Onko Fiat Ulysse hyvä auto?

Fiat Ulysse

Fiat Ulysse on yksi niistä harvoista autoista, jotka ovat tehneet useita paluita markkinoille sen jälkeen, kun niiden tuotanto oli pysähtynyt joksikin aikaa. Fiat Ulysse ja Scudo tekivät comebackin ja tarjoavat poikkeuksellisia automalleja. Mutta onko Fiat Ulysse hyvä auto?

Fiat Ulysse voi olla joillekin ihmisille hyvä auto ja toisille huono. Se on hyvä auto perheille, jotka etsivät isoa autoa, johon kaikki mahtuvat. Lisäksi se on poikkeuksellinen auto niille, jotka haluavat tehokkuutta, mukavuutta, tilavuutta ja luotettavuutta. Se ei kuitenkaan ole hyvä auto niille, jotka haluavat ylellisen, edistyksellisen ja suorituskykyisen auton.

Fiat Ulyssen historia

Fiat Ulysse on suuri pakettiauto, johon mahtuu 6-9 henkilöä. Fiat Ulysseen ensimmäinen sukupolvi valmistettiin vuosina 1994-2002, kun taas toinen sukupolvi valmistettiin vuosina 2002-2010. Viime aikoina Fiat esitteli Fiat E-Ulyssen, joka on hybridiversio.

Fiat E-Ulysse on aiempia sisaruksiaan tyylikkäämpi, mukavampi ja kehittyneempi. Tässä autossa on kaksi akkuvaihtoehtoa; 50 kWh:n ja 75 kWh:n kapasiteetit. Uusi 100 kWh:n sähkömoottori tuottaa jopa 136 hv ja huippunopeus on 130 km/h. Lisäksi tämä sähköversio on tehokkaampi ja modernimpi, ja sen sisätilat ovat tilavat.

Vanhempien Fiat Ulysse -mallien moottorivaihtoehtoja ovat muun muassa 1,8-litrainen moottori, jossa on 99 hv, 2,0-litrainen, jossa on 121 hv, 2,0-litrainen turbomoottori, jossa on 147 hv, 2,0-litrainen JTD, jossa on 109 hv, 2,0-litrainen 16v-moottori, jossa on 136 hv, ja 2,2-litrainen JTD, jossa on 170 hv.

  Onko Fiat Uno hyvä auto?

Fiat Ulyssen ominaisuudet

Ulkonäkö

Toisin kuin muissa Fiat Minivaneissa ja MPV-malleissa, kuten Fiat Qubossa ja Fiat Scudossa, Fiat Ulysse on ulkonäöltään houkutteleva. Fiat Ulysse ottaa tyylinsä Stilo-malliston rohkeasta ja raikkaasta muotoilusta. Sen tyylikäs ja moderni muotoilu erottaa sen muista markkinoilla olevista tila-autoista.

Fiat Ulyssessa on myös viihtyisä matkustamo, johon mahtuu jopa 9 matkustajaa. Kolmannen rivin istuimet eivät kuitenkaan ole kovin mukavat ja sopivat vain lapsille. Lisäksi sisätilojen materiaalit ovat heikkolaatuisia, mutta matkustamo on hyvin järjestetty.

Suorituskyky

Fiat Ulysseen on saatavana useita moottorivaihtoehtoja. Tämän seurauksena suorituskyky vaihtelee valitun moottorivaihtoehdon mukaan. Jos kuitenkin haluat erittäin tehokkaan ja ympäristöystävällisen Fiat Ulysse -mallin, kannattaa harkita uusimman, sähköllä toimivan E-Ulyssen valitsemista.

Fiat Ulysse kiihtyy nopeudesta 0-100 vain 13,1 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 118 kilometriä tunnissa. Huomaa, että mitä tehokkaampi varustevaihtoehto, sitä kalliimmaksi se tulee.

Mukavuus ja tavaratila

Jos olet suurperhe, joka etsii mukavaa ja tilavaa tila-autoa, Fiat Ulysse on erinomainen valinta. Tässä autossa on valtava matkustamo, jossa on 6-9 istumapaikkaa. Lisäksi siinä on suuri tavaratila, jossa on tilaa yhteensä 103,2 kuutiometriä.

