Kia Seltos Luotettavuus

Korealainen autonvalmistaja Kia Corporation, joka tunnetaan yleisesti nimellä Kia, toimii kotipaikkanaan Soulissa, Etelä-Koreassa. Vuonna 2019 se myi yli 2,8 miljoonaa ajoneuvoa, mikä tekee siitä maan toiseksi suurimman autonvalmistajan Hyundai Motor Companyn jälkeen. Kia Seltos on Kian valmistama pienikokoinen crossover-maasturi. Vuoden 2019 alussa esitelty Seltos sijoittuu Stonicin, Soulin ja Sportagen väliin Kian globaalissa katumaasturimallistossa.

Yleiskatsaus

Kia Seltosissa on dieselmoottori, joka on 1493 cc, bensiinimoottori, joka on 1497 cc, ja 1353 cc bensiinimoottori. Se on saatavana automaattivaihteistolla tai manuaalivaihteistolla. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 7,4 sekunnissa. Se pysähtyy täysin 100 km/h:n nopeudesta 117 metrin päähän.

Luotettavuus

Pienikokoisten katumaastureiden joukossa vuoden 2021 Kia Seltos erottuu edukseen erinomaisen matkustajapaikka- ja tavaratilansa ansiosta. Kiihtyvyys on kuitenkin puutteellinen. Tätä ajoneuvoa ei ole luokiteltu, koska ennustettua luotettavuutta ei ole arvioitu. Vuoden 2022 Kia Seltosilla ei ole vielä J.D. Powerin ennustettua luotettavuuspistemäärää. on ennustettu luotettavuuspistemäärä 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Kia Seltos saavutti aiemmin 5 tähden luokituksen Global NCAP -kolaritestissä ja ANCAP-kolaritestissä. ANCAP-testiautossa oli vakiovarusteena kuusi turvatyynyä ja turva-avustin. Intian-mallin vakiovarusteisiin kuuluu kaksi etuturvatyynyä, ABS EBD:llä ja pysäköintianturit takana.

Jälleenmyyntiarvo

Vain hyvin harvat Seltot ovat päässeet käytettyjen autojen markkinoille, ja niiden jälleenmyyntiarvo on korkea. Tämän odotetaan jatkuvan vielä jonkin aikaa, sillä auto on edelleen hyvin suosittu uusien autojen markkinoilla.

  Kia Spectra Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Vaikka luksusautot vaativat eniten huoltoa, monet edulliset autot ovat suhteellisen korkealla tasolla. Kian, joka on perustason merkki, huoltokustannukset ovat 1,3 kertaa keskimääräistä korkeammat.

FAQ

Onko Kia Seltos etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Seltos on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Seltosissa on?

Kia Seltos on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Seltosissa on ja onko siinä turbo?

Kia Seltosissa on 146 hevosvoimaa ja 132 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka paljon maavaraa Kia Seltosissa on?

7,3 tuumaa ( 18,54 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Kia Seltosissa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Kia Seltosissa paljon ongelmia?

Löysimme asianajotoimiston, joka neuvoo asiakkaita mahdollisesta vaarasta, että vuoden 2021 Kia Seltosista voi tulla sitruunoita moottori- ja sähköongelmien vuoksi. Nämä valitukset ovat yleisimpiä ongelmia, joista omistajat ilmoittavat National Highway Traffic Safety Administrationille.

Miksi sinun ei pitäisi ostaa Kia Seltoa?

Tässä ovat vuoden 2021 Kia Seltosin ostamisen haitat. Seltosin suorituskyky on heikko, vaikka siinä on turbomoottori. Katumaasturin suorituskyky ei ole niin vahva kuin monet haluaisivat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z