Kaikki vuoden 2023 Fiat Strada

2023 Fiat Strada

Fiat Strada on yksi harvoista markkinoilla olevista pienikokoisista lava-autoista. Se on paitsi tyylikäs, käytännöllinen, hyödyllinen ja luotettava, myös huomattavan suorituskykyinen. Ennen tämän kompaktin pickup-kuorma-auton hankkimista on kuitenkin tärkeää tietää siitä kaikki, jotta et pety.

Fiat Stradan historia

Fiat Strada on Fiatin valmistama pieni lava-auto tai supermini coupe utility. Tämä kuorma-auto on ollut tuotannossa vuodesta 1998 tähän päivään asti. Lisäksi se perustuu Fiatin maailmanauton ”projektiin 178”, Palioon. On tärkeää huomata, että tätä autoa ei valmisteta Italiassa vaan Brasiliassa Fiat Automoveisin toimesta.

Fiat Strada -mallia markkinoidaan myös kaikkialla maailmassa, lukuun ottamatta Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Meksikossa sitä markkinoidaan nimellä Ram 700. Sitä paitsi Fiat Strada luotiin korvaamaan Fiat City, joka oli Fiorinon pickup-versio.

Fiat Stradan ominaisuudet

Ulkonäkö

Ulkonäöltään Fiat Strada on hyvin muotoiltu ja muistuttaa Ram 700:aa. Ainoa ero on etualue säleikön ympärillä. Fiat Strada on erittäin houkutteleva ja siinä on erinomaiset ominaisuudet. Merkittäviä ominaisuuksia ovat muun muassa 15-tuumaiset kevytmetallivanteet, nahkaverhoillut istuimet, sähkölukot ja -ikkunat, Follow-me-home-valaistustekniikka ja paljon muuta.

Suorituskyky

Fiat antaa kiinnostuneille ostajille mahdollisuuden valita useista eri vaihtoehdoista. Vuoden 2023 Fiat Stradassa on yhteensä kuusi vaihtoehtoa. Näitä ovat Endurance Cabine Plus 1.4 Flex MT, Freedom Cabine Plus 1.3 Flex MT, Freedom Cabine Dupla 1.3 Flex MT, Volcano Cabine Dupla 1.3 Flex MT, Volcano Cabine Dupla 1.3 Flex AT ja Ranch Cabine Dupla 1.3 Flex AT.

Fiat Stradan perusversiossa on Firefly 1.3/1.4 -moottori, joka tuottaa jopa 109 hv. Mutta jos haluat suorituskykyisimmän vaihtoehdon, harkitse Fiat Ranch Cabine Dupla 1.3 Flex AT -mallin hankkimista.

  Onko Fiat 500X hyvä auto?

Mukavuus ja tavaratila

Vuoden 2023 Fiat Strada on varsin mukava, ja siihen mahtuu jopa viisi matkustajaa. Lisäksi siinä on kunnon tavaratila, yhteensä 844 litraa. Tämä riittää useiden matkalaukkujen ja jopa tavaroiden kuljettamiseen. Lisäksi yli 800:n vetokapasiteetin ja 212 mm:n maavaran ansiosta tämä on mukava auto hinaukseen.

Polttoainetehokkuus

Polttoaineen käytön osalta Fiat Strada on erittäin tehokas auto. Siksi käyttäjä saa säästöä käteiseen. Tämä johtuu siitä, että Fiat Strada kuluttaa maantiellä 9,9 litraa etanolia kilometriä kohden ja kaupungissa 8,8 litraa etanolia kilometriä kohden. Sitä vastoin se käyttää 13,9 litraa bensiiniä kilometrillä maantiellä ja 12,4 litraa bensiiniä kilometrillä kaupungissa.

Turvallisuus

Fiat Strada on mukava ja kompakti kuorma-auto, joka on osoittautunut erittäin hyödylliseksi. Tästä autosta on kuitenkin jatkuvasti puuttunut huipputurvallisuusominaisuuksia, jotka tekevät siitä joidenkin mielestä ei-toivotun. Vaikka siinä on neljä turvatyynyä ja useita turvallisuusominaisuuksia, siitä puuttuvat kaikkein perustavimmat kuljettajaa avustavat ominaisuudet, kuten kaistatukijärjestelmä, autonominen hätäjarrutus ja kuolleen kulman valvonta.

Näin ollen se ei ole yksi parhaista pienistä kuorma-autoista ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta. On olemassa turvallisempia ja varmempia kuorma-autoja kuin Fiat Strada.

