Samanlaisia autoja kuin Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee on Jeepin valmistama keskikokoinen katumaasturi. Toisin kuin useimmat maastoautot, jotka on valmistettu runko-kehikkoalustalla, Jeep Grand Cherokee käyttää unibody-alustaa. Mutta mitkä autot muistuttavat Jeep Grand Cherokeeta?

Jeep Grand Cherokeen kaltaisia autoja ovat Jeep Wrangler, Dodge Durango, Land Rover Defender, Ford Explorer, Hyundai Palisade, Kia Telluride, GMC Acadia ja Subaru Ascent.

Jeep Grand Cherokee on paras määritelmä maastoajosta mukavuudella. Kiitos sen vankan rakenteen, huippuluokan ominaisuuksien ja nelivetojärjestelmän. Lisäksi Jeep Grand Cherokee on saatavana kolmella moottorivaihtoehdolla, mukaan lukien V6, aV8 ja plug-in-hybridi.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin Jeep Grand Cherokee?

1. Jeep Wrangler

Jeep Wranglerilla on monia yhteisiä ominaisuuksia Jeep Grand Cherokeen kanssa. Ennen kaikkea nämä molemmat autot ovat erinomaisia maastoajoneuvoja. Lisäksi ne on rakennettu kestävästi kestämään. Jeep Wranglerin tavoin Jeep Grand Cherokee on saatavana useilla moottorivaihtoehdoilla.

Jeep Wranglerissa on kuitenkin irrotettava katto, kun taas Jeep Grand Cherokee ei. Lisäksi Jeep Grand Cherokee on melko paljon kalliimpi kuin Jeep Wrangler. Jeep Wranglerin perushinta on 32 540 dollaria, kun taas Jeep Grand Cherokeen perushinta on noin 41 995 dollaria.

2. Dodge Durango

Dodge Durango on ollut tuotannossa vuodesta 1997 tähän päivään asti. Kolmas sukupolvi, joka alkaa mallivuodesta 2011, käyttää samaa alustaa kuin Jeep Grand Cherokee. Siksi siinä on myös unibody-alusta. Lisäksi molemmat autot ovat ylellisiä ja niissä on huippuluokan ominaisuuksia.

Riippuen siitä, minkä mallin valitset, Jeep Grand Cherokee voi olla pienempi tai suurempi kuin Dodge Durango. Mitä tulee hintaan, Jeep Grand Cherokee on hieman kalliimpi kuin Dodge Durango.

  Mikä jeeppi on paras retkeilyyn?

3. Hyundai Palisade

Toisin kuin Jeep Grand Cherokee, joka on ollut markkinoilla jo vuosikymmeniä, Hyundai Palisade on vielä uusi malli, sillä se lanseerattiin vuonna 2018. Tässä autossa on kuitenkin paljon samankaltaisia ominaisuuksia kuin Jeep Grand Cherokeessa. Kuten Grand Cherokeessa, myös Hyundai Palisadessa on V6-moottori. Se on myös ylellinen ja edistyksellinen.

Sen sijaan Hyundai Palisade on paljon halvempi ja luotettavampi kuin Jeep Grand Cherokee. Hyundai Palisaden perushinta on 36 545 dollaria, kun taas Jeep Grand Cherokeen perushinta on noin 41 995 dollaria.

4. Kia Telluride

Jos olet rakastunut Jeep Grand Cherokeen, mutta haluat luotettavamman, tilavamman, kehittyneemmän ja edullisemman keskikokoisen crossover-maasturin, Kia Telluride on paras valinta. Vaikka Kia Telluride jakaa monia ominaisuuksia Grand Cherokeen kanssa, se tarjoaa enemmän vastinetta rahalle.

Lisäksi Kia Telluride tarjoaa luokkansa kehittyneimmät kuljettajaa avustavat ominaisuudet. Toki BMW:llä, Audilla ja Mercedes-Benzillä on malleja, joissa on paremmat ominaisuudet, mutta ne ovat paljon kalliimpia.

5. Subaru Ascent

Toinen Jeep Grand Cherokeen kaltainen auto on Subaru Ascent. Jeep Grand Cherokee saattaa olla suurempi ja kehittyneempi kuin Subaru Ascent, mutta jälkimmäinen on tehokkaampi ja polttoainetaloudellisempi. Siitä huolimatta molemmat autot suoriutuvat hyvin sekä maanteillä että maastossa.

