Jeep Cherokee 2.8 crd ongelmat

Jeep Cherokee Ongelmat

Jeep Cherokee on yksi markkinoiden hienoimmista kompaktista katumaasturista. Tämä auto on ollut tuotannossa vuodesta 1974 tähän päivään asti. Se on kokenut useita muutoksia käyttöönoton jälkeen, ja nykyinen versio on paras. Jeep Cherokee 2.8 crd on kuitenkin yksi kaikkien aikojen huonoimmista Jeep Cherokee -malleista. Mutta mitkä ovat Jeep Cherokee 2.8 crd:n yleiset ongelmat?

Jeep Cherokee 2.8 crd:n yleisiä ongelmia ovat moottoriongelmat, vaihteisto-ongelmat, sähköongelmat, sytytyskytkimen toimintahäiriö, käynnistysongelmat ja liiallinen öljynkulutus. Lisäksi NHTSA:n mukaan tässä Jeep Cherokee -mallissa on ollut jopa seitsemän takaisinkutsua.

Kaiken kaikkiaan Jeep Cherokee 2.8 crd on hieno kompakti katumaasturi, jolla on poikkeuksellinen maastokelpoisuus. Myös sisätilat ovat huippuluokkaa laadukkaine materiaaleineen. Ja vaikka tässä katumaasturissa on useita ongelmia, monet luotettavuusluokituslaitokset, kuten Consumer Reports, Kelly Blue Book ja Edmunds, antoivat sille hieman keskimääräistä paremman luotettavuuden.

Mitkä ovat Jeep Cherokee 2.8:n yleiset ongelmat?

Moottoriongelmat

Yleisin Jeep Cherokee 2.8 crd -käyttäjien raportoima ongelma on moottoriongelmat. Joitakin tärkeimpiä Jeep Cherokee 2.8 rd -käyttäjien raportoimia moottoriongelmia ovat tehon puute, moottorin pysähtyminen, moottorin käynti käheä ja moottorin epäröinti.

Moottorin jumiutuminen on eniten raportoitu moottoriongelma. Tämä ongelma ilmenee yleensä, kun autolla on ajettu noin 80 000 kilometriä. Suurin syy tähän ongelmaan on viallinen kaasuläppä tai sytytystulppa-ongelmat. Jos siis haluat korjata tämän ongelman, kannattaa aloittaa sytytystulppien ja kaasuläpän korjaamisesta.

  Onko Jeep Gladiator hyvä auto?

Kaasuläpän korjaaminen voi maksaa noin 800 dollaria, kun taas sytytystulppien korjaaminen maksaa noin 400 dollaria.

Vaihteisto-ongelmat

Vaihteisto-ongelmat ovat yleisiä Jeep Cherokee 2.8 crd -mallissa. Yksi yleisimmistä vaihteisto-ongelmista on epätasainen elektroninen vaihtaminen. Muita ongelmia ovat vaihteiston tärinä tärinä ja vaihteiden viivästynyt kytkeytyminen.

Vaihteenvaihtoongelma Jeep Cherokee 2.8 crd -mallissa alkaa, kun autolla on ajettu noin 90 000 kilometriä. Kun näin tapahtuu, suurin syyllinen on ongelman aiheuttaja. Tämän ongelman korjaaminen voi maksaa noin 450 dollaria. Päinvastoin, koko vaihteiston korjaaminen voi olla vielä kalliimpaa.

Sähköongelmat

Moottori- ja vaihteisto-ongelmien lisäksi seuraava yleinen ongelma, josta Jeep Cherokee 2.8 crd:n omistajat ovat raportoineet, ovat sähköongelmat. Joitakin yleisimpiä raportoituja sähköongelmia ovat akku ei lataudu, viallinen generaattori ja vialliset sytytystulpat. Varmista korjata huonot osat ongelmien korjaamiseksi.

Sytytyskytkimen toimintahäiriö

On olemassa useita asioita, jotka aiheuttavat sytytyskytkimen vikaantumisen. Joitakin niistä ovat muun muassa kuluneet sytytyskytkimen koskettimet, katkenneet jouset ja lämpötilaongelmat. Huono sytytyskytkin voi estää sinua saamasta ajoneuvoa ulos autotallista. Paras tapa korjata sytytyskytkin on vaihtaa se uuteen kytkimeen.

