Ford Transitin luotettavuus

Ford on ollut yksi Yhdysvaltojen suurimmista autonvalmistajista, ja se on tunnettu edullisista autoista. Transit on pakettiauto, jota käytetään pääasiassa kaupallisiin tarkoituksiin. Ford on yleensä kuuluisa lava-autoistaan, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä kaupallisiin että kotikäyttöön.

Yleiskatsaus

Transit on loistava kaupalliseen käyttöön suuritehoisten moottoreidensa ansiosta. Cargo van -mallissa on 3,5 litran V6-moottori, ja muissa malleissa on vielä suuremmat ja tehokkaammat moottorit. Pakettiautoa on saatavana kolmella kattokorkeudella, kolmella korityypillä ja kahdella moottorityypillä.

Luotettavuus

Luotettavuus on suuri tekijä, ja auton luotettavuuden ja kestävyyden tunteminen on erittäin tärkeää. Ford ei ole luotettavin merkki, mutta sen sateenvarjon alla on hienoja autoja. Fordin luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta, ja se on sijalla 21 32 automerkin joukossa. Transit-pakettiautosta puhuttaessa se on luotettavuudeltaan keskitasoa, mutta sillä on upeat palkinnot.

Turvallisuus

Turvallisuus on hyvin keskeinen tekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Ford on ollut todella hyvä turvallisuuden kannalta, ja sen autot testataan säännöllisesti törmäystesteissä. NHSTA on antanut Transitille kokonaisturvallisuusluokituksen 4 viidestä. Lisäksi siinä on monia muita turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut, rengaspaineiden valvontajärjestelmät jne.

Poistoprosentti

Myös poistoaste on erittäin tärkeä, koska ihmiset eivät halua ostaa autoa, jota ei myydä hyvään hintaan. Fordin autot säilyttävät yleensä hyvin arvonsa. Transit menettää noin 52 % 5 vuoden kuluttua, mikä ei ole pakettiautojen huonoin arvo.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat olleet Ford-autoissa suuremmat kuin muissa. Fordin autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 775 dollaria. Transit, joka on täysikokoinen pakettiauto, maksaa keskimäärin 900 dollaria vuodessa kaikista huolloista ja pienistä korjauksista.

  Chevrolet Camaro ZL1 Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istumapaikkaa Ford Transitissa on?

Ford Transit on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Transitissa on ja onko siinä turbo?

Ford Transitissa on 275 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Transitissa on 16 X 6,5 tuuman teräksiset etupyörät ja 16 X 6,5 tuuman teräksiset takapyörät.

Mikä on luotettavin Transit-pakettiauto?

Maineen ja huoltokampanjoiden perusteella seuraavat rahtiautot on arvioitu luotettavimmiksi:

  • Mercedes-Benz Sprinter.
  • Ford Transit
  • Ram ProMaster.
  • Nissan NV200.

Kuinka kauan Ford Transit kestää?

Motor and Wheels arvioi, että Ford Transit -pakettiautolla voi ajaa noin 150 000 kilometriä. Jos pidät hyvää huolta tavarankuljetusautostasi, voit ajaa jopa 300 000 kilometriä. Pakettiauton omistajat kertovat, että heidän pakettiautonsa kestävät 10-15 vuotta, ennen kuin heidän tarvitsee tehdä suurempia korjauksia tai vaihtaa mitään.

Kumpi on parempi Sprinter vai Transit?

Car and Driverin arvostelussa todettiin, että Ford Transitissa on parempi jousitus. Transit on huomattavasti mukavampi kuin Mercedes Sprinter. On ratkaisevan tärkeää, että kyyti on tasaista, kun otetaan huomioon, kuinka monta tuntia vietät Transitin kaltaisessa ajoneuvossa.

Ruostuvatko Ford Transitit?

Kaikissa yli 10 vuotta vanhoissa pakettiautoissa voi olla ruosteongelmia, mutta yli 10 vuotta vanhat Transit-mallit ovat alttiimpia korroosiolle. On tärkeää tarkastaa kynnykset, ovien liukukiskot ja pyöräkotelot.

  Ford Edge Luotettavuus

Kumpi on parempi Ford Transit vai Nissan NV?

