Jeep Gladiator Luotettavuus

Jeep on ollut kuuluisa ja uskomaton 4×4-pelin hyötyajoneuvo yli 70 vuoden ajan. Jeep Gladiator on keskikokoinen lava-auto, jota valmistaa Stellantis North American (aiemmin FCA US) Jeep-divisioona. Se esiteltiin vuoden 2018 Los Angelesin autonäyttelyssä 28. marraskuuta 2018, ja se tuli erikoisvalikoimaan keväällä 2019. Wrangler JL:n kanssa samankaltaisen vaiheen valossa Gladiator on Jeepin ensimmäinen pickup-kuorma-auto sitten Comanchen lakkauttamisen vuonna 1992.

Yleiskatsaus

Gladiatorin päämoottorivalinta oli 3,6 litran Penta star V6 -polttomoottori, jossa oli muuttuva venttiilien ajoitus (VVT) ja elektroninen Stop-Start-järjestelmä (ESS), ja se tarjosi Wrangler JL:n tavoin 280 vääntöä. Siitä huolimatta 3.0L EcoDiesel Turbo V6 -dieselmoottori avataan vuoden 2020 puolivälissä. 3,6L V6 yhdistetään joko kuusivaihteiseen Aisin-manuaalivaihteistoon tai Wrangler JL:n ZF 850RE -kahdeksanvaihteiseen ohjelmoituun vaihteistoon. Wrangler JL:n tavoin kaikki Gladiator-mallit ovat nelivetoisia.

Luotettavuus

Vuoden 2021 Gladiatorin odotettu luotettavuuspistemäärä on 85 pistettä 100:sta. J.D. Powerin odotettu luotettavuuspistemäärä 91-100 on paras, 81-90 on loistava, 70-80 on keskinkertainen ja 0-69 on tyydyttävä ja sitä pidetään alle ihanteellisena.

Turvallisuus

Tämä tekijä on tärkein huolenaihe uutta autoa ostettaessa. Vuoden 2021 Jeep Gladiator ei tarjoa lukuisia turvallisuuden kohokohtia, ja NHTSA:n avuton kaatumisluokitus pudottaa sen pistemääräksi 4. NHTSA on rajoittanut Gladiatorin onnettomuustestien pistemääriä ja antanut sille neljän tähden luokituksen etutörmäysten osalta, mutta ei yleistä luokitusta, eikä IIHS ole kokeillut Gladiatoria millään tavoin.

  Jeep Commander Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Riippuu vain ajasta ja ajoneuvon kunnosta. Jeep Gladiatorin arvo alenee 40 % 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 24 767 dollaria.

Huolto ja korjaus

Jeep Gladiator maksaa noin 11 803 dollaria huolto- ja korjauskustannuksia ensimmäisten 10 vuoden aikana.

FAQ

Kuinka monta istuinta Jeep Gladiatorissa on?

Jeep Gladiator on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Gladiatorissa on ja onko siinä turbo?

Jeep Gladiatorissa on 285 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri Jeep Gladiatorin tavaratila on?

60,3 kuutiometriä ( 1 708 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Gladiatorissa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Jeep Gladiatorissa paljon ongelmia?

Jeep Gladiatorissa voi olla vaihteisto-ongelma, joka aiheuttaa nesteen vuotamisen ja ylikuumenemisen, jolloin se syttyy tuleen maantienopeuksissa. Koska Gladiatorin alla on Gladiatorin palo, liekit voivat ampua ulos alustasta ja täyttää matkustamon savun.

Kuinka kauan Jeep Gladiator kestää?

Tässä on nopea vastaus kysymykseen: Kuinka kauan Jeep Gladiator kestää? Jeep Gladiatorin käyttöikä on huomattavat 200 000 mailia. Gladiatorin keskimääräinen vuotuinen ajokilometrimäärä on 15 000 mailia. Tämä tarkoittaa, että se voi kestää noin 13,5 vuotta, jos se on asianmukaisesti huollettu, sillä ajetaan vastuullisesti ja se on hyvin hoidettu.

  Ford Fiesta Luotettavuus

Miksi Jeep Gladiatorit ovat huonoja?

Vuoden 2020 Jeep Gladiator sai noin 128 valitusta. Ohjausongelmat ovat kuitenkin yleisin ongelma. Ajoneuvo on taipuvainen harhailemaan maantiellä ja ohjaus voi olla reagoimaton tai hallitsematon. Kuljettajilla oli vaikeuksia ajaa suoraan alle 30 km/h nopeuksilla.

Onko Toyota Tacoma parempi kuin Jeep Gladiator?

Sekä vuoden 2022 Jeep Gladiator että Toyota Tacoma tarjoavat ostajille paljon arvoa. Gladiator päihitti Tacoman luotettavuudessa/laadussa, suorituskyvyssä/tehokkuudessa ja vetokyvyssä/trailering-varustuksessa.

Tuleeko 2022 Jeep Gladiator?

Viimeisimpien tuotantotietojen mukaan Jeep aloittaa vuoden 2022 Gladiatorin valmistuksen marraskuussa 2021. Hinnat alkavat 36 910 dollarista sisältäen matkan määränpään. Pienikokoinen pickup kilpailee Toyota Tacoman ja Nissan Frontierin sekä Chevrolet Coloradon ja Ford Rangerin kanssa.

Onko Jeep Gladiator hyvä päivittäinen kuljettaja?

Se voi toimia päivittäiskuljettajana. Se on yksi parhaista kuorma-autoista maastoseikkailuihin. Se on myös erinomainen valinta kevyeen tavarankuljetukseen. Se ei ole hidas ja kömpelö. Car and Driver testasi Jeep Gladiator Overlandin kahdeksanvaihteisella automaattivaihteistolla. Voit valita myös kuusivaihteisen manuaalivaihteiston tai siirtyä 3,0-litraiseen V6-dieselmoottoriin, joka tuottaa 260 hevosvoimaa ja 442 lb/ft.

Onko Jeep Gladiator perheauto?

Kyllä, Jeep Gladiator on loistava perheauto. Se tarjoaa runsaasti tilaa sisältä ja ulkoa. Tavaratilaa on juuri sopivasti. Siinä on myös riittävästi tehoa, jotta pääset läpi missä tahansa maastossa. Jeep Gladiator on auto, johon mahtuu viisi henkilöä. Jeep väittää, että Gladiatorilla on 7 650 kilon vetokyky, 1 700 kilon hyötykuorma ja useita tapoja pitää kaikki turvassa. Tätä voisi käyttää vaikkapa matkailuauton hinaamiseen perheen lomamatkoille.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z