Kaikki vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe:stä

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe

Jeep Grand Cherokee 4xe on pistokehybridimaasturi, jossa on mukavat sisätilat ja erinomainen suorituskyky. Lisäksi siinä on samat ominaisuudet kuin perinteisissä pelkällä bensiinillä toimivissa 2023 Jeep Grand Cherokee -malleissa. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin investoit 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe -malliin.

Historia

Jeep Grand Cherokee on ollut tuotannossa vuodesta 1993 tähän päivään asti. Tällä hetkellä malli on viidennessä sukupolvessa eri moottorivaihtoehdoilla. Yksi näistä vaihtoehdoista on Jeep Grand Cherokee 4xe, joka on plug-in-hybridi. Muiden voimansiirtojen tavoin 4xe käyttää unibody-alustaa ja 5-ovista.

Ominaisuudet

Ulkonäkö

Vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe näyttää näyttävältä ja modernilta. Se on yksi luokkansa parhaimman näköisistä malleista. Sekä sisätilat että ulkopuoli ovat erittäin houkuttelevat. Joitakin merkittäviä ominaisuuksia, joita tässä autossa on, ovat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, lämmitettävä ohjauspyörä, nahka- ja simuloitu kevytmetalliohjauspyörä, Alpine premium-merkkiset kaiuttimet, ensiluokkainen nahka, lämpösäädettävät istuimet ja paljon muuta.

Vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe:n akseliväli on 116,7 tuumaa, pituus 193,5 tuumaa, leveys 77,5 tuumaa ja korkeus 70,9 tuumaa.

Suorituskyky

Suorituskyvyltään 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe on paljon parempi kuin pelkkää bensiiniä käyttävä vaihtoehto. Tämä johtuu siitä, että siinä hyödynnetään sekä 2,0-litraista nelosrivimoottoria että 14,0 kWh:n akkua ja 135-hevosvoimaista sähkömoottoria. Auto tuottaa siis yhteensä 375 hv ja 470 lb-ft vääntöä.

Mukavuus ja tavaratila

Kuten aiemmin todettiin, vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV:ssä on samanlaiset ominaisuudet kuin vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee -malleissa. Ainoa ero on voimansiirto. Vastaaviensa tavoin tämä auto on tilava, ja siihen mahtuu jopa viisi henkilöä. Kolmannesta rivistä kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin harkita 2023 Jeep Grand Cherokee L 4xe -mallin hankkimista.

  Mikä tuloluokka ostaa Jeepin VS Toyotan?

Kuten pelkän bensiinimoottorin versioissa, myös tässä vaihtoehdossa tavaratilaa on vähän verrattuna useimpiin kilpailijoihinsa. Siinä on yhteensä 38 kuutiometriä tilaa toisen rivin takana ja 70,8 kuutiometriä tilaa kaikkien istuinten ollessa taitettuna.

Tehokkuus

Jeep Grand Cherokee 4xe on tehokkaampi kuin pelkkää bensiiniä käyttävät versiot. Pelkästään kaasulla toimivien versioiden EPA-luokitus on 19 mpg kaupungissa ja 26 mpg maantiellä, kun taas pistokehybridivaihtoehdon luokitus on 23 mpg kaupungissa ja 24 mpg maantiellä.

Range

Toisin kuin hybridimallit, plug-in-hybridimallit tarjoavat suuremman toimintasäteen ja niissä on regeneratiivinen jarrutus. Vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV:n toimintasäde on erinomainen, jopa 26 mailia täydellä latauksella. Yhdistettynä kaasumoottorin kanssa se tuottaa jopa 500 mailia, mikä saattaa olla suuri.

Hinta

2023 Jeep Grand Cherokee 4x maksaa enemmän kuin tavallinen 2023 Jeep Grand Cherokee. Esimerkiksi pelkän kaasun Limited-versio maksaa 48 815 dollaria, 4xe PHEV Limited -versio 61 660 dollaria, Summit-versio maksaa 62 670 dollaria ja Summit 4xe PHEV -versio 74 390 dollaria. Käytät siis enemmän rahaa pistokehybridiversioon verrattuna polttomoottoriversioon.

Takuu

Jeep tarjoaa rajoitetun 3 vuoden tai 36 000 mailin takuun, 5 vuoden tai 60 000 mailin voimansiirtotakuun ja 3 vuoden ilmaisen määräaikaishuoltotakuun. Tämä on kuitenkin kilpailijoita alhaisempi, sillä useimmat kilpailijat, kuten Hyundai Santa Fe ja Toyota Highlander Hybrid, tarjoavat paremman takuun.

