Kia Rio Luotettavuus

Korealainen Kia Corporation, josta käytetään yleisesti nimitystä Kia, valmistaa autoja Soulissa, Etelä-Koreassa. Kia esitteli Rion marraskuussa 1999, ja nyt se on neljännessä sukupolvessa. Sitä on saatavana eri korimalleina, joihin kuuluvat kolmiovinen viistoperä, viisiovinen viistoperä ja neliovinen sedan. Sen voimanlähteenä on nelivetoiset bensiini- ja dieselmoottorit, ja se on etuvetoinen.

Yleiskatsaus

Saatavilla on peräti kolme moottoria; nelisylinterinen 1,6-litrainen bensiinimoottori, jossa on 110 hevosvoimaa (82 kW), nelisylinterinen 1,4-litrainen moottori, jossa on 96 hevosvoimaa (72 kW), ja 1,5-litrainen turbodieselmoottori, jossa on 109 hevosvoimaa. Yhdysvaltain markkinoilla on kuitenkin tarjolla vain 1,6-litrainen bensiinimoottori ja yksi korimalli: neliovinen sedan ja viisiovinen luukku.

Luotettavuus

Uusin Kia Rio osoittautuu luotettavaksi, ja se sijoittui loistavasti toiseksi 75 testatun auton joukossa vuoden 2021 Driver Power -tutkimuksessamme. Se sijoittui myös toiseksi 30 valmistajan joukosta toisena vuonna peräkkäin.

Turvallisuus

Viiden törmäystestin perusteella Insurance Institute for Highway Safety antoi Kia Riolle arvosanan Good (hyvä) sekä arvosanan Acceptable (hyväksyttävä) matkustajan puoleisessa pienessä etutörmäystestissä. National Highway Traffic Safety Administration ei ole vielä testannut vuoden 2021 Rion törmäystestejä.

Jälleenmyyntiarvo

Jälleenmyyntiarvo tai arvon alenemisnopeus riippuu ajasta ja ajoneuvon kunnosta. KIA Rio heikkenee 49 % 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 9 495 dollaria.

Huolto ja korjaus

KIA Rio huolto ja korjaukset maksavat noin 5 741 dollaria ensimmäisten 10 vuoden aikana. Tämä on 1 098 dollaria enemmän kuin suosittujen sedan-mallien alan keskiarvo. Lisäksi on 17,53 prosentin mahdollisuus, että Rio tarvitsee suuren korjauksen. Tämä on 3,97 prosenttia parempi kuin vastaavilla ajoneuvoilla tässä segmentissä.

  Kia Sedona Luotettavuus

FAQ

Onko Kia Rio etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Rio on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Riossa on?

Kia Rio on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Riossa on ja onko siinä turbo?

Kia Riossa on 120 hevosvoimaa ja 112 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka paljon maavaraa Kia Riossa on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Riossa on 15 X 5,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 15 X 5,5 tuuman teräksiset takavanteet.

Onko Kia Riossa ongelmia?

Kia Rio on luotettava ajoneuvo, mutta siinä on joitakin ongelmia. Useimmat näistä ongelmista ovat pieniä ja helposti korjattavissa yksinkertaisella vaihdolla.

Kuinka monta kilometriä Kia Rio kestää?

Kia Riolla voi ajaa jopa 200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan ja hoidetaan asianmukaisesti. Rio kestää noin 13 vuotta, jos ajat 15 000 mailia vuodessa. Auto on pidettävä hyvässä kunnossa eikä sitä saa käyttää väärin.

Onko Kia Rio hyvä auto?

Kia Rio on loistava pienikokoinen auto. Tilavassa matkustamossa on runsaasti tilaa matkustajille ja heidän tavaroilleen. Pääset myös käsiksi infotainment-säätimiin.

Onko Kia Rio pieni auto?

Vaikka Rio on pienikokoinen auto, se on silti perusauto. Rio on kovaääninen, sen kyyti on jäykkä ja kiihtyvyys on leppoisa 1,6-litraisen moottorin ansiosta. Ajokilometrit ovat hyvät, mutta on monia muita pikkuautoja, jotka saavuttavat tai ylittävät tämän.

  Kia Niro luotettavuus

Minkä vuoden Kia Rio on paras?

Vuoden 2003 malli tai uudempi on paras valinta, jos haluat ostaa Kia Rion käytettynä. Näissä malleissa on vahvempi moottori (104 hevosvoimaa vs. 96), parempi jousitus ja paremmat sisätilat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z