Subaru Ascentin huippunopeus on 130 km/h, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,9 sekunnissa. Sitä vastoin Jeep Grand Cherokee kiihtyy 0-100 km/h 77,4 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 117 km/h.

6. GMC Acadia

Subaru Ascentin tavoin myös GMC Acadia tarjoaa enemmän tehoa ja suorituskyky on paljon parempi kuin Jeep Grand Cherokee. Tämän keskikokoisen crossover-maasturin huippunopeus on 131 km/h, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,1 sekunnissa. Vaikka Jeep Grand Cherokee on loistava maastoautomaatti perheystävällisine ominaisuuksineen, siinä on paremmat ja kehittyneemmät ominaisuudet.

  Mikä Jeep on paras pitkille kuljettajille?

7. Ford Explorer

Ford Explorer tarjoaa upeaa mukavuutta maastossa, mutta se ei pärjää Jeep Grand Cherokeelle maastossa. Luotettavuuden, tehokkuuden ja huollon helppouden kannalta Ford Explorer on kuitenkin parempi auto. Lisäksi Ford Explorer on paljon nopeampi, sillä sen huippunopeus on 146 km/h ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 5,9 sekunnissa.

8. Land Rover Defender

Land Rover Defender on toinen Jeep Grand Cherokeen kaltainen auto. Se tarjoaa erinomaiset maasto-ominaisuudet. Se on jopa Jeep Grand Cherokeeta parempi maasturi. Sen ylivoimaisen maavaran ja huippuominaisuuksien ansiosta. Se on myös tehokkaampi mutta kalliimpi kuin Jeep Grand Cherokee.

FAQ

Onko Jeep Grand Cherokee luotettava?

Ei, Jeep Grand Cherokee ei ole luotettava. Sen sijaan se on yksi markkinoiden epäluotettavimmista Jeep-malleista. Monet luotettavuuslaitokset ovat antaneet sille keskimääräistä huonommat luotettavuusarvosanat. Tämä tarkoittaa sitä, että tämän maasturin ylläpito ja korjaaminen voi tulla varsin kalliiksi.

Mitkä ovat Jeep Grand Cherokeen yleiset ongelmat?

Jeep Grand Cherokee soveltuu erinomaisesti karuihin maastoihin ja se tarjoaa suuren mukavuuden. Siitä huolimatta siinä on myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Joitakin Jeep Grand Cherokeen yleisimpiä ongelmia ovat sähköongelmat, moottorin sammuminen ajon aikana, TIPM:n vikaantuminen ja kojelaudan nahkaverhoilun rypistyminen.

Onko Jeep Grand Cherokeen huolto kallista?

Jeep Grand Cherokeen ylläpito on melko kalliimpaa kuin useimpien kilpailijoidensa. Keskimäärin se maksaa noin 10 484 dollaria huolto- ja korjauskustannuksia 10 ensimmäisen omistusvuoden aikana. Tämä on odotetusti enemmän kuin alan keskiarvo, joka on noin 1351 dollaria.

  Onko Jeep Wrangler hyvä auto?

Kuinka kauan Jeep Grand Cherokee kestää?

Jeep Grand Cherokee kestää keskimäärin 150 000-250 000 kilometriä. On myös arvioitu, että vain 0,9 % kaikista Jeep Grand Cherokee -katumaastureista kestää yli 200 000 kilometriä. Jotkut omistajat ovat kuitenkin rekisteröineet yli 300 000 kilometriä, mikä on hieno saavutus. Kaiken kaikkiaan Jeep Grand Cherokee on yksi vähiten kestävistä Jeep-malleista.

Mikä on vähiten luotettava Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee on monien luotettavuusjärjestöjen mielestä vähiten luotettava Jeep-malli. Jotkin mallivuodet ovat kuitenkin olleet parempia kuin toiset. Vähiten luotettavan Jeep Grand Cherokee -mallivuoden tittelin saa Jeep Grand Cherokee 2014. Muita epäluotettavia mallivuosia ovat muun muassa vuosimallit 2015 ja 2011.

Bottom line

Jeep Grand Cherokee ei ole vain erinomainen maasturi, vaan se tarjoaa myös mukavuutta. Jos kuitenkin etsit tehokkuutta, tavaratilaa, suorituskykyä, luotettavuutta ja yleistä vastinetta rahalle, on muitakin vaihtoehtoja.

Yllä esittämästämme autoluettelosta kiinnostuneet ostajat voivat valita Jeep Grand Cherokeen kaltaisen, mutta ominaisuuksiltaan hieman erilaisen keskikokoisen katumaasturin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z