Ford Fiesta Luotettavuus

Ford on tunnettu siitä, että se valmistaa autoja jokaiseen hintaluokkaan. Ford Fiesta on ollut markkinoilla vuodesta 1976, mutta sen valmistus lopetettiin hiljattain Yhdysvalloissa. Fiesta on perheille tarkoitettu viistoperä, ja siinä on runsaasti tilaa matkustajille ja matkatavaroille.

Yleiskatsaus

Fiestaa tarjotaan kahdessa korimuodossa, joista toinen on 3-ovinen viistoperä ja toinen 5-ovinen viistoperä. Autoa tarjottiin monella moottoritasolla, ja perusversiossa on 1,1 litran pikkumoottori, ja korkeammassa ST-mallissa on vielä isompi 1,5 litran EcoBoost-moottori.

Luotettavuus

Ford on myynyt menestyksekkäästi autoja tehden, mutta se ei ole ollut luotettavin merkki. Niillä on ollut joitakin ongelmia, mutta se ei tarkoita, että jokainen Ford olisi huono auto. J.D Powerin luotettavuusarvosanojen keskiarvo Fiestalle on 3,0/5,0.

Turvallisuus

Turvatoimenpiteet eivät yleensä ole Fordeissa kovin huolestuttavia. NHTSA on arvioinut Fiestan 4 tähteä 5:stä, ja he ovat huomanneet yhden turvallisuusongelman. Muuten IIHS testasi myös tämän auton törmäystestissä ja antoi autolle arvosanan ”Hyvä”. Tämän auton turvallisuusominaisuuksista puheen ollen, siinä on muun muassa turvatyynyt, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ja ABS.

Poistot

Fordeilla on suuri nimi jälleenmyyntiarvossa ja siinä, miten ne eivät devalvoitu niin nopeasti. Jopa vuoden 2019 Fiesta pitää arvonsa, ja sen arvo alenee vain 46 % 5 vuoden kuluttua. Tämä on aika hyvä lakkautetuksi autoksi.

Huolto ja korjaus

Huolto on tärkeä näkökohta arvioitaessa auton luotettavuutta. Fordit maksavat yleensä paljon enemmän huoltokustannuksia kuin kilpailijansa, koska niiden osat ovat kalliita. Koska Fiesta on viistoperä, sen keskimääräiset huoltokustannukset ovat 552 dollaria. Auto ei kuitenkaan tarvitse huoltoa usein, mikä on hyvä merkki.

FAQ

Onko Ford Fiesta etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Fiesta on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Fiestassa on?

Ford Fiesta on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Fiestassa on ja onko siinä turbo?

Ford Fiestassa on 120 hevosvoimaa ja 112 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Ford Fiestan tavaratila?

12,8 kuutiometriä ( 0,362 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Fiestassa on 15 X 6 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 15 X 6 tuuman alumiiniset takavanteet.

  Ford Ranger Luotettavuus

Mikä Ford Fiestassa menee vikaan?

Moottorin sammuminen, tehon menetys, vaihteiden vaihtaminen, tärinä ja vatvominen olivat kaikki yleisiä omistajien valituksia. Ford ei tarjonnut ratkaisuja omistajien vaihteisto-ongelmiin.

Onko Ford Fiesta hyvä pitkän matkan ajamiseen?

Fiesta ei ole liian huono pitkän matkan ajossa. Se ei ollut minulle liian jäykkä, ja nautin pitkistä ajomatkoista ilman väsymyksen tunnetta. Tällä autolla olen ajanut paljon enemmän kuin millään muulla autolla, sillä olen ajanut reilusti yli 4000 kilometriä ja saavuttanut keskimääräisen polttoainetalouden 43,9mpg.

Kuinka kauan Fiestan kytkin kestää?

Kytkimet on tehty kestämään noin 60 000 kilometriä ennen kuin ne on vaihdettava. Jotkut kytkimet voidaan joutua vaihtamaan 30 000 kilometrin kohdalla, kun taas toiset voivat kestää reilusti yli 100 000 kilometriä. Tämä on kuitenkin hyvin harvinaista.

Ovatko fiestat mukavia?