  Onko Jeep Gladiator hyvä auto?

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee?

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe voi olla tehokas, tehokas ja mukava auto, mutta sillä on myös kova kilpailu markkinoilla. Joitakin sen lähimpiä kilpailijoita ovat Honda CR-V Hybrid, Hyundai Tucson Hybrid, Hyundai Santa Fe Hybrid ja Toyota Highlander Hybrid.

Plussaa: Hybridi on erittäin hyvässä kunnossa:

  • Se on polttoainetehokas
  • Se on ympäristöystävällinen
  • Tarjoaa erinomaisen vetokyvyn
  • Se on loistava maastoauto
  • Se tarjoaa paljon ylellisiä mukavuusominaisuuksia

Miinukset:

  • Se on melko kallis
  • Tavaratilan kapasiteetti on pieni

FAQ

Onko 2023 Jeep Grand Cherokee 4x luotettavampi kuin kaasuauto?

Kyllä, 2023 Jeep Grand Cherokee plug-in-hybridimalli on luotettavampi kuin pelkkää kaasua käyttävä malli. Tämä johtuu siitä, että jotkin osat, kuten käynnistinmoottori, generaattori ja kytkin, on poistettu. Tämän seurauksena se vähentää käyttäjän kokemia ongelmia.

Mitä ongelmia voi esiintyä 2023 Jeep Grand Cherokee plug-in hybridissä, mutta ei pelkällä kaasulla toimivassa mallissa?

Jeep Grand Cherokee 4xe -hybridissä on useita ongelmia, joita pelkällä kaasulla toimiva malli ei koe. Joitakin näistä ongelmista ovat muun muassa heikot akut, alhainen kulutus maantiellä, happianturiongelmat, katalysaattoriongelmat ja haihtumispäästöjärjestelmän ongelmat.

Kuinka kauan vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee 4x:n hybridiakku kestää?

Se riippuu siitä, kuinka hyvin omistaja huoltaa ja korjaa autoa. Mutta asianmukaisella huollolla ja hoidolla hybridiakun pitäisi kestää yli 100 000 kilometriä. Kuitenkin kun akkua on ladattu useita vuosia, sen kapasiteetti voi pienentyä ja se voi tyhjentyä nopeammin kuin uutena.

  Jeep Grand Cherokee Luotettavuus

Kuinka pitkän ajan kuluttua minun pitäisi vaihtaa Jeep Grand Cherokee 4×3:n hybridiakku?

On suositeltavaa vaihtaa Jeep Grand Cherokee 4x:n hybridiakku 150 000 kilometrin välein. Tämä johtuu siitä, että akku ei enää toimi optimaalisesti, kun se on ajanut yli 150 000 kilometriä. Huomaa, että hybridiakun vaihtaminen ei ole halpaa, ja saatat joutua maksamaan siitä 3 000-8 000 dollaria.

Missä vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee -malleissa on 4xe-pistokehybridijärjestelmä?

Vuoden 2023 Jeep Grand Cherokeen perusmoottori on 3,6-litrainen Pentastar V6 -bensiinimoottori. Pistokehybridi eli 4xe on kuitenkin lisävaruste, ja se löytyy useista varustevaihtoehdoista, kuten Limited-, Trailhawk-, Overland-, Summit- ja Summit Reserve -versioista.

Yhteenveto

Vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe on plug-in-hybridimalli, jossa on poikkeukselliset ominaisuudet ja erinomainen suorituskyky. Polttomoottorisen vastineensa tavoin tämä voimansiirto toimii myös maastossa poikkeuksellisen hyvin ja on hauska ajaa. Lisäksi se tekee tästä autosta polttoainetaloudellisemman ja pienentää ympäristöön kohdistuvaa hiilijalanjälkeä.

Vaikka Jeep Grand Cherokee 4xe:ssä on ongelmia, niitä ei ole yhtä paljon kuin sen polttomoottorikäyttöisessä vastineessa. Se on siis tehokkaampi ja halvempi ylläpitää. Huomaa, että pistokehybridivaihtoehdot ovat kalliimpia kuin pelkkää bensiiniä käyttävät vaihtoehdot.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z