Turvallisuus

Vaikka Fiat Ulyssessa ei olekaan paljon turvavarusteita, se on erittäin turvallinen auto. Kiitos passiivisten, aktiivisten ja ennaltaehkäisevien turvavarusteiden, joita Fiat Ulyssessa on.

Polttoainetehokkuus

Fiat Ulysse on myös polttoainetehokas, sillä sen NEDC-polttoainemäärä on 21,0 mpg kaupungissa, 39,2 mpg maantiellä ja yhdistetty 33,1 mpg. Käytitpä tätä autoa siis kaupunkiajoon tai pitkille matkoille, säästät paljon rahaa polttoaineessa.

  Yleisiä ongelmia Fiat Ulyssessa

Hinta

Fiat Ulyssea on saatavana 10 eri varianttia. Perusmalli on Fiat 2,0-litrainen 16v Dynamic, jonka perushinta on noin 20 000 dollaria, kun taas Fiat 2,2-litrainen JTD 16v Prestigio maksaa noin 28 200 dollaria. Tämä on hieman korkeampi kuin useimmat sen kilpailijat.

FAQ

Onko Fiat Ulysse hyvä päivittäinen kuljettaja?

Kyllä, Fiat Ulysse on loistava päivittäinen kuljettaja. Sen lisäksi, että tämä auto on edullinen, se ei käytä paljon polttoainetta, sillä sen polttoainetehokkuus on noin 35mpg. Lisäksi se on helppo ja halpa huoltaa, sillä se rekisteröi paljon ongelmia. Ainoa ongelma tässä autossa on sisätiloissa käytetyt halvat materiaalit, varsinkin vanhemmissa automalleissa.

Mitkä ovat Fiat Ulysse -auton yleiset ongelmat?

Fiat Ulysse voi olla poikkeuksellinen pakettiauto, jossa on suuri matkustamo ja valtava tavaratila, mutta siihen liittyy myös erilaisia ongelmia. Joitakin Fiat Ulyssessa todennäköisesti esiintyviä ongelmia ovat lämmitysongelmat, ongelmat sähköikkunoiden kanssa, jousitusongelmat, lämmitysongelmat, ohjausongelmat ja sähköongelmat.

Kuinka nopea Fiat Ulysse on?

Jos etsit suorituskykyistä ja nopeampaa tila-autoa, Fiat Ulysse ei ole hyvä valinta. Tämä johtuu siitä, että sen huippunopeus on 118 km/h ja se voi kestää jopa 13,1 sekuntia kiihdyttää 0-100 km/h. Useimpiin kilpailijoihinsa verrattuna Fiat Ulysse on kohtuullisen hidas.

Mikä on Fiat Ulyssen korkea ajokilometrimäärä?

Fiat Ulysse ei ole markkinoiden luotettavin tila-auto. Jos sitä kuitenkin huolletaan ja hoidetaan asianmukaisesti, tämä auto voi ajaa yli 200 000 kilometriä. Mutta jos ostat laadukkaan käytetyn Fiat Ulysse -pakettiauton, etsi sellainen, jossa on alle 150k mailia. Tämä johtuu siitä, että useimmissa Fiat-malleissa alkaa esiintyä vakavia ongelmia, kun niiden ajokilometrit ylittävät 150 kilometrin rajan.

  Onko Fiat 500e hyvä auto?

Onko Fiat Ulysse hyvä perheauto?

Kyllä, Fiat Ulysse on poikkeuksellinen perheauto. Tämä johtuu siitä, että siinä on 6-9 istumapaikkaa. Jos sinulla on siis suuri perhe, tähän autoon mahtuvat helposti kaikki perheenjäsenet. Lisäksi siinä on suuri tavaratila, johon mahtuu paljon matkatavaroita ja tavaroita pitkiä matkoja varten.

Johtopäätös

Fiat Ulysse on loistava auto isolle perheelle. Tämä auto on tilava, mukava, edullinen, polttoainetehokas ja helppo pysäköidä. Toisaalta se ei ole ihanteellinen kaupunkiajoon, sillä sen käsiteltävyys on heikko. Lisäksi sisätilat on valmistettu heiveröisistä materiaaleista verrattuna useimpiin kilpailijoihinsa.

Fiat Ulysse on silti erinomainen auto, sillä siihen mahtuu jopa seitsemän tai yhdeksän henkilöä valitusta mallista riippuen. Se on myös halpa huoltaa eikä hajoa helposti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z