Kaikki vuoden 2023 Ford Super Duty

2023 Ford Super Duty

Ford Super Duty F-sarjan kuorma-autot ovat aina olleet yhdistelmä työtä ja nautintoa, sillä ne pystyvät vetämään ja kuljettamaan valtavaa painoa, mutta niissä on myös kaikki mukavuudet, joita voit odottaa nykyaikaiselta autolta. Näin ollen uudet 2023 Ford Super Duty -kuorma-autot ovat vain jatkoa tälle filosofialle tietyillä lisätoiminnoilla.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken 2023 Ford Super Duty -kuorma-autoista, mitä uutta niissä on ja miksi sinun pitäisi harkita sellaista. Ensinnäkin vuoden 2023 Ford Super Duty -kuorma-autoihin kuuluvat F250-sarjan kuorma-autot, F350-sarjan kuorma-autot ja F450-sarjan kuorma-autot. Kaikki perustuvat samaan alustaan, mutta ovat erilaisia veto-, veto- ja rahtikokoonpanojen osalta.

Vuoden 2023 päivityksessä on uutta ulkoista muotoilua kautta linjan, ja myös sisätilojen muotoilu on uudistunut. Myös uudet moottorit tekevät ensiesiintymisensä 2023 Super Duty -kuorma-autoissa, ja uutta tekniikkaa, kuten perävaunun avustin, ajoneuvossa olevat generaattorit, HUD ja langaton 5G-internetyhteysominaisuus.

Nyt kerromme perusteellisesti kaikesta, mitä uutta vuoden 2023 Ford Super Duty -mallistossa on. Jos se kiinnostaa sinua, pysy lukemassa tätä artikkelia!

2023 Ford Super Duty – uudet moottorit

Ford Super Duty -kuorma-autosarja on aina tunnettu luotettavista ja vahvoista moottoreistaan, jotka kestävät vakavienkin painojen vetämistä ja vetämistä. Vuoden 2023 mallistossa 6,8 litran V8-bensiinimoottori on uusi standardi. Ford ei paljastanut, onko tämä moottori vahvempi kuin vuoden 2022 malliston moottorit, mutta se antoi vihjeen siitä, että uusi moottori on kauttaaltaan suorituskykyisempi.

  Ford Escape hybridi ongelmia

Tämä moottori on yhdistetty Fordin 10-vaihteiseen vaihteistoon, kuten kaikki muutkin Super Duty -moottorit. 7,3 litran V8-kaasumoottori saa upouuden ilmanoton ja ECU-virityksen, joka nostaa tehoa hieman. Power Stroke -dieselmoottori 6.7L V8 on edelleen malliston tähti, ja siitä tulee todennäköisesti suosituin moottori kaikista, varsinkin koska myös sen tehoa on lisätty.

Power Stroke saa tiettävästi uuden turboahtimen, uudistetun pakosarjan ja päivitetyn virityksen. Kaikki XLT-versiot ja sitä suuremmat mallit saavat nyt vakiona AWD-ajon, ja Fordin mukaan F-sarjan Super Duty -dieselmuunnokset ovat tehokkaimpia myynnissä olevia diesel Super Duty -kuorma-autoja.

2023 Ford Super Duty – Tekniikka

Kauas ovat menneet pelkistettyjen F-sarjan kuorma-autojen ajat, sillä nyt vuonna 2022 niihin on saatavilla kaikki, mitä henkilöautolta voi odottaa. Ford todella teki numeron vuoden 2023 Super Duty -mallistoon, sillä kaikki Super Duty -kuorma-autot saavat nyt lukuisia teknologiapäivityksiä, jotka tekevät näistä työjuhtiautoista kuin avaruussukkuloita.

Ensinnäkin kaikki Super Duty -kuorma-autot saavat nyt 5G-verkkoyhteyden, joka parantaa infotainment-järjestelmän suorituskykyä ja mahdollistaa 10 laitteen yhteyden muodostamisen WiFi-hotspotin kautta. Kaikki Super Duty -kuorma-autot saavat myös kunnollisen 2,0 kW:n sisäisen generaattorin sekä head-up-näytön, jota ei ollut missään Super Duty -kuorma-autossa ennen vuoden 2023 mallistoa.

