Kaikki vuoden 2023 Ford Bronco Sport

2023 Ford Bronco Sport

Ford Bronco Sport on Broncon uusi unibody-malli, joka perustuu samaan alustaan kuin Ford Escape -katumaasturi. Bronco ylipäätään on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja suosituimmista Ford-malleista, minkä vuoksi Ford teki suuren Bronco-comebackin, joka varmasti myy todella hyvin. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken vuoden 2023 Ford Bronco Sportista, joten pysy kuulolla ja ota selvää!

Ford Bronco Sport -mallisto tarjoaa kaksi eri moottorivaihtoehtoa, joissa on Fordin tunnettu 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Uusi Bronco Sport on ensisijaisesti maastoauto, sillä se oli alkuperäisen Broncon tärkein kiinnostuksen kohde. Voimme sanoa, että Bronco on maastoajossa Jeep Wranglerin tasolla, mikä on todella suuri kehu.

Muotoilullisesti Bronco Sport on saanut vaikutteita vanhemmasta, ikonisesta Broncosta, mutta se näyttää todella modernilta sekä sisätiloissa että ulkona. Ajokokemus ei poikkea liikaa muista katumaastureista, kuten Ford Escapesta, sillä nämä kaksi jakavat useimmat osat keskenään. Bronco on kuitenkin hieman enemmän maastopainotteinen, mikä näkyy heti.

Luotettavuudesta emme voi sanoa mitään, mutta Broncon arvo on vahva, sillä se alittaa useimmat muut Fordin merkillä varustetut katumaasturit. Uuden Broncon saa joko 2- tai 4-ovisena, ja jos haluat mahdollisimman paljon tilaa, kannattaa hankkia 4-ovinen Bronco.

2023 Ford Bronco Sport – Voimansiirtojärjestelmä

Ford Broncon moottorivalikoima käynnistyy 1,5 litran 1,5 litran kolmisylinterisellä moottorilla, jossa on 181 hv ja 190 newtonmetrin vääntömomentti, kun taas tehokkaampi 2,0 litran moottori tuottaa 250 hv ja 277 newtonmetrin vääntömomentin. Molemmat moottorit on yhdistetty Fordin tuttuun 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon, joka vaihtaa vaihteita sulavasti ja on myös todella hyvä maastossa matalalla ja mäenlaskutoiminnollaan.

  Yleiset Ford 3.5 V6 -moottorin ongelmat

Suuremman moottorin kulutus on noin 21MPG kaupungissa, 26MPG maantiellä ja 23MPG yhdistettynä. Pienemmän 1,5 litran 3-sylinterisen moottorin kulutus on noin 25MPG kaupungissa, 28MPG maantiellä ja 26MPG yhdistettynä, mutta näitä lukuja ei ole vielä vahvistettu, vaan ne ovat vain arvioita.

Kaiken kaikkiaan Ford Bronco Sport tarjoaa kunnolliset moottorivaihtoehdot, jotka todennäköisesti tyydyttävät useimmat omistajat. Suosittelemme valitsemaan 250 hv:n moottorin, koska se sopii auton luonteeseen paremmin, se on huomattavasti vahvempi, eikä se ole yhtään tehottomampi todellisessa maailmassa.

2023 Ford Bronco Sport – muotoilu ja ajaminen

Ford Bronco Sport on modernimman näköinen uusi 2023 Bronco, ja monet pitävät sitä vähemmän hyvännäköisenä kuin tavallista Broncoa. Bronco Sport on selvästi enemmän räätälöity maantieajoon, minkä vuoksi se näyttää tavallisemmalta ja hillitymmältä. Bronco Sportissa ei ole irrotettavia ovia eikä kattoa, ainakaan yhtä helposti kuin tavallisessa Broncossa.

Kaiken kaikkiaan Broncon Sport-malli on paljon enemmän maantieajoon suunnattu auto, joka ei näytä tai tunnu yhtä maastoystävälliseltä kuin tavallinen Bronco. Tämä tarkoittaa, että sinun on syytä odottaa sen ajavan ja tuntuvan kuin Ford Escape.

