavan luotettavuuspistemäärän 81 pistettä 100:sta, ja sen laatu minimoi mahdollisuudet suurempiin korjauksiin.

Turvallisuus

Turvallisuus on ollut Dodgen autoissa hyvä, ja se on vielä parempi suorituskykyisissä malleissa. Durangon yleinen törmäysturvallisuusluokitus on 4 tähteä 5:stä. Hellcat-versiossa on kaikenlaisia huippuluokan turvallisuusvarusteita, kuten vakionopeudensäädin, kaista-avustinjärjestelmä, automaattinen jarrujärjestelmä ja monia muita vakiovarusteita tässä mallissa.

Poistoprosentti

Alhainen poistoprosentti on hyvä asia auton omistajille, koska näin heidän autonsa eivät heikkene nopeasti ja he voivat päivittää sitä helposti. Durangolla on erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo, ja se on vain lähes 40 %:n arvon alentunut, kun se on omistettu 5 vuoden ajan.

  Dodge Nitro Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Maastureiden huoltokustannukset ovat yleensä hieman suuremmat kuin sedanien, ja suorituskykyisten autojen kohdalla ne ovat vielä suuremmat. Durangon kaikki huollot maksavat yleensä noin 675 dollaria vuodessa, ja Hellcat maksaisi kalliiden osien vuoksi enemmän. Osien laatu on kuitenkin Durango Hellcatissa erinomainen.

FAQ

Kuinka monta istuinta Dodge Durango SRT Hellcatissa on?

Dodge Durango SRT Hellcat on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Durango SRT Hellcatissa on ja onko siinä turbo?

Dodge Durango SRT Hellcatissa on 710 hevosvoimaa ja 640 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka tilavuus on 6,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Durango SRT Hellcatissa on 20 X 10 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Pitääkö Durango SRT Hellcat arvonsa?

Onko Dodge Durango edelleen arvonsa arvoinen? Kahden vuoden käytön jälkeen Dodge Durango menettää keskimäärin 40 % arvostaan. Viiden vuoden kuluttua Dodge Durangon arvo laskee lähes kolme neljäsosaa ostohinnasta.

Kuinka harvinainen Durango Hellcat on?

Se on yksi harvinaisimmista ajoneuvoista amerikkalaisen autonvalmistajan mallistossa. Durango SRT Hellcatia valmistetaan noin 3 000 kappaletta. Dodge Challenger SRT Demon -kuuma-autoa on valmistettu 3 300 kappaletta, ja se on ainoa samassa sarjassa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z