Kaikki vuoden 2023 Peugeot E-Travellerista

2023 Peugeot E-Traveller

Peugeot Traveller/Jumpy on yksi suosituimmista Peugeot-pakettiautoista/MPV:istä, koska se on suuri, mutta ei kuitenkaan liian suuri, mikä tarkoittaa, että sen kanssa ei ole liian vaikea elää. Travellerin ensimmäinen sukupolvi esiteltiin vuonna 1994, kun taas uusin sukupolvi esiteltiin vuonna 2016. Sähköinen e-Traveller-versio tuli markkinoille kolme vuotta myöhemmin vuonna 2019.

Jos siis haluat tietää kaiken vuoden 2023 Peugeot e-Travellerista, kannattaa pysyä mukana ja ottaa selvää. Vuodelle 2023 mallivuosi, Peugeot toivottavasti tulee ulos uusi tai uudistettu versio e-Traveller, mutta se ei ole 100% varma, koska he tarjoavat jo Traveller EV-muodossa, kun taas jotkut mallit eivät vieläkään tule hybridi, ja sähkömoottorit.

Peugeot tuli hiljattain ulos ja sanoi, että kaikki heidän mallinsa ovat sähköistettyjä tavalla tai toisella vuoteen 2023 mennessä, mikä tarkoittaa myös sitä, että dieselmoottorit poistuvat lopullisesti. Oli miten oli, e-Traveller näyttää edelleen melko kunnolliselta sisältä ja ulkoa, mikä tarkoittaa, että se ei näytä liian vanhentuneelta.

Luotettavuus on paljon parempi kuin tavallisessa Travellerissa, sillä sähköautot ovat luonnostaan luotettavampia. Traveller-mallisto on myös hinnaltaan kilpailukykyinen, ja käytännöllisyys on niin hyvä kuin sen voi toivoa olevan, sillä tässä pakettiautossa voi istua jopa yhdeksän ihmistä ja sen taakse voi pakata paljon tavaraa.

2023 Peugeot e-Traveller – Voimansiirtojärjestelmä

Peugeot e-Traveller käyttää täsmälleen samaa voimansiirtoa, joka löytyy muutamasta muusta luokkansa monikäyttöisestä pakettiautosta, sillä alustan on kehittänyt Stellantis, joka omistaa Peugeotin, Citroenin, Vauxhallin ja joitakin muita merkkejä. Tämä voimansiirto koostuu kahdesta eri kokoisesta akusta. Pienempi tarjoaa 50 kWh:n kapasiteetin, kun taas suurempi tarjoaa 75 kWh:n kapasiteetin.

  Kaikki vuoden 2023 Peugeot 5008:sta

Tämä riittää noin 110 mailin toimintasäteeseen todellisessa maailmassa pienemmällä akulla ja jopa 165 mailin toimintasäteeseen suuremmalla akulla. Peugeot aikoo todennäköisesti säilyttää nämä kaksi akkua toistaiseksi, mutta se aikoo todennäköisesti myös pidentää toimintasädettä paremman ohjelmiston ja energianhallinnan avulla.

Moottorin teho on 134 hv ja vääntömomentti 192 lb-ft, mikä on luokassaan kohtuullinen. Pikalataus on mahdollista 100 kW:iin asti, mikä riittää lataamaan e-Travellerin 20 prosentista 80 prosenttiin noin 26 minuutissa 50 kWh:n mallissa ja 38 minuutissa 75 kWh:n mallissa.

Kaiken kaikkiaan voimansiirto säilyy todennäköisesti samana vuoden 2023 mallissa, mutta siinä on joitakin tehokkuusparannuksia ja parempi energianhallinta.

2023 Peugeot e-Traveller – muotoilu ja ajaminen

Kuten alussa mainittiin, e-Travellerin nykyinen malli esiteltiin mallivuodeksi 2016, eli melko kauan sitten. e-Traveller tuli markkinoille kolme vuotta myöhemmin, mutta se ei näyttänyt kovinkaan paljon erilaiselta kuin tavallinen Traveller. Näin ollen e-Traveller ei näytä ulkoisesti erityisen vanhentuneelta, mutta se kaipaisi päivitystä.

