Kia Stinger Luotettavuus

Kia on tunnettu siitä, että se on vuosien mittaan valmistanut hienoja, innovatiivisia ja luotettavia ajoneuvoja. Kia Stinger on sen kompaktien autojen erinomainen malli, josta ei ole juuri lainkaan vakavia valituksia palautteissa, joten se on yksi luokkansa luotettavimmista autoista. Kia Stinger on vuonna 2017 valmistuksensa aloittanut kompakti Executive-keskikokoinen liftback.

Yleiskatsaus

Stinger ei ole vain varsin luotettava vaan myös nopea auto. Sitä on saatavana kahdessa peruskokoonpanossa. Stinger GT-line -mallissa on 2,0 litran turboahdettu nelisylinterinen moottori, joka tuottaa 255 hevosvoimaa. Kun taas tehokkaampi moottori on 3,3-litrainen twin-turbo V6-moottori, joka tuottaa 365 hevosvoimaa, tulee Stinger GT, GT1 ja GT2 -malleihin. Kia Stingerin huippunopeus on 130 km/h, ja 8-vaihteisella automaattivaihteistolla se kiihtyy 100 km/h vain 4,7 sekunnissa.

Luotettavuus

Useimpien Kia motorsin ajoneuvojen luotettavuuskerroin on keskimääräistä parempi, mikä tekee siitä yhden parhaiksi luokitelluista luotettavista autonvalmistajista. Luotettavuuden suhteen Kia Stinger on yksi parhaista saatavilla olevista luksussedaneista. Kia Stinger on luotettava, sillä J.D. Powerin ennuste vuoden 2021 mallille on 80 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen. Kuluttajaraporttien mukaan Stingerissä ei myöskään ole paljon valituksia. Se on myös sijalla 3 12 pienen luksusauton joukossa.

Turvallisuus

Kia on tunnettu siitä, että se valmistaa turvallisia ja luotettavia autoja. Kia Stinger ei myöskään tuota pettymystä. Sen yleinen turvallisuusluokitus on National Highway Traffic Safety Administrationin mukaan viisi tähteä viidestä tähdestä vuoden 2021 mallissa. Stinger on myös hyvin varustettu uusimmalla turvallisuustekniikalla ja -ominaisuuksilla, jotka takaavat turvallisen ajon.

  Kia Forte Luotettavuus

Poistotaso

Mitä tulee poistoasteeseen ja jälleenmyyntiarvoon, Kia Stinger on varsin vaikuttava, eikä vain sen tehon ja mukavan pyörän dynamiikan vuoksi, vaan se myös piti arvonsa hyvin. Arvioidun poistoprosentin mukaan Kia Stingerin arvo laskee noin 50 prosenttia viiden vuoden kuluttua ja sen jälleenmyyntiarvo on 22 970 dollaria.

Huolto ja korjaus

Kia Stingerin omistuskustannukset ovat hyvät, koska sitä pidetään luksusautona. Huolto- ja korjauskustannusten osalta Stinger kuitenkin ylittää sedanien alan keskiarvon 558 dollarilla. Stingerin huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 6 281 dollaria ensimmäisen 10 vuoden aikana.

FAQ

Onko Kia Stinger etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Stinger on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Stingerissä on?

Kia Stinger on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Stingerissä on ja onko siinä turbo?

Kia Stingerissä on 365 hevosvoimaa ja 376 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Stingerissä on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Kia Stingerissä on?

Vaikka autonvalmistaja väittää, että uudemmat mallit on ”suunniteltu olemaan rohkeita”, jotkut omistajat eivät nauti seikkailun jännityksestä. Ongelmana näyttää olevan viallinen sähköjärjestelmä, toimimattomat käyttöjarrut ja rakenteelliset ongelmat.

  Infiniti QX56 Luotettavuus

Onko Kia Stinger rahan arvoinen?

Kian lippulaiva-urheilusedan on ehdottomasti investoinnin arvoinen. Vaikka Stinger GT-Line -perusmalli on tyylikäs ja hauska ajaa, GT-mallit tarjoavat enemmän suorituskykyä. Vuoden 2021 Kia Stinger on houkuttelevampi arkikäyttöön.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z