Kaikki vuoden 2023 Hyundai Palisadesta

2023 Hyundai Palisade

Uusi 2023 Hyundai on uusi, mutta ei aivan uusi, mikä tarkoittaa, että se on enimmäkseen siirtomalli, jossa on vain vähäisiä muutoksia. Ensimmäinen muutos on hinta, sillä lähes kaikki 2023-autot maksavat yleensä enemmän kuin 2022-autot maailmanlaajuisen inflaation ja toimitusketjuongelmien vuoksi. Oli miten oli, Hyundai esitteli vuoden 2023 malliin upouuden varustetason.

Vuoden 2023 Hyundai Palisaden uusi varustetaso on nimeltään ”XRT”, joka tuo autoon mustan ulkoverhoilupaketin, uudet 20-tuumaiset vanteet ja tummemmat kattokaiteet muiden vähäisten muotoilumuutosten lisäksi. Näiden lisäysten lisäksi vuoden 2023 Hyundai Palisade pysyy muuttumattomana vuoden 2022 malliin verrattuna. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken 2023 Hyundai Palisadesta, joten pysy kuulolla ja ota selvää!

Voimansiirtojen osalta Palisade saa melko tehokkaat mutta melko tehokkaat ja hienostuneet moottorit. Ulkomuotoilu on sopivasti ”amerikkalaistettu”, mikä tarkoittaa, että se näyttää valtavan suurelta, laatikkomaiselta ja komentavalta. Sisätilat ovat kauniisti sisustetut suurine näyttöineen, helppokäyttöisine hallintalaitteineen ja mukavine materiaaleineen.

Luotettavuus on myös todella hyvä, mutta on joitakin ongelmia, jotka aiomme luetella tässä artikkelissa. Mitä tulee arvoon, Palisade on yksi markkinoiden halvimmista täysikokoisista katumaastureista. Käytännöllisyys on myös loistava, sillä Palisade tarjoaa jättimäisen istuintilan, jossa on jopa 7 istuinta, ilman että tavaratilan suhteen tarvitsee tehdä uhrauksia.

2023 Hyundai Palisade – Voimansiirtojärjestelmä

2023 Hyundai Palisade tarjoaa 3,8 litran suorasuihkutteisen 6-sylinterisen moottorin, joka tarjoaa muhkeat 295hv ja 216lb-ft vääntöä. Tämä moottori on yhdistetty 8-vaihteiseen momentinmuunnin-automaattivaihteistoon, joka vaihtaa vaihteita saumattomasti. Voit ostaa Palisaden joko FWD- tai AWD-järjestelmällä, mutta suosittelen vahvasti AWD-järjestelmää, koska kyseessä on täysikokoinen katumaasturi.

  Onko Hyundai Ioniq 6 hyvä auto?

Mitä tulee tehokkuuteen, voit odottaa Palisaden palauttavan noin 19MPG kaupungissa ja 25MPG maantiellä, mikä on kohtuullista sen moottorin kokoon ja yleiseen painoon nähden. Palisadea tarjotaan myös pienemmällä 2,2 litran nelisylinterisellä moottorilla muilla markkinoilla, mutta dieselmoottoreita ei ole saatavilla missään.

3,8 litran 6-sylinterinen moottori on suurin Hyundain tällä hetkellä tarjoama moottori, ja se on nähtävissä myös aiemmissa Hyundai Equus- ja tietyissä Genesis-malleissa. Kyseessä on luontaisesti imevä moottori, mikä on nykyään melko harvinaista, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa todella pehmeän ja lineaarisen tehokaistan.

2023 Hyundai Palisade – muotoilu ja ajaminen

Vuoden 2023 Palisade pysyy muuttumattomana vuoden 2022 mallista lukuun ottamatta lisättyä uutta varustetasoa, jonka tavoitteena on näyttää hieman tarkoituksenmukaisemmalta ja urheilullisemmalta. Tämä ei ole huono asia, sillä 2023 Palisade näyttää todella komentavalta tiellä, kuten kaikki muutkin myynnissä olevat suuret katumaasturit. Sisätilat ovat kauniisti sisustetut ja niissä on kaikki, mitä 2023-perhemaasturilta voi odottaa.