Hinta

Toisin kuin monet markkinoilla olevat kompaktit pickup-kuorma-autot, vuoden 2023 Fiat Strada tulee olemaan hyvinkin edullinen, sillä sen hinta vaihtelee BR95 290 ja BR125 990 välillä, eli 17 646-23 332 dollaria. Tämä on melko edullinen hinta verrattuna kilpaileviin pickup-kuorma-autoihin, kuten Toyota Tacomaan tai Nissan Frontieriin.

  Onko Fiat Doblò hyvä auto?

Takuu

Kuten useimmissa Fiat-malleissa, vuoden 2023 Fiat Stradassa on odotettavissa neljän vuoden tai 50 000 mailin rajoitettu perustakuu. Takuun pitäisi kattaa kaikki korjaukset, joita Fiat-autossasi tarvitaan työnjäljen, materiaalivirheiden tai muiden autoon tehtaalla asennettuihin osiin liittyvien ongelmien korjaamiseksi.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin 2023 Fiat Strada?

2023 Fiat Strada on poikkeuksellinen pickup-auto, jossa on paljon upeita ominaisuuksia. Sillä on kuitenkin kova kilpailu markkinoilla, ja ostajilla on useita vaihtoehtoja. Joitakin 2023 Fiat Stradan kaltaisia autoja ovat RAM 700, Hyundai Santa Cruz, Chevrolet Colorado, Nissan Frontier, FGMC Canyon ja Toyota Tacoma.

Plussat:

  • Se on melko edullinen
  • Lava-auto toimii melko hyvin
  • Se on erittäin käytännöllinen
  • Se on erittäin tehokas

Miinukset:

  • Se on alhainen vetokyky verrattuna vastaaviin pickup-kuorma-autoihin.
  • Se ei ole kovin tehokas

FAQ

Onko Fiat Strada luotettava?

Fiat Strada on melko luotettava auto. Se on yksi markkinoiden luotettavimmista Fiat-malleista. Lisäksi sen osat ovat halpoja, joten myös korjaus- ja huoltokustannukset ovat edulliset. Siitä huolimatta niiden asiakastuki ei ole paras mahdollinen. Lisäksi varaosien löytäminen voi olla melko haastavaa.

Mitkä ovat Fiat Stradan yleiset ongelmat?

Fiat Strada on yksi markkinoiden parhaista pienistä lava-autoista. Se on tyylikäs, käytännöllinen ja hyödyllinen. Siitä huolimatta siinä on myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Joitakin näistä ongelmista ovat muun muassa moottoriongelmat, DPF:n vikaantuminen, ohjausongelmat, sähköongelmat, moottorin nykiminen ja käynnistysongelmat.

  Kaikki vuoden 2023 Fiat 500X:stä

Kuinka monta kilometriä Fiat Strada kestää?

Kuten useimmat Fiat-mallit, Fiat Strada ei ole kovin luotettava auto. Siitä huolimatta Fiat Strada voi asianmukaisella hoidolla ja huollolla kestää yli 200 000 kilometriä. Jotkut käyttäjät ovat jopa kertoneet ajaneensa yli 250 000 kilometriä.

Onko Fiat Strada sama kuin Ram 700?

Kyllä, Fiat Strada on sama kuin Ram 700. Niillä on sama alusta, jousitus, moottori ja paljon muuta. Ainoa ero on niiden merkki. Vaikka Fiat Strada myydään Brasiliassa tai Etelä-Amerikassa nimellä Strada, sama auto on vaihdettu Meksikossa ja sitä on myyty nimellä Ram 700.

Miksi pienet kuorma-autot eivät ole suosittuja Pohjois-Amerikassa?

Pienet kuorma-autot tai lava-autot eivät ole suosittuja Pohjois-Amerikassa, koska siellä ihmiset haluavat yleensä enemmän tilaa, jota pienet kuorma-autot eivät tarjoa. Siksi pienet kuorma-autot, kuten Fiat Strada tai Ram 700, eivät ole suosittuja tai niitä ei edes myydä Pohjois-Amerikassa.

Johtopäätös

Suuret ja keskikokoiset lava-autot ovat hallinneet markkinoita jo vuosia. Fiat Strada on kuitenkin osoittanut, että pienet lava-autot ovat tulleet jäädäkseen, ja joillakin markkinoilla ne on otettu hyvin vastaan. Kaiken kaikkiaan Fiat Strada on loistava auto ihmisille, jotka haluavat pienen kuorma-auton, jolla on erinomainen tehokkuus ja kunnollinen vetokyky.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z