2023 Ford Bronco Sport – Luotettavuus ja yleiset kysymykset

Ford Bronco Sportilla on ollut vaikea alku, sillä se on vedetty takaisin jo kolme kertaa. Ensimmäinen takaisinkutsu johtui suurista öljyvuodoista, toinen polttoaineen jakelujärjestelmään liittyvistä ongelmista ja kolmas takaisinkutsu johtui jarrupäällysteisiin liittyvistä ongelmista. Näiden ongelmien tiedettiin aiheuttavan tulipaloja, pysäyttävän auton ja heikentävän jarrutustehoa.

  Ford Taurus X Luotettavuus

Kaiken kaikkiaan tämä ei ole kovinkaan harvinaista minkä tahansa autonvalmistajan uudelle mallille, minkä vuoksi Bronco Sportista tulee todennäköisesti paljon parempi jokaisen uudemman mallivuoden myötä, kun nämä ongelmat on suurimmaksi osaksi korjattu.

2023 Ford Bronco Sport – Arvo ja käytännöllisyys

Ford Bronco Sportin hinnat alkavat noin 29 215 dollarista, johon lisätään 1,5 litran mallin kohdemaksu. Suuremmalla moottorilla varustettu 2023 Badlands-malli alkaa 37 000 dollarista, kun taas huippumalli Heritage Limited alkaa 45 000 dollarista. Kaiken kaikkiaan tämä on todella houkutteleva hintaluokka uudelle Broncolle, sillä se tarjoaa kauttaaltaan hyvää vastinetta rahalle.

Käytännöllisyys on kunnossa, sillä Sport-malleissa on neljä ovea ja takakontissa on kohtuullisen paljon tilaa. Bronco Sportiin mahtuu helposti neljä aikuista ilman, että tarvitsee pelätä kenenkään valittavan tilanpuutteesta.

UKK-osio

Mitä eroa on 2022 Bronco Sportin ja 2023 Bronco Sportin välillä?

Vuoden 2023 Ford Bronco Sport ei oikeastaan eroa mitenkään vuoden 2022 mallista lukuun ottamatta tiettyjä visuaalisia grafiikkapaketteja ja pieniä muutoksia siellä täällä. Vuoden 2023 Bronco Sport on pääosin vuoden 2022 mallin versio, mikä on odotettavissa.

Ford aikoo tuoda melko paljon muutoksia, kuten uuden Raptor-mallin tavalliseen Broncoon, mutta näyttää siltä, että Bronco Sport pysyy pääosin samana.

Onko Ford Bronco Sport parempi kuin tavallinen Bronco?

Ford Bronco Sport on Broncon asuttavampi, tehokkaampi, hiljaisempi ja maantiekäyttöön paremmin soveltuva iteraatio, joka myös maksaa vähemmän. Tavallinen Bronco on kuitenkin siistimpi, näyttää paremmalta ja siinä on kaksi erilaista korimallia ja -muotoa.

  Ford Transitin luotettavuus

Tavallisesta Broncosta voi ottaa ovet ja katon irti, mitä ei voi tehdä Bronco Sportista. Jos kyse olisi minun rahoistani, valitsisin Broncon milloin tahansa, koska se näyttää yksinkertaisesti paljon siistimmältä, kun taas Bronco Sport ei näytä lainkaan houkuttelevalta.

Milloin voin ostaa vuoden 2023 Ford Bronco Sportin?

Vuoden 2023 Ford Bronco Sport on tilattavissa juuri nyt, mutta saat uuden Bronco Sportin todennäköisesti aikaisintaan vuoden 2022 lopussa tai syksyllä 2022. Voimme myös odottaa, että näitä tarjotaan huomattavilla jälleenmyyjien lisähinnoilla, jotka ovat todellakin naurettavia.

Uuden Bronco Sportin odotusaika on kuitenkin noin muutama kuukausi, minkä vuoksi jotkut ihmiset maksavat mieluummin enemmän saadakseen auton aikaisemmin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z