Kaikki vuoden 2023 Ford Explorer

2023 Ford Explorer

Ford Explorer on yksi markkinoiden suosituimmista Fordin katumaastureista, ja se esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1990. Se esiteltiin aluksi Ford Broncon korvaajana, mutta siitä tuli myydyin Ford-perheen kompakti/keskikokoinen katumaasturi. Ford aikoo päivittää Explorerin mallivuodeksi 2023, mutta muutokset ovat enemmänkin evoluution kuin vallankumouksellisia.

Tässä artikkelissa kerromme kaiken vuoden 2023 Ford Explorerista, mitä kannattaa varoa ja mitä odottaa. Moottoripaletti pysyy todennäköisesti ennallaan, mikä ei ole huono asia, sillä kaikki Explorerin mukana tulevat moottorit ovat hienostuneita, tehokkaita ja riittävän tehokkaita.

Uudessa Explorerissa on leveämpi etusäleikkö, uudelleen muotoillut LED-ajovalot, uudet 21-tuumaiset vanteet, leveämmät takavalot ja uusi Explorer-kirjain. Sisätiloissa uusi Explorer saa massiivisen 27-tuumaisen infotainment-näytön, joka kattaa koko kojelaudan laidasta laitaan ja on todennäköisesti suurin näyttö, joka nykyään on missään autossa.

Kaiken kaikkiaan muu osa Exploreria pysyy ennallaan, mikä tarkoittaa, että vuoden 2023 Explorer suunniteltiin uudelleen nykyaikaisemmaksi, toimivammaksi ja paljon teknologiapainotteisemmaksi.

2023 Ford Explorer – Voimansiirtojärjestelmä

Ford Explorerin moottorivalikoima käynnistyy 4-sylinterisellä 2,3 litran EcoBoost-moottorilla, joka tarjoaa 300 hv ja 310 lb-ft vääntöä. Seuraava moottori mallistossa on Explorer ST -mallin 3.0L twin-turbo-ohjattu V6-moottori, jossa on 400hv ja 415lb-ft vääntöä. Molemmat moottorit on yhdistetty tuttuun 10-vaihteiseen vaihteistoon, joka vaihtaa vaihteita saumattomasti.

Voit odottaa EcoBoost-nelisylinterisen Explorerin tuottavan 20MPG kaupungissa, 27MPG maantiellä ja 23MPG yhdistettynä. ST Explorerin kulutus on 18MPG kaupungissa, 24MPG moottoritiellä ja 20MPG yhdistettynä. Voit myös hankkia Explorer 3.0L V6 Hybridin, jossa V6-moottori on yhdistetty sähkömoottoriin, joka tarjoaa 457 hv yhdistettyä tehoa ja 608 lb-ft vääntöä.

  Onko Ford Edge hyvä auto?

PHEV-version yhdistetty kulutus voi olla jopa 81MPG, mikä on melko paljon näin suurelle katumaasturille. Kaiken kaikkiaan Ford Explorer tarjoaa riittävät moottorit, joissa on enemmän kuin tarpeeksi tehoa ja suhteellisen kohtuulliset MPG-tulokset.

2023 Ford Explorer – muotoilu ja ajaminen

Kuten alussa mainittiin, vuoden 2023 Explorer eroaa vuoden 2022 Explorerista ennen kaikkea muotoilun osalta, sillä se saa nyt uudet ajovalot ja takavalot, näyttävämmän säleikön ja uuden Ford Explorer -kirjaimen takaosaan. Valtava 27-tuumainen infotainment-näyttö sisältää kaiken, mikä on sekä hyvä että huono asia, riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Explorerin ajokokemus on aina ollut enemmän kuin riittävä. Explorer on myös suhteellisen hyvin käsiteltävä katumaasturi, minkä vuoksi Yhdysvaltain poliisi on jo pitkään käyttänyt Explorer-malleja. Kaiken kaikkiaan Explorer on mukava ja rentouttava auto matkustaa moottorista riippumatta.

2023 Ford Explorer – Luotettavuus ja yleiset kysymykset

Ford Explorer on myös kohtuullisen luotettava katumaasturi, minkä vuoksi J.D. Power antaa sille arvosanan 81/100, jota pidetään erinomaisena. Monet ovat kuitenkin sanoneet, että Explorer voi kärsiä lukuisista ongelmista, varsinkin jos sitä ei huolleta tarpeeksi hyvin.

Explorer-mallistolla on taipumus kärsiä tietyistä vaihteistoon liittyvistä ongelmista, kuten nykimisestä ja keuhkoista, ulkoasuun liittyvistä ongelmista, kuten maalauksesta, lämmityslaitteen ongelmista, alipainevuodoista ja muovisen imusarjan ongelmista.

  Yleiset Ford Fusion -ongelmat

2023 Ford Explorer – Arvo ja käytännöllisyys

Vuoden 2023 Explorerin hinnoittelua ei ole vielä täysin paljastettu, mutta sanotaan, että uusi Explorer alkaa todennäköisesti jossain 35 000 dollarin tienoilla lähtötason mallin osalta. ST-mallin pitäisi maksaa noin 55 000 dollaria, kun taas PHEV-mallin pitäisi maksaa noin 50 000 dollaria.

Käytännöllisyys on erinomaista, sillä Explorerissa voi istua jopa 7 ihmistä kerrallaan ja takana on silti kunnon tavaratilaa. Hyvän näkyvyyden, helpon sisäänpääsyn ja monien avustavien ominaisuuksien ansiosta uusi 2023 Explorer on yhtä helppokäyttöinen kuin ennenkin, minkä vuoksi se on aina ollut niin suosittu monien perheiden keskuudessa ympäri Yhdysvaltoja.

UKK-osio

Onko 2023 Ford Explorer parempi kuin 2022 Explorer?

Jos haluat ostaa 2023 Explorerin, sinun on odotettava hieman, sillä nämä ovat todella suosittuja. Toisaalta, jos haluat 2022 Explorerin, sinun on valittava käytetty yksilö, joka voi usein olla parempi valinta, jos haluat säästää hieman rahaa prosessissa. Erot vuoden 2023 ja 2022 Explorerin välillä ovat marginaalisia, mutta riittävät päivityksen tekemiseen.

Uusi näyttö ja uudelleen suunnitellut valot tekevät Explorerista paljon nykyaikaisemman, mitä useimmat ihmiset haluavat nykyään upouudelta autolta. Kuitenkin myös 2022 on loistava auto ja todennäköisesti paljon halvempi jokaisessa iteraatiossa.

Onko vuoden 2023 Ford Explorer myynnissä?

Vuoden 2023 Ford Explorer ei ole vielä virallisesti myynnissä, mutta Ford antaa sinun tilata sen ennakkoon miltä tahansa jälleenmyyjältään. Sinun on annettava käsiraha, joka myöhemmin muuttuu

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z