Jaguar E-Pace Luotettavuus

Jaguar Motors on luksusajoneuvomerkki, joka on tunnettu luksus- ja urheiluautojen valmistuksesta. Jaguar E-pace on Jaguar Land Roverin valmistama etu- tai nelivetoinen pienikokoinen ylellinen crossover-maasturi. Se esiteltiin virallisesti ensimmäisen kerran vuonna 2017 toisena Jaguarin katumaasturina.

Yleiskatsaus

5-ovinen katumaasturi on nautinnollinen ajokki, jossa on tyylikkäät ensiluokkaiset sisätilat. Se ei silti tarjoa lisätilaa eikä ole myöskään polttoainetaloudellinen, kuten jotkut muut ylelliset pienikokoiset SUV:t. Jaguar E-Pace on saatavana eri moottorivaihtoehtoina 1,5-litraisella Ingenium AJ150 I4 -moottorilla ja 2,0-litraisella Ingenium Aj200 I4 -moottorilla. Maasturi kiihtyy 0-100 km/h vain 6,1 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuuden suhteen E-pace ei ole edes keskitasoa. Se on vähiten luotettava katumaasturiperheen kaikkien merkkien katumaastureiden joukossa ja sijoittuu 31 valmistajan joukossa sijalle 21, mikä on melkoinen pettymys. Minkä tahansa ajoneuvon luotettavuus riippuu monista tekijöistä, kuten sen turvallisuusominaisuuksista, huolto- ja korjauskustannuksista sekä jälleenmyyntiarvosta.

Turvallisuus

Vaikka Jaguar E-Pace sijoittuu huonosti luotettavuusluokituksessa, se onnistuu silti saamaan hyvät pisteet turvallisuusluokituksessa. Katumaasturi ei saa luokassaan korkeinta pistemäärää missään kategoriassa, mutta kokonaiskeskiarvo oli varsin vaikuttava. Euro NCAP:n mukaan E-Pace onnistui saamaan viiden tähden arvosanan.

Poistotaso

Myös poistoasteet ovat varsin merkittäviä määritettäessä minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta. Jaguar E-Pacen poistoasteet ovat melko korkeat, mikä tarkoittaa, että sen jälleenmyyntiarvo on alhainen. Arvioidun arvonalennuksen mukaan E-Pace menettää noin 54 prosenttia viidessä vuodessa.

Huolto ja korjaus

Luksusajoneuvojen huolto- ja korjauskustannusten ennustetaan yleensä olevan korkeat aivan kuten niiden hintalappujenkin. Jaguar E-Pacen huolto- ja korjauskustannusten arvioidaan vaihtelevan noin 100 ja 4534 dollarin välillä viiden ensimmäisen vuoden aikana.

FAQ

Onko Jaguar E-Pace etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jaguar E-Pace on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta E-Pacessa on?

Jaguar E-Pace on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

  Infiniti JX 35 Luotettavuus

Kuinka paljon hevosvoimia Jaguar E-Pacessa on ja onko siinä turbo?

Jaguar E-Pacen teho on 246 hevosvoimaa ja vääntömomentti 269 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jaguar E-Pacessa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Jaguar E-Pacella ongelmia?

E-Pace on suhteellisen uusi ajoneuvo. Sen kanssa on kuitenkin raportoitu muutamia ongelmia. Näitä ovat muun muassa paneelien istuvuus- ja maalivirheet sekä AdBlue-nesteen vuotaminen letkuista ja täyttökorkista. Ilmanpoistoputkien hankautuminen moottorin osia vasten. Murtuva takajousitus. Infotainment-järjestelmässä on myös häiriöitä.

Mitä eroa on E-Pacen ja F-Pacen välillä?

E-Pacen sisätilat ovat saaneet vaikutteita F-Typestä. Siinä on kietoutuva kojelauta ja intuitiiviset hallintalaitteet sekä 10 tuuman kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä. F-Pacen sisätilat muistuttavat muotoilultaan enemmän XE:tä tai XF:ää. Molemmat ovat ihastuttavia, ja kyse voi olla vain henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Kumpi on parempi Evoque vai E-Pace?

Tämä moottori on suunniteltu lisäämään nopeutta ja tehoa kovassa maastossa ja vaikeissa esteissä. Jaguar E-PACE on parempi valinta, jos olet enemmän huolissasi kiihtyvyydestä ja nopeudesta tiellä.

Kumpi on parempi Audi Q3 vai Jaguar E-Pace?

MotorTrend valitsi lopulta Audi Q3:n sen ylivoimaisen sisustuksen vuoksi. E-Pacessa ja Q3:ssa on samanlaisia vikoja. Molemmat katumaasturit tarjoavat epämukavat kyydit, ja molemmissa on paljon muovia sisällä.

Ovatko Jaguarit luotettavampia kuin Range Rover?

Tuoreessa J.D. Powerin luotettavuustutkimuksessa Jaguar sijoittui kolmanneksi, kun taas Land Rover jäi viimeiseksi 244 ongelmalla 100 ajoneuvoa kohti (PP100). Tämä on huomattavasti enemmän kuin alan keskiarvo 121 PP100.

  Chevrolet Cruze Luotettavuus

Onko Jaguar E-Pacessa Android Auto?