Käynnistysongelmat

Sen lisäksi, että sytytyskytkimessä on vikaa, tässä autossa esiintyy myös käynnistysongelmia. Tämä ongelma havaitaan yleensä, kun auto saavuttaa noin 85 000 kilometriä. Suurin syyllinen tämän ongelman takana on tietokone. Muita käynnistysongelmia aiheuttavia asioita ovat huono sytytystulppa, sytytyskytkin ja käynnistin. Jos korjaat nämä osat, ongelma korjaantuu.

  Jeep Cherokee Luotettavuus

Liiallinen öljynkulutus

Toinen yleinen ongelma, josta Jeep Cherokee 2.8 crd -käyttäjät ovat raportoineet, on liiallinen öljynkulutus. Tämä ongelma on yleinen Jeep Cherokee 2.8 crd -mallissa vuosimallia 2018. Se johtuu yleensä öljyvuodoista, jotka voivat aiheuttaa moottorivian. Öljyvuodot tässä autossa aiheuttavat myös katalysaattorin pettämisen. Vie auto mekaanikolle korjaamaan taustalla olevat ongelmat ja lopettamaan liiallinen öljynkäyttö.

FAQ

Onko Jeep Cherokee 2.8 crd luotettava?

Ei, Jeep Cherokee 2.8 crd on erittäin luotettava auto. Useimmat luotettavuuslaitokset antavat sille hieman keskimääräistä paremman luotettavuuden. Esimerkiksi Edmund antoi sille arvosanan 3,5 5,0:sta ja Kelly Blue Book 4,2 5,0:sta, mikä on yksi korkeimmista arvosanoista, jotka se sai.

Onko Jeep Cherokee 2.8 crd:n huolto kallista?

Kyllä, Jeep Cherokee 2.8 crd:n ylläpito on hieman kalliimpaa kuin useimpien kilpailijoidensa. Keskimäärin tämän auton huolto maksaa noin 434 dollaria, mikä on hieman enemmän kuin kompaktien katumaastureiden keskiarvo. Sinun on siis käytettävä enemmän rahaa tämän auton pitämiseen liikenteessä kuin useimpien kilpailijoidensa.

Minkä vuosimallin Jeep Cherokee on varustettu Jeep Cherokee 2.8 crd -moottorilla?

Useimmat vuosina 2005-2008 valmistetut Jeep Cherokee -mallit on varustettu Jeep Cherokee 2.8 crd -moottorilla. Jos siis olet ostamassa käytettyä Jeep Cherokee -mallia, joka kuuluu edellä mainittuihin vuosimalleihin, on tärkeää tarkistaa, millä moottorilla ne on varustettu. Jos auto on kuitenkin hyvin huollettu, vuosimallilla ei ole suurta merkitystä.

  Jeep Patriot ongelmat

Kuinka kauan Jeep Cherokee 2.8 crd kestää?

Se riippuu siitä, kuinka hyvin omistaja huoltaa autoa. Jos omistaja noudattaa Jeepin suosittelemia määräaikaishuoltoja, tämä auto kestää yli 200 000 kilometriä. Lisäksi on noudatettava hyviä ajotapoja, jotta auto kestäisi pitkään. Mutta ilman asianmukaista hoitoa ja huoltoa Jeep Cherokee 2.8 crd:ssä alkaa olla vakavia ongelmia heti, kun auto on ajettu 100 000 kilometriä.

Mikä on paras Jeep Cherokee -moottori, joka on koskaan tehty?

Paras Jeep Cherokeen moottori sattuu olemaan myös kaikkien aikojen suosituin Jeep-moottori. Se on 4,0-litrainen I6-moottori. Tämän moottorin kehitti AMC, ja se debytoi vuonna 1986. Se asennettiin ensimmäisen kerran XJ-sukupolven Cherokeen, ja se oli erittäin luotettava. 4,0-litraisen rivimoottorin lisäksi toinen suuri Cherokeen moottori on 401 V8-moottori.

Johtopäätös

Jeep Cherokee 2.8 crd on yksi kaikkien aikojen epäluotettavimmista Jeep Cherokee -malleista. Tässä moottorissa on useita moottori-, vaihteisto- ja sähköongelmia. Se on myös ongelmallinen auton käynnistyksen ja ylimääräisen öljyn käytön suhteen. Näistä ongelmista huolimatta Jeep Cherokee 2.8 crd voi kestää yli 200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z