Kaikki vuoden 2023 Fiat e-Doblò

2023 Fiat e-Doblò

Fiat e-Doblo on Fiatin kolmas täyssähköinen pakettiautomalli e-Ducaton ja e-Scudon jälkeen. Lisäksi se on Fiatin kolmas sähköistetty malli Nuova 500:n ja e-Ulyssen jälkeen. Vaikka vuoden 2023 Fiat e-Doblo on hieno pakettiauto, on tärkeää tietää siitä kaikki ennen siihen sijoittamista.

Fiat Doblon historia

Fiat Doblo on Fiatin valmistama pakettiauto ja vapaa-ajan ajoneuvo. Tämä auto on ollut tuotannossa vuodesta 2000 tähän päivään asti. Vuonna 2006 se sai vuoden kansainvälisen pakettiauton palkinnon 19 maata edustavalta kansainväliseltä tuomaristolta. Fiat Doblo tunnetaan Singaporessa myös nimellä Fiat Panorama.

Fiat suunnittelee valmistavansa ja myyvänsä vuoteen 2025 mennessä vain täyssähköautoja. Tämän vuoksi se esitteli hiljattain täysin sähkökäyttöisen Fiat e-Doblon mallivuodeksi 2023. Siitä huolimatta sillä on myös bensiinikäyttöinen vaihtoehto, jota kutsutaan nimellä Fiat Doblo 2023.

Vuoden 2023 Fiat e-Doblon ominaisuudet

Ulkonäkö

Fiat e-Doblo on muotoilultaan ja viimeistelyltään tyylikäs. Tämä koskee sekä auton sisätiloja että ulkopintaa. Merkittäviä ominaisuuksia, joita tässä autossa on, ovat muun muassa mustat 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, sähköiset ja sävytetyt takaikkunat, kattopalkit, taikaikkuna, taikakatto, sähköisesti taittuvat peilit, pehmeäkosketuksinen ohjauspyörä ja 10-tuumainen digitaalinen mittaristo.

Suorituskyky

Vuoden 2023 Fiat e-Doblo on varustettu 100 kWh:n sähköllä, ja siinä on 50 kWh:n akkupaketti, jonka maksimietäisyys on jopa 175 mailia. Lisäksi auto voi saavuttaa maksiminopeuden 81 mph. Lisäksi akku voidaan ladata 80 prosenttiin alle 30 minuutissa.

Kunnon nopeuden lisäksi käyttäjät voivat valita Normal-, Eco-, Power- ja B-Mode-ajotilat. Käyttäjät voivat myös valita joko paneeli- tai miehistöohjaamomallin. Ainutlaatuinen piirre e-Doblossa on Magic Plus -ominaisuus, joka mahdollistaa akun sähköenergian hyödyntämisen sähkötyökaluissa ja muissa sähkölaitteissa.

  Yleisiä ongelmia Fiat Ulyssessa

Mukavuus ja tavaratila

Fit e-Doblo on erittäin käytännöllinen, ja siinä on runsaasti matkustamo- ja tavaratilaa. Siitä huolimatta monissa vastaavissa autoissa on enemmän sisätilaa ja tavaratilaa. Siitä huolimatta käyttäjät pitävät tätä autoa toimivana ja ihanteellisena perheeseen tai työhön.

Pieni akseliväli Fiat e-Doblo tarjoaa yhteensä 116,5 kuutiometriä tavaratilaa, kun taas suurempi akseliväli tarjoaa yhteensä 137,7 kuutiometriä tilaa. Lyhyemmän akselivälin kokonaispituus on 4,4 metriä, kun taas suuremman akselivälin kokonaispituus on 4,75 metriä.

Range

Kun ostat täyssähköauton, toimintasäde on erittäin tärkeää ottaa huomioon, sillä se ratkaisee, kuinka pitkälle pääset. Fiat e-Doblon toimintasäde on hyvä, sillä se pystyy kulkemaan jopa 175 kilometriä yhdellä 50 kwh:n akun latauksella. Lisäksi Fit kehuu, että akku voidaan ladata 80 prosenttiin vain 30 minuutissa. Tämä on erittäin vaikuttavaa pakettiautoksi.

Turvallisuus

Tässä autossa on myös erilaisia aktiivisia turvajärjestelmiä, jotka avustavat käyttäjää ajon aikana ja mahdollistavat turvallisen ja terveen matkan. Valmistaja tarjoaa täydellisen paketin turvallisuusominaisuuksia edistyksellisillä kuljettajan apujärjestelmillä. Näin ollen tämä on melko turvallinen auto.