Saat myös koko joukon apuominaisuuksia, kuten uuden perävaunuavustimen, mukautuvan vakionopeudensäätimen pysäytys- ja liikkeellelähtötoiminnolla, kaistanpitoavustimen, hätäjarrutuksen edessä ja takana, ajoneuvoon asennettavan sänkyvaakamittarin, kuolleen kulman valvonnan, 360 asteen kameran ja joukon ohjelmistoratkaisuja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua kaikessa, mihin käytät Super Duty -kuorma-autoasi.

  Yleiset Ford Focuksen vaihteisto-ongelmat

2023 Ford Super Duty – Sisätilojen ja ulkotilojen muotoilu

Vuoden 2023 Ford Super Duty -mallisto päivittää myös ulkosuunnittelun, jossa on nyt paljon selkeämpi ilme, joka pyrkii olemaan mahdollisimman yhtenäinen. Selvin muutos on ajovalojen muotoilu, joka on nyt ohuempi ja tyylikkäämpi. Etusäleikkö on yksinkertaistettu ja sen linjat ovat selkeämmät, ja myös takaosaan on tehty minimalistisempi muotoilupäivitys.

Myös sisätiloihin on tehty muutamia merkittäviä muutoksia, kuten HUD:n lisääminen, paljon suurempi 12-tuumainen infotainment-keskusnäyttö ja muokattava 12-tuumainen mittariston näyttö. Neljä USB-porttia ja saatavilla oleva langaton latausalusta huolehtivat kaikista Super Duty -sarjan lataustarpeista.

Uudet maksimikallistettavat istuimet ovat paremmin pehmustetut ja mukavammat nukkumiseen, paukkuva 640 W Bang & Olufsenin surround-äänentoistojärjestelmä ja sisäänrakennettu Alexa-avustaja, johon saa ilmaisen tilauksen kolmen ensimmäisen käyttövuoden ajan.

UKK-osio

Ovatko vuoden 2023 Ford Super Duty -kuorma-autot parempia kuin vuoden 2022 Super Duty -kuorma-autot?

Vuoden 2023 Super Duty -mallisto tarjoaa koko joukon päivityksiä, joiden ansiosta koko mallisto vaikuttaa yhtenäisemmältä ja objektiivisesti paremmalta kuin vuoden 2022 mallisto. Kaikkien näiden lisäominaisuuksien ansiosta Super Duty -mallisto on paljon suorituskykyisempi ja miellyttävämpi käyttää, mikä on hyvä asia niille, jotka ajavat niillä paljon kilometrejä.

Perävaunun kanssa on nyt paljon helpompi elää, sillä uusi perävaunuavustin ja 360 asteen kamera auttavat suuresti. Kaiken kaikkiaan vuoden 2023 Super Duty -mallisto on todellakin parempi kuin vuoden 2022 mallisto.

  Ford Bronco Raptor ongelmat

Paljonko 2023 Ford Super Duty -kuorma-autot maksavat?

Sinun kannattaa odottaa maksavasi noin 43 500 dollaria lähtötason XL-varustelusta ja lähes 100 000 dollaria huipputason Super Duty Limited -varustelusta. Lariat-versio maksaa noin 56 000 dollaria, King Ranch noin 73 000 dollaria ja XLT noin 49 000 dollaria. F250 on halvin, kun taas F450 on ymmärrettävästi kallein malli.

Milloin voin tilata vuoden 2023 Ford Super Dutyn?

Ford on paljastanut, että voit tilata uuden Ford Super Duty -sarjan kuorma-autoja 27. lokakuuta 2022, kun taas useimmat asiakkaat saavat nämä uudet kuorma-autot käsiinsä vuoden 2023 alussa. Voit odottaa maksavasi näistä valtavan lisähinnan, kun ne saapuvat jälleenmyyjiin, sillä käytetyt yksilöt tulevat olemaan todella harvinaisia ja erittäin kysyttyjä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z