Se on mukava auto. Ajomukavuuden, käsiteltävyyden ja turvallisuuden vertaansa vailla olevan tasapainon ansiosta uusin Fiesta on jälleen kerran paras auto kuljettajille. Vaikka se ei ole pehmeä, auto on erittäin vaimennettu ja selviytyy kuoppaisista teistä helposti. Automme säilyttää kuitenkin leikkisän ja ketterän tuntuman mutkissa.

Onko Fiesta EcoBoost luotettava?

Elämänsä alussa 1.0 EcoBoost -moottori ei ollut kovin arvostettu. Monet ongelmat kuitenkin ratkaistiin ja luotettavuus parani. Harvoin jäähdytysnestevuodot ja pään tiivisteet puhkeavat. Monet auton omistajat raportoivat 80-100 tkm:n ajokilometrejä ilman moottoriongelmia.

Onko Fiesta hyvä perheauto?

Fiesta on hyvä perheauto. Se on helppokäyttöinen auto, kuten se on aina ollut. Fiestan uusin malli on parantanut sisätiloja ja toiminnallisuutta, mikä tekee siitä perheystävällisen superminin.

Onko Fiesta polttoainetehokas?

Ford Fiesta on erittäin polttoainetaloudellinen auto, ja sen polttoainetaloudellisuusluokitus on huomattava. Tämä käytetty auto on loistava valinta kaikille, jotka haluavat säästää polttoainekuluissa. Sillä on vaikuttava mpg-luokitus, ja se ajaa hyvin.

Onko Fiesta hiljainen auto?

Fiestan suurin valtti on sen hiljaisuus ja mukavuus. Se on yksi hiljaisimmista pikkuautoista, ja siinä on myös hienostunut matkustamo. Se muistuttaa itse asiassa enemmän Range Rover Evoquea.

  Ford Taurus Luotettavuus

Onko Ford Fiestassa lämmitettävät etuistuimet?

Sekä matkustajalla että kuljettajalla voi olla lämmitettävät etuistuimet. Voit valita kolmesta lämpöasetuksesta mukavuutesi varmistamiseksi.

Kuinka kauan 1.0 EcoBoost -moottori kestää?

EcoBoost-moottorit on rakennettu kestämään, kuten kaikki valtavirran moottorit. Näiden moottoreiden pitäisi kestää 80 000-100 000 kilometriä ilman korjaustarvetta, jos ajoneuvoa huolletaan asianmukaisesti.

Miksi Ford Fiesta on niin suosittu?

On helppo nähdä, miksi Fiesta on niin rakastettu. Saatavana kolmi- tai viisiovisena mallina, muotoilu on raikas. Hyvin rakennetut sisätilat on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja niissä on paljon tekniikkaa ja käytännöllisyyttä. Tämä on uusin sukupolvi, mutta monet käytetyt autot ovat vanhempaa mallia.

Onko focus parempi kuin Fiesta?

Tarpeesi ja odotuksesi ratkaisevat, minkä Fordin mallin ostat. Fiesta on täydellinen valinta, jos etsit jotain pienempää ja kaupunkimaisempaa. Ford Focus taas on parempi valinta, jos haluat isomman perheauton, jossa on enemmän ajokilometrejä.

Kuinka usein Ford Fiesta tarvitsee öljynvaihdon?

Fiestan bensiinimoottoriset mallit. Ford suosittelee, että öljy ja suodatin vaihdetaan noin 12 500 mailin välein tai 12 kuukauden välein. Suosittelemme, että öljy ja suodatin vaihdetaan 12.500 mailin välein tai useammin, jos ajat paljon.

Onko Fiestassa kattoluukku?

Ford Fiesta on samanlainen kuin Yaris siinä mielessä, että panoraamakatto ei vaadi suurta autoa. Saatavilla on sähköinen kaihdin, jonka etuosa aukeaa ja päästää ulkoilman sisään. Fiesta on yksi loistavimmista superministä, kiitos kattoluukun.

Mikä on Ford Fiesta comfort pack?

Fordin Comfort-paketti tekee juuri sen, mitä sen nimi kertoo. Se lisää paketin, joka tekee pitkistä matkoista mukavampia. Se sisältää lämmitettävät istuimet ja lämmitettävän ohjauspyörän.