Hinta

Vuoden 2023 Fiat e-Doblo on paljon kalliimpi kuin bensiinikäyttöinen sisaruksensa. Sen perushinnaksi arvioidaan 32 000 dollaria, mikä vaikuttaa kalliimmalta kuin useimmat sen kilpailijat, sillä monet niistä tarjoavat paljon parempia ominaisuuksia. Mutta ne, joilla ei ole varaa täyssähköiseen versioon, voivat valita halvemmat mild-hybridivaihtoehdot.

  Fiat Mobi yleiset ongelmat

Mitkä autot muistuttavat vuoden 2023 Fiat e-Dobloa?

2023 Fiat e-Doblo on erinomainen täyssähköinen pakettiauto, jossa on runsaasti lasti- ja matkustamotilaa. Se on myös käytännöllinen ja siinä on kunnollinen lastauskapasiteetti. Sillä on kuitenkin paljon kilpailijoita markkinoilla, kuten Citroen Berlingo, Peugeot Partner, Toyota ProAce City ja Vauxhall Combo.

Plussat:

  • Erinomainen muotoilu ja muotoilu
  • Sillä on fantastinen valikoima
  • Se on käytännöllinen
  • Se on halpa ylläpitää
  • Siinä on paljon edistyksellisiä ominaisuuksia

Miinukset:

  • Se on valmistettu halvoista sisustusmateriaaleista
  • Se on melko ahdas
  • Suorituskyky ei ole kovin vaikuttava

FAQ

Onko Fiat e-Doblo luotettava auto?

Vaikka bensiinikäyttöinen Fiat Doblo ei ole kovin luotettava auto, odotamme vuoden 2023 Fiat e-Doblon olevan luotettavampi. Tämä johtuu siitä, että sähköautoissa on vähemmän liikkuvia osia kuin niiden bensiinikäyttöisissä vastineissa. Sitä paitsi Fiat Doblo on yksi markkinoiden luotettavimmista Fiat-malleista. Sen sähköversion pitäisi siis olla vielä luotettavampi.

Kuinka kauan vuoden 2023 Fiat e-Doblo kestää?

Kuten useimpien Fiat-mallien, myös Fiat e-Doblon pitäisi kestää yli 200 000 kilometriä. Mutta koska Fiat e-Doblo on täyssähköinen malli, akku on vaihdettava jonkin ajan kuluttua, mikä voi jopa pidentää käyttöikää ja saada sen kellottamaan yli 300 000 kilometriä.

Onko Fiat e-Doblon huolto kallista?

Ei, Fiat e-Doblo on halpa ylläpitää, koska se on täyssähköinen pakettiauto. Sitä paitsi sen osat ja huolto ovat myös halpoja, mutta asiakaspalvelulla on huono maine. Kaiken kaikkiaan sinun ei tarvitse maksaa paljon korjauksista ja huollosta.

  Onko Fiat Ulysse hyvä auto?

Onko vuoden 2023 Fiat e-Doblo hyvä auto päivittäiseen ajoon?

Kyllä, Fiat e-Doblo on hyvä auto jokapäiväiseen ajoon, sillä niissä on mukava ja mukava matkustamo, johon mahtuu jopa viisi matkustajaa. Ne ovat myös halpoja ajaa ja erittäin taloudellisia. Niiden ajo-ominaisuudet eivät kuitenkaan ole parhaat mahdolliset, ja jotkut niiden kilpailijat ovat käytännöllisempiä.

Onko 2023 Fait e-Doblo hyvä maastoajoon?

Ei, vaikka 2023 Fiat e-Doblo on pakettiauto, se ei ole hyvä maastoajoon. Tämä johtuu siitä, että se on 4×2- eikä 4×4-auto. Jos siis etsit poikkeuksellista pakettiautoa maastoajoon, sinun on ehkä katsottava muualle.

Yhteenveto

Fiat e-Doblo 2023 on yksi markkinoiden parhaista täyssähköpakettiautoista. Kiitos sen monipuolisuuden, tehokkuuden, erinomaisen kantavuuden ja huipputurvallisuusominaisuuksien. Siitä huolimatta se on hieman ahdas, ja sen kuormatila on pieni verrattuna useimpiin kilpailijoihinsa. Yleisesti ottaen se on erinomainen pakettiauto, jossa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia rahaansa nähden.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z