Honda Civic Si Luotettavuus

Luotettavuudestaan ja kestävyydestään tunnetut Honda-autot ovat luotettavuudeltaan yksi parhaista. Civic on yleensä neliovinen sedan, ja Si-malli on Civicin urheilumalli. Civic Si:ssä on hieman urheilullisempi kori ja nopeampi moottori. Tuorein Si-malli esiteltiin vuonna 2021, ja se on myös erittäin luotettava ajaa.

Yleiskatsaus

Si on maailman Civicin urheilumalli, ja siinä on 1,5-turbomoottori, joka tuottaa 200 hevosvoimaa 6-vaihteisella vaihteistolla. Auto on äärimmäisen pehmeä ajaa kuten muutkin Hondat, ja se on myös hieno istua.

Luotettavuus

Ihmiset ovat kiinnostuneita auton luotettavuudesta ennen sen ostamista. Honda on aina luotettava vaihtoehto, koska sen osat ovat erittäin hienoja ja laadukkaita, ja sen historia on hyvä luotettavuuden suhteen. Se on tällä hetkellä yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. Civic Si on erittäin luotettava, ja J.D. Powerin luotettavuusarvio on 82 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Auton luotettavuus riippuu myös auton turvallisuudesta. Hondat ovat yleensä kuuluisia turvallisuudestaan ja hyvistä tuloksistaan törmäystesteissä. NHTSA ja IIHS ovat testanneet Civicin törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta erittäin hyvät arvosanat. IIHS palkitsi auton jopa Top Safety Pick+ -palkinnolla.

Poistot

Hondan autojen poistoprosentti on usein hyvin alhainen, ja ne myyvät erittäin hyvin. Honda-autojen keskimääräinen poistoaste on 40 % 5 vuoden kuluttua, mikä on erittäin hyvä. Civicin poistoprosentti on vielä alhaisempi, 38 % 5 vuoden kuluttua.

  Ford Flexin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on autojen alhaiset huoltokustannukset ja helppo korjattavuus. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla. Civic Si:n keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 400 dollaria, ja autossa on myös pienempi mahdollisuus saada suurempia korjauksia.

FAQ

Onko Honda Civic Si etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Civic Si on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Civic Si:ssä on?

Honda Civic Si on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Civic Si:ssä on ja onko siinä turbo?

Honda Civic Si:ssä on 205 hevosvoimaa ja 192 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Honda Civic Si:n tavaratila?

14,7 kuutiometriä ( 0,416 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Civic Si:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Civic Si:n moottorit kestävät?

Sen pitäisi kestää keskimäärin yli 200 000 kilometriä. Se voi kestää pidempään, jos pidät siitä huolta ja huollat sitä asianmukaisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z