Kaikki vuoden 2022 Jaguar-mallit ovat yhteensopivia älypuhelinten kanssa, joten päivittämisestä ei tarvitse huolehtia. 2022 Jaguar F-PACE- Vakiona Apple CarPlay(r) ja Android Auto ™. 2022 Jaguar E-PACE- Vakiona Apple CarPlay ja Android Auto ™.

Onko E-Pacessa CarPlay?

Kyllä, kaikissa Jaguar-malleissa on vakiona CarPlay, jonka avulla kuljettajat voivat käyttää musiikkia, podcasteja, äänikirjoja, navigointia ja muita sovelluksia ajoneuvon näytön kautta.

Onko E-Pacessa navigointijärjestelmä?

Kyllä, Jaguar E-PACE on varustettu valinnaisella 11,4 tuuman kosketusnäytöllä ja navigointijärjestelmällä, joka sisältää puheentunnistuksen, tekstin puheeksi muuttamisen ja Bluetooth-yhteyden.

Voinko päivittää Jaguarin infotainment-järjestelmän?

Autosi sisäisen infotainment-järjestelmän avulla voit päivittää Jaguar-ajoneuvosi. Voit päivittää Jaguar-ajoneuvosi uusimmilla ominaisuuksilla ja varmistaa maksimaalisen vakauden. Voit yksinkertaisesti valita päivämäärän ja kellonajan, jolloin voit päivittää ajoneuvosi vanhempien mallien osalta, kun sinulle on ilmoitettu asiasta.

Onko E-Pace Jaguarissa lämmitetyt istuimet?

E-Paceen mahtuu viisi henkilöä. Siinä on vakiona nahkaverhoilu, sähkösäätöiset lämmitettävät etuistuimet. Voit päivittää lämmitettäviin takaistuimiin ja nahkaverhoiluun.

Onko Jaguar E-Pace nelivetoinen?

Jaguar on varustanut useimmat E-Pace-mallit nelivedolla ja automaattivaihteistolla, mutta voit saada myös etuvedon ja ’boxin, jos valintasi on D165-dieselmoottori.

Onko Jaguar E-Pace sen arvoinen?

Vaikka vuoden 2022 Jaguar E-Pacea voi nauttia ajamisesta ja siinä on upeat sisätilat, se ei ole yhtä tilava eikä polttoainetehokas kuin muut ylelliset pienikokoiset katumaasturit. Kaiken kaikkiaan sanoisimme, että se on sen arvoinen!

Onko Jaguar F-pace mukava?

Kyllä, E-Pace tarjoaa tasaisen ajonautinnon ja runsaasti mukavuutta, erityisesti ajettaessa suuremmilla nopeuksilla. Ajonlaatu on erittäin hyvä, jopa epätasaisilla teillä. Jaguar F-Pace on kaksirivinen luksusmaasturi, johon mahtuu viisi henkilöä. Etuistuimet ovat tukevat ja mukavat, ja niissä on runsaasti pään- ja jalkatilaa pidemmille matkustajille ja kuljettajille.

  Jaguar F-Pace Luotettavuus

Onko Jaguar E-Pace luksusauto?

Vuoden 2022 Jaguar E-Pace on loistava ylellinen pienikokoinen katumaasturi. Sen herkkä käsiteltävyys tekee siitä helpon ajaa. E-Pacen runsas varusteluvalikoima, yksinkertainen infotainment-järjestelmä, ensiluokkaiset materiaalit ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä ensiluokkaisen matkustamon.

Mikä on PIVI pro Jaguar?

Jaguar Pivi Pro, Jaguarin infotainment-alusta, on nyt saatavilla. Sen avulla West Palm Beachin kuljettajat voivat käyttää Jaguar Pivi Pro -ominaisuuksia ja älypuhelinsovelluksia intuitiivisen kosketusnäytön kautta, jota voidaan ohjata äänikomennoilla.

Tukeeko PIVI Pro langatonta CarPlayta?

Kyllä, PIVI Pro tukee langatonta CarPlayta. Yhdistetyn auton ja älypuhelimen käyttökokemusta varten Apple CarPlay(tm) ja Android Auto(r) on täysin integroitu PIVI:n aloitusnäyttöön. + Langattomien toimintojen aktivoimiseksi poista puhelimesi ja parita se uudelleen Bluetoothilla sekä älypuhelimessa että ajoneuvossa.

Ovatko Jaguar E-Pace hyvät autot?

Suorituskyky: Jaguar E-Pace -katumaasturi on erittäin hyvä. Jaguar E-Pacen dynaaminen käsiteltävyys ja mausteiset voimansiirrot tekevät siitä miellyttävämmän ajaa kuin muista ylellisistä pienikokoisista katumaastureista. Sen sisätilat ovat myös erinomaiset, ja siinä on laadukkaat etuistuimet ja käyttäjäystävällinen tekniikka. Se ei kuitenkaan ole täydellinen.

Onko vuoden 2022 Jaguar E-Pace sähköinen?

Ei, se on Plug in Hybrid. Vuoden 2022 Jaguar E-Pace lisää tyyliä ja ajokokemusta ylellisten pienten SUV/Crossoverien luokkaan. E-Pace-nimen säästäminen täyssähköauton hyväksi saattoi olla fiksu ajatus. E-Pace tarjoaa kuitenkin erilaisia polttoainepohjaisia voimansiirtoja (tosin yhtä voi täydentää miedolla hybridillä).

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z