Sisätilat ovat hyvin pitkälti samat. Kaikki on siellä, missä sen odottaakin olevan, ja rakennusmateriaalit ovat mukavia. On hieman virkistävää istua autoon, jossa on normaalikokoiset näytöt, mutta se ei ole nykyään trendi, joten voimme odottaa, että seuraavan sukupolven Travellerissa on suuremmat näytöt.

Ajokokemus ei ole mitenkään erikoinen, koska kyseessä on kuitenkin pakettiauto. Se kulkee kuten pakettiauto, mikä tarkoittaa, että se ei ole dynaaminen, ja se on suhteellisen jäykkä.

  Kaikki vuoden 2023 Peugeot e-208:sta

2023 Peugeot e-Traveller – Luotettavuus ja yleiset kysymykset

Luotettavuuden osalta 2023 e-Traveller pysyy todennäköisesti samana kuin sen aiemmat versiot, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi olla suurimmaksi osaksi kohtuullisen luotettava. e-Travellerissa oli joitakin ongelmia korkeajännitejohtojen kanssa, ja jotkut huomauttivat myös, että hidas lataus oli ongelma.

Verkossa ei kuitenkaan ole liikaa tietoa e-Travellerin luotettavuudesta, mikä tarkoittaa, että ihmiset eivät ole valittaneet e-Travellerista kovinkaan paljon.

2023 Peugeot e-Traveller – Arvo ja käytännöllisyys

Mitä tulee arvoon, vuoden 2022 e-Traveller maksaa 49 100 puntaa 50 kWh:n mallin osalta, kun taas 75 kWh:n malli maksaa muutaman tuhat puntaa enemmän. Tämä on kova hinta pakettiautosta, mutta sähköpakettiautot ovat kalliimpia kuin niiden likaisemmat polttomoottorikäyttöiset vastineet.

Käytännöllisyys on erinomaista, sillä autossa on istumapaikkoja jopa yhdeksälle henkilölle ja paljon tilaa kaikelle muulle. Etuosan ulkonema on lähes olematon, joten etukulmat ovat melko hyvin havaittavissa, mikä tekee pysäköinnistä niin helppoa kuin se vain voi olla.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa 2023 Peugeot e-Traveller?

Jos etsit suurta, mutta ei kuitenkaan liian suurta pakettiautoa, joka pystyy hoitamaan kaikki kaupalliset ja henkilökohtaiset tarpeesi, e-Traveller on todellakin todella kilpailukykyinen vaihtoehto. Kannattaisi odottaa vuoden 2023 mallia, sillä se on todennäköisesti huomattavasti parempi kuin vuoden 2022 malli.

  Peugeot ei käynnisty - syyt ja niiden korjaaminen

Jos et kuitenkaan ole pakettiautojen ystävä ja jos et oikeasti tarvitse pakettiautoa, maasturi tai sedan on parempi valinta, sillä ne ovat yleensä tehokkaampia, näyttävät paremmilta, ovat mukavampia ja paljon ylellisempiä, varsinkin tässä hintaluokassa.

Mitkä autot kilpailevat Peugeot e-Travellerin kanssa?

Peugeot e-Travellerin suurimmat kilpailijat ovat muut Stellantin omistamat sähköpakettiautot, joissa on sama voimansiirto. Näitä ovat Citroen e-Dispatch, Vauxhall e-Vivaro ja Toyota Proace VERSO, jotka kaikki käyttävät samaa alustaa. Stellantis ei omista Toyotaa, mutta se onnistui saamaan alustan haltuunsa tehdäkseen oman versionsa sähköpakettiautosta.

Onko uusi Peugeot e-Traveller tulossa markkinoille vuonna 2023?

Ei ole 100-prosenttisen varmaa, että uusi e-Traveller debytoi ensi vuonna, sillä Peugeot on todella kiireinen kaikkien nykyisten malliensa sähköistämisessä ja koska e-Traveller on vielä melko kilpailukykyinen, koska sähköpakettiautoja ei ole markkinoilla yleisesti ottaen riittävästi. Voimme odottaa uuden e-Travellerin saapuvan markkinoille joko vuonna 2023 tai 2024.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z