Samanlaisia autoja kuin Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator on yksi markkinoiden uusimmista Jeep-malleista. Vuonna 2018 lanseerattu Jeep Gladiator soveltuu parhaiten maastoajoon, hinaukseen ja vetämiseen. Mutta mitkä autot muistuttavat Jeep Gladiatoria?

Jeep Gladiatorin kaltaisia autoja ovat muun muassa Ford Ranger, Honda Ridgeline, GMC Canyon, Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Nissan Frontier, RAM 1500 ja Ford F-150. Nämä autot muistuttavat Jeep Gladiatoria, sillä ne ovat pickup-autoja, joilla on hyvät maasto-ominaisuudet.

Mitkä autot muistuttavat Jeep Gladiatoria?

1# Ford Ranger

Ford Ranger ja Jeep Gladiator tarjoavat yhden luokkansa parhaista kyydistä. Lisäksi ne ovat tilavia, mukavia ja tehokkaita. Jeep Gladiator tarjoaa kuitenkin enemmän tehoa kuin Ford Ranger, kun taas jälkimmäinen keskittyy enemmän tehokkuuteen ja tasaiseen ajoon.

Lisäksi Jeep Gladiatoriin on saatavana muita tehokkaita varusteita, joiden avulla käyttäjä voi valita tehokkaan voimansiirron maastoajoon. Polttoainetaloudellisuuden osalta Ford Ranger on kuitenkin Jeep Gladiatoria parempi, sillä yhdistetty EPA-luokitus on 22 mpg, mikä on parempi kuin Gladiatorin 19 mpg.

2# Honda Ridgeline

Honda Ridgeline on paras korvaaja Jeep Gladiatorille. Tämä johtuu siitä, että ne toimivat samalla tavalla, niissä on samanlaiset moottorit ja molemmissa on tehokas voimansiirto. Honda Ridgeline on varustettu 3,5-litraisella V6-moottorilla, joka tuottaa jopa 280 hv ja 262 lb-ft vääntöä, kun taas Jeep Gladiatorissa on 3,6-litrainen V6-moottori, joka tuottaa jopa 285 hv ja 260 lb-ft vääntöä.

Vaikka molemmat pickupit soveltuvat erinomaisesti maastoajoon, niissä on vakiona eri voimansiirtojärjestelmät. Jeep Gladiatorissa on nelivetojärjestelmä, kun taas Honda Ridgelinessä on nelivetojärjestelmä. Gladiator sopii erinomaisesti maastoajoon, mutta Ridgeline on parempi vetokapasiteetiltaan vetämiseen.

  Onko Jeep Grand Cherokee hyvä auto?

3# Chevrolet Colorado

Jeep Gladiator ja Chevrolet Colorado ovat molemmat amerikkalaisia automerkkejä. Sen lisäksi ne ovat lujarakenteisia maastoajoon. Lisäksi molemmissa on neljä ovea ja lyhyet, noin 5,5 jalan pituiset sängyt. Lisäksi niissä on 3,6-litrainen V6-moottori, joka tuottaa jopa 308 hv Chevrolet Coloradossa ja 285 hv Jeep Gladiatorissa.

Vaikka niissä on sama moottori, Chevrolet Colorado on siis hieman Jeep Gladiatoria suorituskykyisempi. Vaikka Jeep Gladiatorissa on samankaltaiset ominaisuudet, se on paljon kalliimpi kuin Chevrolet Colorado.

4# GMC Canyon

Toinen lava-auto, joka on hyvä vaihtoehto Jeep Gladiatorille, on GMC Canyon. Tämä auto on iso ja siinä on mukava maavara. Jeep Gladiator on kuitenkin edelleen pidempi ja soveltuu paremmin karuihin maastoihin. Toisaalta GMC Canyon on suorituskykyisempi, sillä sen 2,7-litrainen nelosrivimoottori tuottaa maksimissaan 310 hv.

GMC Canyonin suurin haittapuoli on se, että siinä on vakiona takavetoiset pyörät, kun taas Jeep Gladiatorissa on neliveto.

5# Nissan Frontier

Nissan Frontier on toinen täydellinen vaihtoehto Jeep Gladiatorille. Jeep Gladiatorin tavoin tässä autossa on kunnollinen, jopa 1 610 kilon vetokyky. Siinä on myös 3,6-litrainen V6-moottori, joka tuottaa jopa 310 hv. Lisäksi tässä pickupissa on vaihtoehtoina joko takaveto tai neliveto.

