Jeep Grand Cherokee Trackhawk Luotettavuus

Jeep saa taktisesta termistä GP, joka tarkoittaa General Purpose vehicles. Merkki on arvostettu kyvystään luoda jatkuvasti upeita 4×4-ajoneuvoja, maastureita ja meneviä 4×4-romppiajoneuvoja. Trackhawk ahdistelee maailman kalleimpia ja urheilullisimpia katumaastureita ainutlaatuisella äänekkyyden ja nopeuden brändillään.

Yleiskatsaus

Trackhawk on täydellisen tehokas katumaasturi, jossa on radalle viritetyn kilpa-auton sydän ja sielu. Trackhawk on virheettömän tehokas katumaasturi, jossa on radalle viritetyn kilpa-auton sydän ja sielu. Korkealujuuksiset valmistetut amalgaamisylinterit, jauheella valmistetut yhdistelmätangot ja natriumilla jäähdytetyt savuventtiilit lisäävät kaikki Supercharged 6.2L V8 -moottorin voimaa. Sen lisäksi, että se antaa Grand Cherokee Trackhawkille 707 vetovoimaa ja 645 paunajalan voiman, se välittää kuitenkin suurimman vetorajan, joka on peräti 7 200 kiloa.

Luotettavuus

Vuoden 2021 Jeep Grand Cherokee Trackhawk saapuu ainoana poikkeuksellisena varustetasona, jonka arvioitu suositushinta on 88 115 dollaria. Esittelymaasturia ohjaa 6,2 litran ahdettu V8, joka on korostettu Dodge Challenger Hellcatissa – jolla on suuri vankkumaton laatuluokitus. Grand Cherokee Trackhawk kilpailee suoraan BMW X5 M:n, Mercedes-Benz AMG GLE 63S:n ja Jaguar F-Pace SVR:n kanssa.

Turvallisuus

Tämä kohta on etusijalla, kun kenenkään on ostettava ajoneuvo. Kuten National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) on ilmoittanut, kuluvan vuoden malli hankki itselleen viiden tähden yleisen turvallisuusluokituksen, mikä on hienoa. Tämän viiden tähden luokituksen lisäksi Grand Cherokee sai neljän tähden luokituksen etutörmäystesteissä.

  Aston Martin Vantage Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Tärkein tekijä auton vaihtamisessa on sen jälleenmyyntiarvo. Jeep Grand Cherokee menettää 51 % arvoaan 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 23 466 dollaria.

Huolto ja korjaus

Jeep Grand Cherokee Trackhawk -auton normaali vuotuinen kokonaiskulu korjauksiin ja tukeen on 666 dollaria, kun taas reilun kokoisten katumaastureiden normaali kulu on 573 dollaria ja kaikkien ajoneuvomallien 652 dollaria.

FAQ

Onko Jeep Grand Cherokee Trackhawk etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Grand Cherokee Trackhawk on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jeep Grand Cherokee Trackhawkissa on?

Jeep Grand Cherokee Trackhawk on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Grand Cherokee Trackhawkissa on ja onko siinä turbo?

Jeep Grand Cherokee Trackhawkissa on 707 hevosvoimaa ja 645 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 6,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Jeep Grand Cherokee Trackhawkissa on?

8,1 tuumaa ( 20,57 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Grand Cherokee Trackhawkissa on 20 X 10 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Jeep Trackhawk kestää?

Southside Dodge väittää, että Jeep Grand Cherokee voi kestää jopa 20 vuotta. Tämä malli on rakennettu kestävyyttä ajatellen. Se ei ole kuin urheilukissat, jotka menevät nopeasti pois muodista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z