Jeep Cherokee Luotettavuus

Jeep on noin vuonna 1941 alkanut hyväuskoinen maasturimerkki, joka on saatavilla yli 140 maassa ja jolla on kattava valikoima maastureita elämän ennennäkemättömiin retkiin. Jeep Cherokee on Jeepin yli viiden vuoden ajan valmistama ja mainostama katumaasturimalli. Cherokee esiteltiin alun perin Jeep Wagoneerin muunnelmana, ja se on edennyt tavallisesta katumaasturista yhdeksi ensisijaisista pienikokoisista katumaastureista ja nykyiseen ikäänsä hybridimaasturina.

Yleiskatsaus

Se oli ensisijainen Jeep-ajoneuvo, jossa käytettiin hammastankoohjausta. Se oli myös ensisijainen Jeep, joka käytti kahta tuolloin uutta Powertech-moottoria: 150-vetoista (110 kW) 2,4 litran nelosmoottoria, joka lopetettiin vuonna 2006, ja 210-vetoista (160 kW) 3,7 litran V6-moottoria. Cherokee kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 3,5 sekunnissa, mikä on huikea suoritus.

Luotettavuus

Mallivuonna 2019 Consumer Reports raportoi Cherokeesta paljon huonoja asioita. Kaiken kaikkiaan vuoden 2019 Cherokee sai luotettavuusarvosanaksi vain 2 viidestä. Todellinen prosentuaalinen pistemäärä, jonka Consumer Reports antoi vuoden 2019 Cherokeelle, oli vielä alhaisempi. Vuoden 2019 Cherokeen luotettavuuspistemäärä oli vain 14 %.

Turvallisuus

Vuoden 2021 Cherokee hankki viiden tähden törmäystestiluokituksen NHTSA:lta (National Highway Traffic Safety Administration), mutta Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) arvioimassa viimeisessä lomakkeessa sitä ei kuitenkaan nimetty Top Safety Pickiksi.

Jälleenmyyntiarvo

Jeep Cherokee devalvoituu 56 % viiden vuoden kuluttua ja sen jälleenmyyntiarvo on pitkällä aikavälillä 15 722 dollaria. Alla oleva kaavio osoittaa normaalin arvonalennuksen seuraavien 10 vuoden aikana. Nämä tulokset koskevat hyväkuntoisia ajoneuvoja, jotka ajavat keskimäärin 12 000 kilometriä vuodessa.

Huolto ja korjaus

Aluksi RepairPal arvioi vuoden 2019 Cherokeen normaalit vuotuiset korjaus- ja tukikustannukset, ja ne olivat alle eri ajoneuvojen normaalien kustannusten. RepairPal sanoo, että 2019 Cherokeen normaalin omistajan pitäisi maksaa noin 521 dollaria joka vuosi korjauksista ja tuesta, ja se on alle 652 dollarin normaalin kustannuksen.

  Ford Explorerin luotettavuus

FAQ

Onko Jeep Cherokee etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Cherokee on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jeep Cherokee -autossa on?

Jeep Cherokee on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Cherokee -autossa on ja onko siinä turbo?

Jeep Cherokeen teho on 271 hevosvoimaa ja vääntömomentti 239 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Cherokeen etuvanteissa on 19 X 7,5 tuuman alumiinivanteet ja takavanteissa 19 X 7,5 tuuman alumiinivanteet.

Ovatko käytetyt Jeep Cheroket luotettavia?

Voit löytää käytettyjä Cherokea, joiden luotettavuus on kunnollinen. Vuoden 2018 Jeep Cherokee on parhaiten luokiteltu käytetty Jeep Cherokee. Vuoden 2018 Cherokee on viimeinen malli ennen vuoden 2019 muotoilua. Tämä tekee siitä hyvän tarjouksen käytettyjen autojen markkinoilla, vaikka luotettavuuspisteet ovat harvoin yli 50 %.

Mitkä ovat yleisiä ongelmia Jeep Cherokeessa?

Tärkeimmät Jeep Cherokee -ongelmat

  • Moottorin öljyvuoto venttiilikannen, öljypannun ja ajoituskannen tiivisteistä
  • Kaasuläpän asentoanturi voi pettää.
  • Moottorin suorituskykyongelmat voivat johtua viallisista sytytysjohdoista.
  • Pakosarjat voivat halkeilla putkien hitsauskohdista.
  • Etu- ja taka-akselin tasauspyörästön hammaspyörän tiivisteet ja siirtokotelon vuodot.

Mikä vuosi on luotettavin Jeep Cherokee?