Dieselmoottorilla varustettuna Nissan NV voi vetää jopa 9 400 kiloa. Vaikka Ford Transit on loistava hyötyajoneuvo, sen 7 500 kilon enimmäisvetokapasiteetti tekee siitä erittäin raskaan kuorma-auton. Vaikka Ford Transit 2019 on polttoainetaloudellisin tavarankuljetusauto, Nissan NV 2019 -tavarankuljetusauto on tehokkaampi hinattavaksi.

Mikä on Transitin korkea kilometrilukema?

Transitit, joilla on yli 150 000 kilometriä, katsotaan korkeakilometrisiksi, mutta asianmukaisesti huollettu Transit voi ajaa jopa 300 000 kilometriä. Transittien odotetaan kestävän 150 000 mailia. Jotkut omistajat väittävät kuitenkin, että ne voivat kestää jopa 10-15 vuotta ilman suurempia korjauksia.

Kestävätkö pakettiautot kauemmin kuin henkilöautot?

Pakettiautot on suunniteltu tehokkaiksi työkoneiksi. Ne voivat kestää kauemmin kuin muut autot, jos niitä huolletaan ja ajetaan oikein. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta auto kestää pidempään nykyaikaisen valmistusprosessin ansiosta.

Kuinka paljon tilaa Transitin takaosassa on?

Tavaratilaa: Takaosan kuormatilan mitat vaihtelevat 2900 mm:stä 4073 mm:iin, ja kattokorkeudet vaihtelevat 1786 mm:stä 2125 mm:iin. Transit-pakettiauton suurin tavaratila on 15,1 kuutiometriä. Näin se on pienempi kuin Mercedes Sprinter (17 kuutiometriä) ja valtava Volkswagen Crafter (18,4 kuutiota).

Kuinka monta paikkaa Transitissa on?

Ford Transitissa on istumapaikat jopa 12 henkilölle ja erittäin mukavat sisätilat. Siinä on myös lisäilmastointi edessä ja takana.

Onko Ford Transitissa 3 istuinta?

Voit valita, onko pakettiauton etuosassa kaksi vai kolme istuinta. Double-Cab-in-Vanissa on myös kiinteä kolmen istuimen rivi eturivin takana.

Voiko Transit Vaniin lisätä istuimen?

Ford Transit -lastiautot voidaan varustaa lisäistuimilla. Fordin varusteluverkosto voi lisätä istuimia Transitiin. Fordilla ei ole varusteluverkkoa, joka voi mukauttaa Transit-tavaravaunusi istuimia.

  Buick Regal Sportback Luotettavuus

Onko Transitissa irrotettavia istuimia?

Ford Transitin istuimet voidaan irrottaa. Kahva voidaan vetää kunkin istuimen sivusta. Koska sekä istuinta että kahvaa on vedettävä samanaikaisesti, tarvitaan toinen henkilö. Kun olet tehnyt tämän, istuin nousee alhaalta, jossa pultit pitävät sitä paikallaan.

Missä pakettiautoissa on 3 istuinta edessä?

Tässä muutamia vaihtoehtoja:
Citroen Berlingo.
Ford Transit Connect.
Volkswagen Transporter.
Vauxhall Vivaro.
Renault Trafic.
Ford Transit Custom.
Mercedes Sprinter.
Volkswagen Crafter.

Minkä painoista Transit-pakettiautoa voi vetää?

Transitin vetokyky voi vaihdella mallista, varustuksesta ja lisävarusteista riippuen. Se on 6000 lbs:n ja 13 200 lbs:n välillä, riippuen siitä, minkä varustuksen valitset. Ota vetoautoa valitessasi huomioon enimmäispaino, jota aiot hinata.

Ovatko Ford Transit -pakettiautot hyviä?

Ford Transit on monipuolinen pakettiauto, jota voidaan käyttää pienyritysten tarpeisiin. Siitä löydät myös monia nykyaikaisia mukavuuksia, tehokkaan moottorivalikoiman ja hyvät ajo-ominaisuudet. Tarjolla on kolme moottorivaihtoehtoa, kolme korkeutta ja kolme pituutta sekä kaksipyöräperäiset vaihtoehdot.

Kumpi on parempi Sprinter vai Transit?

Ford Transitin jousitusominaisuudet ovat tässä Car and Driverin arvostelussa selvästi Mercedes Sprinteriä paremmat. Transit on tasaisempi ajettava kuin Mercedes Sprinter. Tasainen kyyti on ratkaisevan tärkeää, kun otetaan huomioon, kuinka monta tuntia vietät Transitin kaltaisessa ajoneuvossa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z