Onko Ford Fiesta hyvä auto?

Ford Fiesta on mukava, tyylikäs, käytännöllinen ja siinä on runsaasti vakiovarusteita. Sen ketterän käsiteltävyyden ansiosta se saa helposti hymyn huulille tylsimmilläkin matkoilla. Ford Fiesta on kokenut parannuksia matkustamon laadussa, tiloissa ja infotainmentissa.

Onko Ford Fiesta helppo ajaa?

Sitä on helppo ajaa. Siinä on hyvä ajoasento. Auto on hyvin sijoitettu ja siinä on tukevat istuimet. Kaikki hallintalaitteet ovat helppokäyttöisiä. Fiestan perusäänentoistojärjestelmä toimii hyvin, mutta korkeamman varustetason Ford Fiesta -malleihin saa Fordin kosketusnäytöllisen SYNC-infotainment-järjestelmän.

  Ford Mustang Shelby GT500 Luotettavuus

Ovatko Ford Fiestat hyviä automatkoille?

Maantieajelulle lähdetään usein suurilla katumaastureilla tai tilavilla sedaneilla. Lyhyemmille matkoille voi kuitenkin olla hauskaa lähteä autolla, jota on yhtä hauska ajaa. Fiesta ei ole tällä alalla yhtään huonompi kuin mikään muu pienikokoinen tai kompakti auto.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin Ford Fiesta?

 • Abarth 595.
 • Alfa Romeo Giulietta.
 • Citroen C3.
 • Ford Focus.
 • Holden Astra.
 • Holden Barina.
 • Holden Spark.
 • Honda Civic.

Millä pikkuautolla on paras vastine rahalle?

 1. Volkswagen Polo.
 2. Peugeot 208.
 3. Hyundai i10.
 4. Mini 5-ovinen luukku.
 5. Seat Ibiza.
 6. Ford Fiesta.
 7. Dacia Sandero.
 8. Audi A1 sportback.

Onko Fiesta isompi kuin Corsa?

Sekä etu- että takamatkustajien jalka- ja pääntila ovat samankaltaiset, mutta coupe-muotoinen 3-ovinen Corsa saattaa kuitenkin vähentää takapään pääntilaa, etenkin jos kuljetetaan pitempiä matkustajia. Fiestan tavaratila on hieman suurempi, 290 litraa, kun se Corsassa on 285 litraa.

Onko Ford Fiestassa vakionopeudensäädin?

Fiestassa on vakionopeudensäädin, joka sisältää säädettävän nopeudenrajoittimen ja älykkään nopeusavustimen. Näin voit pitää ajoneuvon asettamassasi nopeusrajoituksessa. Se voi myös tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja säätää nopeutesi sen mukaisesti.

Miten Ford Fiestan vakionopeudensäädintä käytetään?

Vakionopeussäätimet ovat ohjauspyörässä.

 1. Paina SET+ tai SET- muuttaaksesi asetettua nopeutta pienin askelin.
 2. Paina kaasu- tai jarrupoljinta, kunnes saavutat haluamasi nopeuden. Paina SET+ tai SET-.
 3. Pidä SET+ tai SET- painettuna. Vapauta säädin, kun saavutat haluamasi nopeuden.

Millainen moottori Ford Fiestassa on?

Vakiovarusteisiin kuuluu 1,6-litrainen nelisylinterinen moottori, jossa on 120 hevosvoimaa. Fiesta SE:ssä on turboahdettu 1,0-litrainen kolmisylinterinen moottori, joka tuottaa 123 hevosvoimaa. Vakiovarusteisiin kuuluu viisivaihteinen manuaalivaihteisto ja valinnainen kuusivaihteinen kaksoiskytkin-automaatti (1,6-litrainen moottori).

Mikä Fiestan moottori on paras?

1,0-litrainen EcoBoost-kolmisylinterinen bensiinimoottori on suosikkimme. Vaikka se on ollut käytössä jo jonkin aikaa, se on edelleen suosittu valinta. Se tarjoaa loistavan yhdistelmän monia hyviä ominaisuuksia, kuten taloudellisuutta, voimaa ja hauskuutta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z