Jeep Cherokeen parhaat vuodet ovat 2009, 2010, 2015, 2016, 2018 ja 2019. Nämä vuodet tarjoavat turvallisuutta ja suorituskykyä parantavia ominaisuuksia. Nämä ajoneuvot pystyvät käsittelemään mitä tahansa maastoa ja ovat erinomaisia maastossa. Nämä kuusi mallia ovat vahvoja ja kestäviä.

  Jaguar XJ Luotettavuus

Mikä Jeep-malli on luotettavin?

Kuluttajatutkimusten mukaan Jeep Grand Cherokee 2021 on luotettavin Jeep-maasturi. Grand Cherokee Jeepin luotettavuusluokitus on 80/100. Tämä tarkoittaa, että se vaatii vähemmän korjauksia ja kestää pitkään. Jeep Wrangler on luotettava vaihtoehto, varsinkin jos etsit tarpeisiisi sopivaa ajoneuvoa.

Onko Jeep Cherokee parempi kuin Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee on tehokkaampi ja kyvykkäämpi kuin Cherokee, joten se on loistava valinta ulkoseikkailuihin. Jeep Cherokee on silti joustava ja ketterämpi kuin Grand Cherokee, joten se sopii erinomaisesti kaupunkiajoon.

Ovatko Jeepit todella niin epäluotettavia?

ReliabilityIndex sijoitti Jeepin viimeisimmässä luotettavuusarvioinnissaan 29. sijalle 40 valmistajan joukossa. Se sai luotettavuusarvosanaksi 173. Vaikka tämä ei ole alan keskiarvo, vaan lähellä Jaguarin, Mercedes-Benzin ja BMW:n luotettavuuspisteitä, se ei silti ole loistava.

Onko Jeepin luotettavuus parantunut?

Jeep nousi itse asiassa useita sijoja Consumer Reportsin vuoden 2021 mallivuoden listalla uudempien mallien luotettavuusparannusten ansiosta. RepairPal arvioi Jeepin 32 automerkin joukossa 15. sijalle luotettavuusarvosanalla 3,5 5,0:sta. Tämä luokitus on keskiarvo 345 eri mallin välillä.

Onko Jeep Cherokee hyvä maastokäyttöön?

Jeep Cherokee soveltuu hyvin tehtävään sekä nykyaikaisessa että aiemmissa sukupolvissa. Vaikka se ei ehkä tarjoa samanlaista jännitystä kuin kiipeily kallioille Wranglerilla ilman kattoa, tämä luotettava ja hyvin suunniteltu Jeep Cherokee säilyttää silti karut maasto-ominaisuudet, joista Jeep on ansainnut maineensa.

  Bentley Arnage Luotettavuus

Onko Jeep Cherokeessa mukautuva vakionopeudensäädin?

Saatavana oleva mukautuva vakionopeudensäädin Stop and Go 7:llä säätää nopeutta pitääkseen ennalta valitun etäisyyden liikenteen takana ja pysähtyy, jos se havaitsee törmäyksen.

Onko Jeep Cherokeessa kosketusnäyttö?

Saatavana olevassa Uconnect(r), 4C NAV -järjestelmässä on 8,4-tuumainen kosketusnäyttö, Apple CarPlay (r) 1 -tuki ja Android Auto(TM) 2 -integraatio. Saatavilla on myös navigointi- ja raahaus- ja pudotustoiminnot, joiden avulla voit hallita tärkeitä asioita.

Onko Uconnect 8.4 android-järjestelmä?

Uconnect 8.4: Android Auto, Apple CarPlay ja Android Auto. Uconnect 8.4: Android Auto ja Apple CarPlay -älypuhelinintegraatio ovat uusimmat lisäykset mallivalikoimaamme.

Millainen moottori Jeep Cherokeessa on?

Moottorivaihtoehtoja: Vakiomoottorin 2,4-litraisen nelisylinterisen moottorin lisäksi on saatavana 2,0-litrainen turboahdettu nelisylinterinen ja 3,2-litrainen V-6-moottori. Tämä moottori tuottaa 270 hevosvoimaa ja 295 paunaa vääntöä, mikä on 56 paunaa vähemmän kuin V6-moottorissa. Se sijoittuu voimansiirtopyramidin yläpäähän.

Mikä moottori on paras Jeep Cherokeen?

Turboahdettu nelisylinterinen on paras vaihtoehto. Jeep Cherokeen perusmoottori on heikko, ja V6-moottori tarjoaa vain riittävää suorituskykyä. Vaikka turboahdettu nelisylinteri tarjoaa parhaan kiihtyvyyden, kaikki moottorit kärsivät hiomattomasta automaattivaihteistosta, joka vaihtaa epätasaisesti ja tuntuu hiomattomalta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z