Jaguar F-Pace Luotettavuus

Jaguar F-Pacen omistajat pitävät sitä turvallisena ja luotettavana katumaasturina, vaikka sen luotettavuus ei ehkä olekaan yhtä suuri kuin joidenkin kilpailijoiden. Jaguar F-Pace on kompakti ylellinen crossover-katumaasturi, jonka tuotanto alkoi vuonna 2016. Jaguar on palkittu ”New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssä 2017” World Car of the Year ja World Car Design of the Year 2017 -palkinnoilla.

Yleiskatsaus

Jaguar F-Pace oli ensimmäinen Jaguarin valmistama malli SUV-luokassa. Viisiovinen katumaasturi on 4*4, nelivetoinen. Jaguar F-Pace on varustettu 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla ja 8-vaihteisella 8HP-automaattivaihteistolla. Se koostuu 2,0-litraisesta Ingenium-turbo-I4-moottorista, joka tuottaa 246 hevosvoimaa. F-Pace on saatavana myös paljon tehokkaammalla turbomoottorilla, joka on 3,0-litrainen rivikuutosmoottori, joka tuottaa 335 hevosvoimaa.

Luotettava

Luotettavuuspisteiden osalta Jaguar F-Pace ei ole maastureiden joukossa kaikkein loistavin vaihtoehto, sillä monet asiakkaat raportoivat erilaisista sähkövioista ja ulkoasuun liittyvistä ongelmista. J.D. Powerin ennustetun luotettavuuspisteytyksen osalta F-Pace saa 79 pistettä 100:sta, mikä on keskitasoa.

Turvallisuus

Jaguar F-Pace on kaiken kaikkiaan loistava yleismalli, joka tarjoaa tasaisen, mukavan ja helpon ajon. Turvallisuuspisteiden osalta F-Pace on ollut melko hyvä, sillä ANCAP-turvallisuusluokituksen mukaan se on saanut viisi tähteä.

Poistotaso

Minkä tahansa ajoneuvon poistoasteet ovat varsin merkittäviä ennustettaessa sen luotettavuuspisteitä. Jaguar F-Pace on keskinkertainen lähes kaikilla osastoillaan. Sen arvon alenema on 54 % 5 vuoden käytön jälkeen.

  Jaguar XF Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Jaguar F-Pacen huolto- ja korjauskustannukset ovat jälleen hieman korkeammat kuin luksusmaastureiden keskimääräiset hinnat. Jaguar F-Pace maksaa noin 16 103 dollaria huolto- ja korjauskustannuksia ensimmäisten 10 käyttövuotensa aikana. Tämän korkean huoltokustannuksen ansiosta Jaguar F-Pace yltää kaikkien merkkien vähiten luotettavien katumaastureiden listalle.

FAQ

Onko F-Pace etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jaguar F-Pace on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jaguar F-Pacessa on?

Jaguar F-Pace on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia F-Pacessa on ja onko siinä turbo?

Jaguar F-Pacen teho on 247 hevosvoimaa ja vääntömomentti 269 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Jaguar F-Pacen tavaratila?

71,8 Cubic Feet ( 2,033 m3 ).

Kuinka suuri maavara Jaguar F-Pacessa on?

8,4 tuumaa ( 21,34 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jaguar F-Pacessa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Jaguar F-Pace ostamisen arvoinen?

Se on nyt luksusmaasturi, joka näyttää hyvältä ja ajaa hyvin. Jos F-Pace ei ollut tutkassasi, kun etsit keskikokoista luksusmaasturia, niin nyt sen pitäisi olla.

Onko Jaguar F-Pacessa paljon ongelmia?

Consumer Reports on antanut F-Pacelle leiman ”vähiten luotettava ajoneuvo”. Kuluttajat ovat olleet huolissaan infotainment-järjestelmästä, melusta ja moottorin pysäytys- ja käynnistysjärjestelmästä sekä vinkumista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z