Hummer H3 Luotettavuus

2000-luvun alussa Hummer oli kuuluisa kuorma-autojen ja katumaastureiden valmistuksesta. Hummer H3 on maastokelpoinen keskikokoinen katumaasturi, joka jatkoi vuodesta 2005 vuoteen 2010. H3 oli malliston pienin malli, mutta onnistui silti päihittämään H2:n ulkonäössä, tehokkuudessa ja lähes kaikessa. Hummerin omistajat pitävät sitä yhtenä markkinoiden luotettavimmista ajoneuvoista.

Yleiskatsaus

Hummer H3:ssa on monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, ja vaikka sen valmistus on lopetettu, se on edelleen hyvä ostos ihmisille, jotka ovat innostuneita H3:n ulkonäöstä ja tyylistä. H3:ssa on 3,7-litrainen LLR I5 -moottori, jossa on 5-vaihteinen manuaalivaihteisto. He käyttivät Hummer H3:a useimmiten Yhdysvaltain armeijassa hyöty- ja rahtikuljetuksiin, mutta se ei ole luodinkestävä. Keskikokoinen katumaasturi on maastoauto, mikä helpotti hyötypalvelujen tarjoamista.

Luotettavuus

Luotettavuuden suhteen H3:lla on kohtuullinen maine. J.D. Power antoi vuoden 2010 mallin Hummer H3:lle luotettavuusarvosanaksi 3 pistettä viidestä. Kun taas vanhemmalla mallilla on myös hyvät luotettavuusominaisuudet.
Hummer H3 ei ole täydellinen, vaikka se olisi kuinka luotettava. Tämän maasturin vialliset tai kuluneet osat voivat aiheuttaa ongelmia auton vanhetessa. Eri Ihmiset ovat raportoineet erilaisista ongelmista, jotka liittyvät vaihteistoon, vuotaviin venttiileihin, ilmastointilaitteeseen ja lämmitysongelmiin. Mikään ajoneuvo ei kuitenkaan ole ongelmaton. Joten se riippuu sinusta, miten huollat sitä.

Turvallisuus

Hummer-ajoneuvot olivat täydellinen vaihtoehto maastoajoneuvoksi, jolla oli vakaa käsiteltävyys ja luotettavuus. Erilaiset turvallisuusominaisuudet, kuten vakaudenhallinta, lukkiutumattomat pyöränlevyjarrut, luistonesto ja rengaspaineiden valvonta, auttoivat vuoden 2006 Hummer H3:a saamaan NHTSA:lta viiden tähden turvallisuusluokituksen.

  Dodge Charger Luotettavuus

Jälleenmyynti

H3 on edelleen ostamisen arvoinen. Ne menettävät arvonsa kuten useimmat muutkin ajoneuvot. Mutta ne voivat säilyttää arvonsa, koska niitä ei enää valmisteta ja ne on rakennettu erittäin kestäviksi tehokkaan moottorin ja turvallisen ajotavan ansiosta.

Huolto ja korjaus

Yleensä korjaus- ja huoltokustannukset riippuvat ajoneuvon kunnosta. Sama pätee myös Hummer H3:een. Keskivertokuntoisen H3:n vuotuiset huoltokustannukset ovat kuitenkin noin 620 dollaria, joita voi myös pienentää, jos huolehdit sen kunnosta hyvin.

FAQ

Kuinka monta istuinta Hummer H3:ssa on?

Hummer H3 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on seuraava: nelivetoauto

Kuinka paljon hevosvoimia Hummer H3:ssa on ja onko siinä turbo?

Hummer H3:ssa on 300 hevosvoimaa ja 320 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu/etanoli V8, jonka iskutilavuus on 5.3L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hummer H3:ssa on 16 x 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 x 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Hummer H3:n moottori kestää?

Koska Hummerit on suunniteltu ankaraan säähän ja ääriolosuhteisiin, ne voivat kestää pitkään. Hummer kestää yleensä 300 000-500 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. Monet ihmiset ovat saaneet H2- tai H3-autoistaan yli 300 000 kilometriä ja aikovat ajaa autolla, kunnes bensiini on halpaa.

  Chrysler PT Cruiser luotettavuus

Mikä Hummer on luotettavin?

Vuoden 2006 Alpha H1 on luotettavin Hummer. Ajoneuvossa on kaikki tarvittava, kuten Duramax 6,6-litrainen turbodieselmoottori, erinomainen AC-lämmitys ja vahvistettu jousitus.

Mitkä ovat yleisiä ongelmia Hummereissa?

  • Kuluneet venttiilien istukat voivat aiheuttaa moottorin syttymishäiriöitä.
  • Tarkista moottorin merkkivalo bensakorkkiongelman vuoksi.
  • Alentunut teho ja Check Engine Light.
  • Huollata vaihteisto 30 000 mailin välein.
  • Polttoaineen tason anturin vika.
  • Huuhtele jarruneste 60 000 mailin välein.
  • Jäähdytysjärjestelmän huuhtelu 60 000 mailin välein.

Kannattaako Hummerit ostaa?

Hummerin karu sotilaallinen ulkonäkö ja suuri koko tekevät siitä loistavan ostoksen niille, jotka rakastavat amerikkalaista kulttuuria. Hummerilla pääset minne ikinä haluatkin, olipa kyse sitten jalkakäytävästä tai retkeilyreiteistä.

Kuinka syvälle Hummer H3 pääsee veteen?

24 tuumaa syvälle ( 60 cm)

Kumpi on parempi H2 vai H3?

Molemmat ajoneuvot ovat vahvoja ja pärjäävät maastossa. H3 on kuitenkin käytännöllisempi useimmille kuljettajille. H2:ssa on muutama ylimääräinen vakiovarusteinen ylellisyysominaisuus.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z