6# Ford F-150

Ford F-150 on yksi Pohjois-Amerikan myydyimmistä kuorma-autoista. Kiitos sen tehokkaan 3,5-litraisen V6-moottorin, joka tuottaa jopa 290 hv ja 265 lb-ft vääntöä. Sen lisäksi sillä on erinomaiset maastokyvyt kuten Jeep Gladiatorilla. Siitä huolimatta sillä on jopa parempi vetokyky, noin 12 700 kiloa.

  Jeep Grand Cherokee Trackhawk Luotettavuus

7# Toyota Tacoma

Toyota Tacoma jakaa paljon ominaisuuksia Jeep Gladiatorin kanssa, mutta se on myös tehokkaampi, helppokäyttöisempi ja luotettavampi. Joitakin ominaisuuksia, jotka Toyota Tacoma jakaa Jeep Gladiatorin kanssa, ovat tehokas V6-moottori, loistavat maastokyvyt ja erinomainen, jopa 6 800 kilon vetokyky.

8# RAM 1500

RAM 1500 voi myös olla hyvä vaihtoehto Jeep Gladiatorille. Tämä johtuu siitä, että myös siinä on tehokas V6-moottori, joka tuottaa jopa 305 hv, erinomainen ajettavuus ja erinomainen vetokyky. Lisäksi RAM 1500:ssa on tilava matkustamo ja erilaisia moottorivaihtoehtoja, joista valita.

FAQ

Onko Jeep Gladiator luotettava?

Vaikka Jeep Gladiator on ollut markkinoilla vasta muutaman vuoden, siitä on tulossa kaikkien aikojen epäluotettavin Jeep-malli. Consumer Reportsin mukaan Jeep Gladiator sai vain 38 pistettä 100:sta, mikä on alhaisin pistemäärä Jeep-mallien joukossa.

Joitakin asioita, jotka tekevät Jeep Gladiatorista epäluotettavan, ovat polttoainetaloudellisuus, ennustettu luotettavuus, ajotestisuoritukset ja omistajien tyytyväisyys.

Mitkä ovat Jeep Gladiatorin yleiset ongelmat?

Jeep Gladiator on vielä uusi markkinoilla, eikä siinä ole paljon ongelmia. Kuitenkin, kun autoon kertyy yhä enemmän kilometrejä, matkan varrella saattaa tulla esiin uusia ongelmia. Joitakin raportoituja ongelmia ovat muun muassa viallinen tasauspyörästöanturi, tärisevä ohjauspyörä ja erilaiset sähköongelmat.

Onko Jeep Gladiatorin huolto kallista?

Kyllä, Jeep Gladiatorin ylläpito on paljon kalliimpaa kuin alalla keskimäärin. On arvioitu, että Jeep Gladiator maksaa vähintään 11 803 dollaria huollosta ja korjauksista ensimmäisten 10 käyttövuoden aikana. Tämä on 1 482 dollaria enemmän kuin alalla keskimäärin. Jos siis suunnittelet Jeep Gladiatorin hankkimista, sinun on syytä varautua korkeisiin ylläpitokustannuksiin.

  Jeep Commander yleiset ongelmat

Kuinka kauan Jeep Gladiator kestää?

Koska Jeep Gladiator on ollut markkinoilla vasta muutaman vuoden, on melko vaikea tietää, kuinka kauan auto kestää. Mutta muiden samankaltaisten Jeep-mallien, kuten Jeep Wranglerin, perusteella Jeep Gladiatorin pitäisi kestää yli 200 000 kilometriä. Tämä edellyttää asianmukaista hoitoa ja kunnossapitoa.

Johtopäätös

Nyt kun tunnet joitakin Jeep Gladiatorin kaltaisia pickup-kuorma-autoja, oikean kuorma-auton valitsemisen tarpeisiisi ja budjettiisi ei pitäisi olla suuri haaste. Halusitpa sitten Jeep Gladiatoria mukavamman, tilavamman, edistyksellisemmän, luotettavamman, käytännöllisemmän tai edullisemman pickupin, valinta on sinun.

Riippumatta siitä, minkä lava-auton valitset, Jeep Gladiator on edelleen yksi luokkansa poikkeuksellisimmista lava-autoista. Valmistajan tulisi kuitenkin parantaa mukavuutta ja ajomukavuutta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z