Honda Civic Type R Luotettavuus

Luotettavuus ja kestävyys ovat Hondan suurin myyntivaltti. Civic on yleensä 4-ovinen sedan tai 5-ovinen viistoperä, ja Type R -malli on Civicin suorituskykyinen malli. Type R on 5-ovinen viistoperämalli, jossa on paljon nopeampi moottori kuin tavallisessa Civicissä.

Yleiskatsaus

Type R on suorituskykyinen malli, jossa on 2.0 4-sylinterinen turbomoottori, joka tuottaa maksimissaan 306 hevosvoimaa, ja siinä on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Auto on erittäin nopea ja hauska ajaa, ja se soveltuu parhaiten myös muutostöihin.

Luotettavuus

Ihmiset ovat kiinnostuneita auton luotettavuudesta ennen sen ostamista. Honda on aina luotettava vaihtoehto, koska sen osat ovat erittäin laadukkaita ja sen luotettavuus on hyvä. Se on tällä hetkellä yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. Myös Civic Type R on luotettava kuten muutkin Civicit, ja sen luotettavuus on arvioitu 5/5.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi luotettavuuteen liittyvä tekijä, joka on äärimmäisen tärkeä. Yleensä Honda-autot ovat turvallisia autoja, koska ne ovat saaneet erittäin hyviä tuloksia törmäystesteissä. Sekä NHTSA että IIHS ovat antaneet Civicille täydet pisteet. Type R -mallissa on vielä enemmän turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistavahti, turvatyynyt, hätäjarrut jne.

Poistot

Honda-autot ovat tunnettuja erittäin hyvästä jälleenmyyntiarvostaan. Nämä autot eivät todellakaan heikkene niin nopeasti kuin muut autot. Keskimäärin Honda-autojen poistoaste on 40 % viiden vuoden kuluttua, ja Civicin poistoaste on vielä alhaisempi, 38 % viiden vuoden kuluttua, koska sen kysyntä kasvaa jatkuvasti.

  Aston Martin DBS Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi luotettavuuden tärkeimmistä tekijöistä. Honda-autot ovat tunnettuja vähän huoltoa vaativista autoista, ja niiden keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 400 dollaria. Type R -malli on suorituskykyinen malli, joten sen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset olisivat lähes 400 dollaria.

FAQ

Onko Honda Civic Type R etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Civic Type R on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Civic Type R:ssä on?

Honda Civic Type R on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Civic Type R:ssä on ja onko siinä turbo?

Honda Civic Type R:n teho on 306 hevosvoimaa ja vääntömomentti 295 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Civic Type R:ssä on 20 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Honda Civic Type R kestää?

Honda Civic Type R:n voidaan odottaa kestävän 9-11 vuotta riippuen siitä, miten huollat ajoneuvoa. Jos Civicillä ajetaan huolellisesti ja sitä huolletaan säännöllisesti, sen pitäisi kestää vähintään 200 000 kilometriä.

Kuinka kauan Type R -moottorit kestävät?

Honda valmistaa Type R -moottorit erityisesti Type R -mallia varten. Ne on suunniteltu kestämään pidempään kuin vakiomoottorit. Type R -moottori kestää tyypillisesti jopa 10 000 kilometriä. Sen pitäisi kestää 15 vuotta, kunhan huollat sitä!

  BMW 5 sarja luotettavuus

Onko Honda Civic Type R nopea?

Vuoden 2021 Honda Civic Type-R on varustettu 2,0-litraisella 4-sylinterisellä rivimoottorilla, joka tuottaa 306 hevosvoimaa 6500 RPM:n kierrosnopeudella ja 295 lb-ft vääntöä 4500 RPM:n kierrosnopeudella. Se saavuttaa 100 MPH:n nopeuden vain 5,15 sekunnissa paikallaan pysähtymisestä ja ajaa neljännesmailin 13,2 sekunnissa. Tämä tekee siitä lajinsa nopeimman auton!

Mitä huonoa Honda Civicissä on?

Honda Civicin 1,5 litran turbomoottorissa on öljyn laimenemisongelma bensiinin kanssa, joka näkyy öljynmittaustangossa. Tämä voi lyhentää moottorin käyttöikää huomattavasti. Jotkut valittavat myös, että auto haisee bensalle. Uuden auton ostamisen jälkeen kirkaslakka voi alkaa irrota maalista 18 kuukauden kuluessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z