Ajokokemuksessa ei ole mitään kehuttavaa, koska kyseessä on kuitenkin täysikokoinen katumaasturi. Sinänsä painon kyllä tuntee kulmien läpi ajettaessa, ja Palisade tuntuu melko venemäiseltä ajettavuudeltaan. Joka tapauksessa se tuntuu vakaalta ja turvalliselta, mikä on juuri se tunne, jonka haluat täysikokoiselta katumaasturilta.

2023 Hyundai Palisade – luotettavuus ja yleiset ongelmatilanteet

Luotettavuuden osalta 2023 Hyundai Palisade onnistuu olemaan luotettavampi kuin useimmat keskikokoiset ja täysikokoiset katumaasturit, mutta se ei ole yhtä hyvä kuin sen pienemmät veljet Santa Fe ja Tucson. Joitakin ongelmia ilmenee jatkuvasti, mutta useimmat liittyvät vähemmän kuin ihanteelliseen huoltoon ja aiempien mallien korkeampiin kilometreihin.

  Onko Hyundai Accent hyvä auto?

Yleisimpiin ongelmiin kuuluvat valitukset moottorin liiallisesta äänekkyydestä, mikä johtuu todennäköisesti siitä, että moottori tuottaa suurimman osan tehostaan korkeammalla, koska kyseessä ei ole turboahdettu moottori. Muut ongelmat liittyvät tiettyjen kehittyneiden kuljettajan apujärjestelmien liialliseen itsevarmuuteen, auton sähköjärjestelmiin ja mahdollisesti pienempiin varusteisiin.

2023 Hyundai Palisade – Arvo ja käytännöllisyys

Voit odottaa maksavasi 2023 Palisadesta noin 35 000 dollaria, kun taas korkeasti spesifioidut esimerkit voivat nousta jopa 50 000 dollariin. Tässä hintaluokassa ei todellakaan ole kovin montaa kilpailukykyistä katumaasturia, mikä tekee Palisadesta harkitsemisen arvoisen. Käytettyjä, ennen vuotta 2023 valmistuneita malleja saa kohtuullisella alennuksella, mikä on myös hyvä ajatus, sillä ne ovat melko samanlaisia.

Jopa kolmella istuinrivillä, suurella tavaratilalla ja erinomaisella näkyvyydellä Palisade on myös todella käytännöllinen auto. Se saa koko joukon perheystävällisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen perhekäyttöön.

UKK-osio

Onko Hyundai Palisade sama kuin Kia Telluride?

Hyundai Palisade ja Kia Telluride jakavat useimmat osat keskenään, mutta niiden välillä on joitakin selviä eroja. Telluride on hieman suurempi katumaasturi, jossa on enemmän tilaa tavaratilassa ja takaistuimilla sen laatikkomaisemman rakenteen ansiosta. Hintaero on enimmäkseen marginaalinen, eikä sillä todennäköisesti ole merkitystä useimmille ostajille.

Kaiken kaikkiaan ne ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia, mutta muotoilulla on suuri merkitys näiden kahden mallin erottamisessa toisistaan. Telluride on niin laatikkomainen kuin suuret katumaasturit vain voivat olla, kun taas Palisade on hieman pyöreämpi reunoiltaan, mutta silti melko laatikkomainen.

  Hyundai Kona Luotettavuus

Onko Hyundai Palisade luksusauto?

Täysikokoisten katumaastureiden segmentti on oma ylellisyyssegmenttinsä, mikä tarkoittaa, että näitä katumaastureita ostavat tyypillisesti ihmiset, joilla on korkeammat nettotulot. Tässä pelissä on kuitenkin tasoja, ja vaikka Palisade on todella hyvä auto, se ei pääse lähellekään Range Roverin, BMW X7:n tai Mercedes GLS:n kaltaisia autoja.

Vaikka Palisadessa on paljon luksusvarustelua, se ei ole läheskään tarpeeksi, jotta sitä voisi verrata näihin. Se on myös odotettavissa, kun otetaan huomioon, että todelliset luksusluokan täysikokoiset katumaasturit maksavat joskus tuplasti enemmän rahaa.

Onko Hyundai Palisade hyvä maastoauto?

AWD Hyundai Palisade selviytyy lievästä maastoajosta, eikä sillä ole ongelmia olla tehokas sorateillä ja huonokuntoisilla teillä. Se ei kuitenkaan ole maastokelpoinen katumaasturi, eikä sitä ole koskaan sellaiseksi esitelty. Se on ensisijaisesti perhemaasturi, ja kaikki muu tulee myöhemmin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z